Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Marantz NR1200 strieborno-zlatý

Zobraziť katalóg
Marantz NR1200 strieborno-zlatý
4,7 3 hodnotení
AV receiver 2.1, výkon 75 W/kanál, minimálna impedancia 4 Ohm, 4× reproduktorový výstup, 2× výstup pre aktívny subwoofer, HDMI 5× vstup a 1× výstup, RCA/Cinch 3× vstup, 1× optický vstup, 1× gramofónový vstup, 1× anténny vstup, 1× vstup LAN, 1× vstup koaxiálne audio, 1× vstup USB, 1× slúchadlový výstup, USB, WiFi, Bluetooth, DLNA a AirPlay 2, ARC (Spätný zvukový kanál), DAB tuner, FM Tuner, RDS, Spotify a TIDAL, multiroom, ovládanie pomocou inteligentného zariadenia, diaľkové ovládanie
Kód:  MAR0032 Produktové číslo:  NR1200/N1SG Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Marantz NR1200 strieborno-zlatý

Marantz NR1200 je ultratenký AV 2.0- kanálový receiver s online streamingom hudby

Štíhly stereofónny sieťový receiver so skvelým detailným zvukom vo vysokom rozlíšení, uložený do kompaktného šasi, to je nový Marantz NR1200. Vďaka plne diskrétnej konštrukcii zosilňovača a s presláveným zvukom, je Marantz NR1200 ideálny pre náročných milovníkov hudby, ktorí žiadajú ako vynikajúcu kvalitu hudby, moderné možnosti streamovania, tak aj digitálnu konektivitu .

Kľúčové vlastnosti AV receivera Marantz NR1200, strieborno-zlatý

  • 2-kanálový diskrétny zosilňovač
  • Výkon 75 W na kanál
  • Podpora HEOS, Bluetooth, WiFi a AirPlay 2
  • Vstavaný systém HEOS na streaming do viacerých miestností, hudobný streaming a hlasové ovládanie
  • 5 HDMI vstupov s plnou podporou HDCP 2.3
  • Hlasové ovládanie pomocou Amazon Alexa, Google Assistant a Apple Siri
  • Nízkoprofilový dizajn v strieborno-zlatej farbe
  • Funkcia ARC (Audio Return Channel) podporuje prenos zvuku z televízora pomocou jediného kábla HDMI

Kompaktný 4K sieťový receiver bez kompromisov

Vďaka integrovanému multi-room systému sa tento AV Reciever Marantz môže stať centrom HEOS systému, ktorý doručí zvuk do každej miestnosti vo vašej domácnosti. Ľahko tak môžete prehrávať hudbu z vlastných knižníc, internetových streamingových služieb a tisícok internetových rozhlasových staníc a pohodlne ich ovládať cez mobilné aplikácie HEOS. Streamovať môžete aj hudbu z flashdisku. Podporované sú služby akonapr. Spotify, internetového rádia TuneIn, Amazon Music, Sound Cloud, Tidal, Napster alebo Deezer a mnoho ďalších.

Receiver Marantz NR1200 sa zmestí úplne všade

Užívajte si najmuzikálnejší prednes z kompaktného, útleho šasi. Model NR1200 s výškou polovice tradičného AV receiveru (konkrétne rozmery 440 × 378 × 105 mm) poskytuje muzikálny zvuk, ktorý je synonymom značky Marantz.

Diaľkový ovládač

Úplne perfektný zvuk bol vždy výsadou iba sál v multikinách, teraz však skutočný 3D zvuk prichádza aj do vašej obývačky s receiverom Marantz NR1200. Pre maximálne pohodlie nájdete v príslušenstve diaľkový ovládač, s ktorým sa nemusíte vôbec zdvihnúť zo svojho kresla.



Ovládajte Marantz NR1200 hlasom

Marantz NR1200 je možné tiež ovládať pomocou hlasovej asistentky Alexa od Amazonu Apple Sirei alebo Google Assistant. Stačí vysloviť príkaz a Alexa splní všetko, čo si budete želať – nastaví hlasitosť, preskočí na ďalšiu skladbu, prepne vstupy a mnoho ďalšieho, stačí si iba stiahnuť aplikáciu HEOS Home Entertainment Skill, ktorá povolí hlasové ovládanie. Nové prepracované ovládanie taktiež ponúka aplikácia pre Android a iOS Marantz AVR Remote.

HDMI konektivita s podporou ARC

Moderne navrhnutý AV reciever Marantz NR1200 je vybavený hneď päticou vstupov HDMI, z ktorých každý podporuje HDCP 2.3, video 4K Ultra HD 60 Hz, vzorkovanie 4 : 4 : 4 Pure Color, HLG, vysoký dynamický rozsah (HDR10), video 21 : 9, 3D a priechod BT.2020. V praxi tiež oceníte funkciu ARC, vďaka ktorej je zaistená podpora prenosu zvuku z televízora pomocou jediného kábla HDMI, čo zjednodušuje celkové nastavenie.

Reciever Marantz NR1200 má nízke prevádzkové náklady aj napriek slušnému výkonu

Integrovaný ECO režim poskytuje úspory energie a obrazovkový ECO merač. Energetický úsporný režim receivera Marantz NR1200 slúži na zníženie maximálneho výstupného výkonu alebo na prispôsobenie stratégií nízkeho výkonu v rôznych nastaveniach. V oboch prípadoch zostáva kvalita zvuku definujúca dokonalosť značky Marantz nedotknutá. S výkonom 75 W na kanál si tak vychutnáte svoju hudobnú zbierku vo vysokom rozlíšení s vycibreným zvukom Marantz.

Marantz NR1200 umožní bezdrôtové streamovanie

Reciever Marantz NR1200 je bezdrôtovou WiFi. Vďaka tomu je mimoriadne ľahké streamovať vaše obľúbené hudobné skladby bezdrôtovo prostredníctvom WiFi alebo Bluetooth. Zvukový systém taktiež ponúka rýchle a jednoduché chránené nastavenie WiFi pomocou tlačidla.

AirPlay 2 a podpora Siri

Používatelia Apple produktov určite ocenia, že reciever Marantz NR1200 je vybavený štandardom AirPlay 2, vďaka ktorému je streamovanie na podporované zariadenia ešte jednoduchšie a rýchlejšie. Obľúbenú hudbu z Apple Music alebo Spotify tak spustíte kliknutím na jednu ikonku. Pohodlie potom ešte zvyšuje hlasové ovládanie pomocou Siri.

O značke Marantz

Spoločnosť Marantz založená v roku 1953 má dlhú a bohatú históriu v návrhu audio prístrojov využívaných milovníkmi hudby a náročnými poslucháčmi po celom svete. V duchu hesla „Because Music Matters“ (Pretože na hudbe záleží) nadväzuje receiver Marantz NR1200 na dlhú tradíciu spoločnosti Marantz v poskytovaní špičkových posluchových zážitkov hudby a domáceho kina.

Parametre a špecifikácia

Anténny vstup
1 × Hotovo!
Ethernet LAN
1 × Hotovo!
HDMI
5 × Hotovo!
Koaxiálne digitálne audio
1 × Hotovo!
Optické digitálne audio
1 × Hotovo!

Vstupy

Anténny vstup
1 × Hotovo!
Ethernet LAN
1 × Hotovo!
HDMI
5 × Hotovo!
Koaxiálne digitálne audio
1 × Hotovo!
Optické digitálne audio
1 × Hotovo!
Phono (gramofón)
1 × Hotovo!
RCA/Cinch
3 × Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Výstupy

Aktívny subwoofer (RCA/Cinch)
2 × Hotovo!
HDMI
1 × Hotovo!
Reproduktorový výstup
4 × Hotovo!
Slúchadlový výstup
1 × Hotovo!

Funkcie

Diaľkové ovládanie
Áno Hotovo!
displej
Áno Hotovo!

Rozmery

Šírka
440 mm Hotovo!
Výška
105 mm Hotovo!
Hĺbka
378 mm Hotovo!
Hmotnosť
7,9 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Charakteristika

Počet kanálov
2.1 Hotovo!
Výkon na kanál
75 W Hotovo!
Impedancia
4 Ohm, 6 Ohm, 8 Ohm, 16 Ohm Hotovo!
Prehrávané formáty cez sieť
MP3, WMA, FLAC, AAC, ALAC (Apple Lossless) Hotovo!
Prehrávané formáty z USB
FLAC, WAV, ALAC (Apple Lossless), DSD Hotovo!

Konektivita

Konektivita
USB, WiFi, Bluetooth, DLNA, AirPlay 2 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky stereo receivery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze Marantz NR1200 použít taktéž jako DAC převodník mezi digitální SMART TV značka TCL a analogovým receiver Grunding 2000 + analogové repro v Hifi sestavě?

dobrý den,bude prosim receiver fungovat s equalizerem kenwood ge-87 a tepe deckem yamaha kx 500 současně? děkuji

Dobrý den. Na Marantz nr 1200 nefunguje usb flash. Ani formát ntfs ani fat 32.

Dobrý den, má prosím tento stříbrný NR1200 také TuneIn jako černá varianta? Zde nemáte TuneIn uvedené, u černé varianty je TuneIn uvedené. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, podpora přehrávání ze služby Tidal je vázaná na „zrcadlení” z telefonu (např. AirPlay 2), nebo má zařízení službu Tidal integrovanou v sobě – a tedy je možné přehrávat v nejvyšší kvalitě i díky připojení prostřednictvím ethernet. kabelu?

Je možné prehrávať MP3 súbory cez USB vstup? V popise to nie je.

Dobrý den, má reciever předzesilovač? Pokud koupím gramofon bez předzesilovače, bude to fungovat, nebo budu muset zakoupit externí předzesilovač?

Prosím má tento receiver NR 1200 novou normu DAB+. V popisu píšete jenom starou normu DAB, která uš v Česku nebude.Předem děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Marantz NR1200 strieborno-zlatý
Príslušenstvo pre Marantz NR1200 strieborno-zlatý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marantz NR1200 stříbrno-zlatý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Marantz NR1200 ezüst-arany.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií