Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Marantz HD-DAC1 čierny

Zobraziť katalóg
Marantz HD-DAC1 čierny
Slúchadlový zosilňovač – DA prevodník PCM 24/192 a DSD 2.8/5.6 cez USB, koaxiálny vstup, 2× USB, Jack 3.5mm, slúchadlový výstup, 2× RCA
Kód:  MAR015a Produktové číslo:  HD-DAC1 B

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Marantz HD-DAC1 čierny Predaj skončil

Marantz HD-DAC1 čierny

Slúchadlový zosilňovač a 24 bit D/A prevodník Marantz HD-DAC1 je nekompromisný v kvalite zvuku vďaka použitiu high-end komponentov. Interná D/A konverzia ponúka ďalší RCA linkový výstup, ktorý možno použiť s akýmkoľvek hifi systémom, ako nákladovo efektívny zvukový upgrade pre existujúce digitálne zdroje zvuku u vás doma.

Kľúčové vlastnosti slúchadlového zosilňovača Marantz HD-DAC1

  • Krásne riešenie v luxusnom čiernom dizajne
  • Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť
  • Aj pre audiofilské slúchadlá s 600 Ohm
  • USB-B, optický a koaxiálny digitálny vstup
  • Použitie aj ako predzosilňovač a DAC prevodník 
  • Prehľadný displej

Kvalitný zvuk zo všetkých zdrojov

Kovové puzdro chráni od vibrácií a elektromagnetického rušenia. Prehrávanie zo slúchadiel ponúka realistickú zvukovú inscenáciu na všetkých úrovniach hlasitosti. Optický a koaxiálny digitálny vstup, rovnako ako USB-B vám umožní streamovať hudbu do hifi systému priamo zo svojho PC alebo MAC. Marantz HD-DAC1 má vysoko kvalitný displej, umiestnený na luxusnom hliníkovom čelnom paneli, ktorý poskytuje úplné informácie o aktuálnom stave zariadenia.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Marantz HD-DAC1 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marantz HD-DAC1 černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Marantz HD-DAC1 schwarz.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií