AP+ nový vizuál AD homeoffice

Marantz HD-AMP1 strieborno-zlatý

Zobraziť katalóg
Marantz HD-AMP1 strieborno-zlatý
HiFi zosilňovač – 2× 35W/8ohm RMS, stereofónny integrovaný zosilňovač s DA prevodníkom PCM 32/384 a DSD 2.8/5.6/11 cez USB, SABRE ES9010KM2, 2× RCA, koaxiálny vstup, 2× USB, slúchadlový výstup, RCA pre subwoofer
Kód:  MAR004r2 Produktové číslo:  HD-AMP1 SG

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Marantz HD-AMP1 strieborno-zlatý Predaj skončil

Marantz HD-AMP1 strieborno-zlatý

Tento elegantný digitálny zosilňovač je kompaktný, aby sa vošiel aj na policu a uspokojil požiadavky na kvalitnú reprodukciu aj v miestnosti, kde je priestor drahý. Vďaka pokročilému D/A prevodníku zvláda vysoké rozlíšenie a je kompatibilný s extra širokou škálou nekomprimovaných zvukových formátov, ako je WAV, ALAC, FLAC a AIFF. Tiež dekóduje DSD vo všetkých 3 používaných vzorkovacích frekvenciách (2,6, 5,2, a 11,2 MHz). Výkonný digitálny zosilňovač triedy D tak signál posilní v širokom pásme (až 50 kHz) a zachová dynamiku hudby.

Kľúčové vlastnosti zosilňovača Marantz HD-AMP1 Silver

  • Pokročilý digitálny zosilňovač triedy D
  • Vernosť s prúdovou spätnou väzbou
  • 3 vzorkovacie frekvencie DSD (2,6/5,2/11,2 MHz)
  • Predný USB až 24-bitové/192 kHz súbory
  • Zadný USB-B až 32-bitové/384 kHz audio
  • Digitálne i analógové konektory
  • Slúchadlový výstup s nastaviteľným ziskom
  • Konektory SPKT-1 so širokou kompatibilitou reproduktorov
  • Audiofilský D/A prevodník SABRE
  • Strieborné vyhotovenie

ESS SABER DAC pre dokonalý zážitok z počúvania

Zariadenie HD-AMP 1 je vybavené referenčným systémom ESS SABER DAC s 32-bitovým/384 kHz dekódovaním pre najvyššie rozlíšenie a najširší dynamický rozsah, či už zvolíte akýkoľvek nekomprimovaný zvuk. Aby bola konverzia z digitálneho signálu na analóg optimálna pri ľubovoľnej vzorkovacej frekvencii, je HD-AMP1 vybavený dvojitými hodinami quartz.

Marantz Musical Digital Filtering

Zosilňovač je vybavený exkluzívnou technológiou filtrovania digitálneho šumu. Tá využíva patentované algoritmy digitálnych filtrov, ktoré extrahujú zo zvuku s vysokým rozlíšením maximálnu autentickosť. Možno si zvoliť z dvoch algoritmov digitálnych filtrov, aby ste zvuk presne prispôsobili svojim predstavám.

Diskrétne obvody HDAM

Technológia Hyper Dynamic Amplifier Module namiesto bežných integrovaných obvodov zosilňovača obsahuje bloky s diskrétnymi komponentmi. Vďaka tomu zosilňovač poskytuje širokú odozvu frekvencie, vysokú rýchlosť a najnižšie skreslenie. Moduly HDAM-SA2 sú v analógovej sekcii, bloku konvertora D/A a časti zosilňovačov slúchadiel.

Porty pre každé zariadenie

Marantz HD-AMP1 má dva USB porty (1 vpredu a 1 vzadu), vďaka ktorým pripojíte zariadenie Apple, USB pamäť alebo počítač (Mac). Signál posielaný digitálnou cestou znamená dokonalý prenos bez šumu alebo znižovania kvality zvuku s vysokým rozlíšením. K dispozícii sú tiež 2 optické digitálne vstupy, 1 koaxiálny a 2 analógové vstupy, takže pripojíte veľmi široký sortiment zdrojov zvuku.

Parametre a špecifikácia:

Zvukové vlastnosti:
Výstupný výkon: (8/4 ohmov RMS): 35 W/70 W
Kmitočtová charakteristika: 20 Hz – 50 kHz
Celkové harmonické skreslenie: 0,05 %
Odstup signál/šum: 105 dB

Rozhranie:
2× Optický vstup
1× Koaxiálny vstup
2× Audio vstupy (analóg)
1× USB A (predný)
1× USB B (zadný)
2× reproduktorové svorky Marantz SPKT-100
Slúchadlový výstup

Príkon:
Prevádzka: 55 W
Standby: 0,3 W

Rozmery:
304,8 × 106,68 × 353,06 mm

Hmotnosť:
5,8 kg

Poznámka:
» Všetky HiFi zosilňovače

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Marantz HD-AMP1 strieborno-zlatý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marantz HD-AMP1 stříbrno-zlatý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Marantz HD-AMP1 silber.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií