PET AD homeoffice

Marantz ND8006 čierny

Zobraziť katalóg
Marantz ND8006 čierny
CD prehrávač – DA prevodník 384/32 a DSD 11.2 cez USB, podpora súborov MP3, WMA, AAC, ALAC, WAV, FLAC HD, TuneIn, Spotify, Deezer, Tidal, Bluetooth, AirPlay, Multiroom HEOS, koaxiálny vstup/výstup, Toslink vstup/výstup , 2x USB, výstupy: 2x RCA, slúchadlový výstup, LAN, WiFi, RS232
Kód:  MAR008n Produktové číslo:  ND8006/N1B

Marantz ND8006 čierny

Roky skúseností umožnili vývojárom v Marantz vytvoriť kompletne digitálny sieťový audio prehrávač ND80006. Tento čierny klenot medzi prehrávačmi ponúka zvuk vo vysokom rozlíšení a takmer neobmedzený počet vstupných zdrojov. Prehrá hudbu nielen z CD alebo USB, ale rozumie si aj so streamovacími technológiami, AirPlay, Multiroom HEOS a ďalšími. Disponuje bezdrôtovými technológiami Bluetooth a WiFi, vďaka ktorým k nemu môžete pripojiť mobilné zariadenie aj využívať Spotify, Deezer, Tidal, SoundCloud a TuneIn. Podporuje mnoho hudobných formátov, ktorým vďaka audiofilskému prevodníku DA zachováva vynikajúcu výstupnú kvalitu. Spoľahnite sa, že len tak nezostarne. Počíta totiž s formátmi až do rozlíšenia quad DSD11.2MHz a PCM 384kHz/32.

Prednosti čierneho prehrávača Marantz ND80006

  • Plne digitálny sieťový prehrávač
  • Zvuk vo vysokom rozlíšení Hi-Res audio
  • Široké možnosti streamovania
  • Prístup na internetové rádiá
  • Konektivita Bluetooth, WiFi, AirPlay
  • Prémiový DA prevodník a samostatné zosilňovače
  • Výstup pre veľmi kvalitné slúchadlá
  • Dvojica prémiových filtrov

Streamujte s čiernym ND80006 ako nikdy pred tým

Možnosti streamovania s ND80006 sú vskutku neobmedzené. Využite túto možnosť a zdieľajte do ďalších zariadení hudbu z internetových rádií alebo súbory uložené vo vašej lokálnej hudobnej knižnici. S ďalšími komponentmi HEOS, akými sú napríklad prídavné reproduktory alebo AV prijímač, sa vám možnosti ešte znásobia. Ovládanie celého streamovania je jednoduché a osvojíte si ho rýchlo pomocou bezplatnej aplikácie.

Dvojica filtrov Marantz Musical Digital Filtering

Marantz ND80006 obsahuje unikátny systém filtrov Marantz Musical Digital Filtering (MMDF). Nejedná sa o štandardné filtre, ale o prémiové, ktoré sa výrazne podieľajú na kvalite digitálneho zvuku. Rovnaké filtre používa okrem iného tiež cenami ovenčená séria 10. Tieto 2 filtre umožňujú zvoliť rôzne charakteristiky reprodukcie. Prvý filter sa vyznačuje rýchlou impulznou odozvou pre-echa i post-echa a je vhodný najmä pre bohaté nahrávky s vysokým počtom vstupných informácií a stôp. Dokáže vytvoriť hlbokú zvukovú scénu s čistým a presným rozmiestnením zdrojov zvuku. Druhý filter disponuje asymetrickou impulznou odozvou, kedy je post-echo o málo dlhší ako pre-echo. Vďaka tomu sa výsledný zvuk viac podobá analógovým záznamom.

Audiofilský DA prevodník ESS9016 Sabre

Tento výkonný prevodník je spolu s dvojitým zdrojom hodinového signálu zárukou presne spracovaného signálu zo všetkých zdrojov. Jeho analógové obvody sú postavené na osvedčených komponentoch Marantz HDAM (Hyper-Dynamic Amplifier Module). Široký dynamický rozsah a nízke skreslenie sú najväčšou devízou tohto prevodníka a to vďaka zosilňovačom, ktoré sú postavené samostatne na rozdiel od all-in-one operačných zosilňovačov v podobe čipov v integrovaných obvodoch. Takto optimalizované obvody sú zárukou maximálnej kvality zvuku.

Parametre a špecifikácia

  • Hmotnosť: 8 kg
  • Rozmery: 440 × 341 × 106 mm
  • Príkon: 42 W
  • Príkon v pohotovostnom režime: 0,3 W
  • Dynamický rozsah: 100 dB
  • Harmonické skreslenie: 0.00002
  • Frekvenčný rozsah: 2 Hz až 20 kHz
  • Separácia kanálov: 105 dB
  • Odstup rušivých napätí: 110 dB
  • Podpora formátov: MP3, WMA, AAC, ALAC, WAV, FLAC HD

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Marantz ND8006 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marantz ND8006 černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Marantz ND8006 schwarz.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií