Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

Marantz NA6006 strieborno-zlatý

Zobraziť katalóg
Marantz NA6006 strieborno-zlatý
Sieťový prehrávač – podpora MP3, WMA, AAC, FLAC HD, ALAC, WAV, DSD, AirPlay2, Spotify Connect, internetové rádio, Bluetooth, Multiroom HEOS, LAN, DLNA, USB, strieborno-zlatá farba
Kód:  MAR008d5 Produktové číslo:  NA6006/N1SG

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Marantz NA6006 strieborno-zlatý Predaj skončil

Marantz NA6006 strieborno-zlatý

Užite si maximálny zážitok z počúvania hudby vo vysokej kvalite vďaka modernému sieťovému prehrávaču Marantz NA6006 s integrovanými bezdrôtovými technológiami Bluetooth a WiFi. Vďaka premyslenému dizajnu dokáže prehrávač poskytnúť mimoriadny prednes zvuku s vysokým rozlišením. Na tom má predovšetkým zásluhu referenčný prevodník ESS9016 v kombinácii s dvojitými hodinami (Dual Crystal Clock). Systém Marantz NA6006 je plne kompatibilný s 2,8 MHz aj 5,6 MHz DSD.

Kľúčové vlastnosti sieťového prehrávača Marantz NA6006

  • Marantz NA6006 má elegantní kovový dizajn pre každý interiér
  • Audiofilný D/A prevodník 192 kHz/24 bit (ESS9016)
  • Bezdrôtové pripojenie prenosných zariadení
  • Exkluzívna technológia HDAM pre minimalizáciu interferencií a zlepšenie zvuku
  • Unikátny digitálny filter Marantz (MMDF)
  • Podpora prehrávania súborov DSD (2.8/5.6 MHz), WAV, MP3, AAC, WMA, FLAC, ALAC
  • Podpora bezdrôtového streamovania HEOS multi-room
  • Vstavané Bluetooth, WiFi a AirPlay 2
  • Možno použiť ako samostatný D/A prevodník
  • Hlasové ovládanie Amazon Alexa

Počúvanie po bezdrôtovej sieti, LAN aj USB

Jednoduché pripojenie vašich zariadení bez zbytočných káblov je len začiatok. Prehrávač Marantz NA6006 takisto spolupracuje s obľúbenou službou Spotify či AirPlay2. Nechýba ani USB konektor na pripojenie externých úložísk, ako je flashka alebo externý HDD. Dokonalého zvuku dosiahnete vďaka podpore bezstratových formátov FLAC, ALAC, WAV či AIFF. Ak vám však nebude stačiť vaša hudobná zbierka, môžete si naladiť internetové rádio.

Exkluzívna technológia prehrávača Marantz NA6006

Prehrávač Marantz NA6006 disponuje patentovanými obvodmi HDAM, ktoré sa nachádzajú v kritických oblastiach, napríklad na výstupe pre slúchadlá alebo analógových RCA. Oproti klasickým zosilňovačom tak ponúka oveľa lepšiu dynamiku, rýchlosť prebehu a šírku prenášaného pásma.

Ovládajte Marantz NA6006 hlasom a streamujte po celom dome

Marantz NA6006 zvládne spoluprácu s virtuálnou asistentkou Alexa od Amazonu. Vďaka tomu môžete prehrávač ovládať pohodlne hlasom. Stačí si stiahnuť aplikáciu HEOS Home Entertainment Skill a všetko je pripravené. Ďalšou vychytávkou tohoto modelu je potom vstavaná technológia HEOS, ktorá umožní bezdrôtovo streamovať hudbu v každej miestnosti domova. Stačí pripojiť akýkoľvek HEOS reproduktor a v okamihu môžete počúvať v každej miestnosti napríklad inú hudbu či počúvať internetové rádio.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Marantz NA6006 strieborno-zlatý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marantz NA6006 stříbrno-zlatý.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií