Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Marantz HD-CD1 čierny

Zobraziť katalóg
Marantz HD-CD1 čierny
CD prehrávač – DAC Cirrus Logic CS4398 24/192, podpora MP3, WMA, HDAM-SA2, koaxiálny výstup, 1× RCA, 1× slúchadlový výstup
Kód:  MAR005l2 Produktové číslo:  HD-CD1 B

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Marantz HD-CD1 čierny

HD-CD1 spoločnosti Marantz je vysoko kvalitný CD prehrávač, ktorý v sebe spája viac, ako 30 rokov vedomostí a skúseností s najnovším vývojom v oblasti digitálnych technológií pre spracovanie zvuku. Pre prevod digitálneho signálu je použitý digitálno-analógový prevodník s vysokým rozlíšením 192 kHz/24-bit od Cirrus Logic. Použité sú aj vysoko presné systémové hodiny a slávne zosilňovacie moduly Marantz HDAM-SA2, ktorými sú osadené CD prehrávače a zosilňovače z referenčného radu. Centrálne umiestnená transportná CD mechanika s ultra presným čítaním dát z disku prehráva súbory MP3, WMA i AAC, rovnako ako štandardné CD. Okrem analógových výstupov sú k dispozícii aj výstupy digitálne – optický a koaxiálny. 

Vynikajúci zvuk

HD-CD1 je možno kompaktný, ale v jeho srdci sú všetky vyspelé technológie Marantz, ktorým dominujú moduly zosilňovačov vlastnej konštrukcie HDAM - Hyper-Dynamic Amplifier Modules. Na rozdiel od všeobecne používaných all-in-one integrovaných zosilňovacích obvodov, je najlepší možný zvuk dosiahnuť použitím miniatúrnych zosilňovačov zostavených z diskrétnych a navzájom optimalizovaných súčiastok, ktoré možno nájsť naprieč všetkými zosilňovačmi a prehrávačmi vrátane série Marantz Referencie. HD-CD1 používa najnovšiu generáciu HDAM-SA2 a poskytuje veľký dynamický rozsah a širokú frekvenčnú odozvu s najnižším skreslením. Inými slovami, dostane vás k hudbe ešte bližšie. Technológia HDAM je použitá tiež v sekcii dedikovaného slúchadlového zosilňovača.

Technické parametre

  • Frekvenčný rozsah: 20 Hz – 20 kHz
  • Celkové harmonické skreslenie: 0.002 %
  • Odstup signálu od šumu: 110 dB
  • Separácia kanálov:  98 dB
  • Podporované disky: Audio CD, CD-R, CD-RW
  • Podporované kompresné formáty: MP3, WMA
  • Vstupy/výstupy: 1× analógový RCA audio výstup
  • 1× digitálny optický audio výstup
  • 1× digitálny koaxiálny audio výstup
  • 1× 6,3 mm slúchadlový výstup
  • Spotreba prevádzková/st.by: 14/0,35 W
  • Rozmery v mm (š×v×h) 304×109×312
  • Hmotnosť: 6 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Marantz HD-CD1 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marantz HD-CD1 černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Marantz HD-CD1 schwarz.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií