AlzaBoxy Q1 Premium Week Samsung

Marantz NR1609 strieborno-zlatý

Zobraziť katalóg
Marantz NR1609 strieborno-zlatý
AV receiver 7.2 s výkonom 90W/kanál a s podporou 3D, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Surround, DTS: X, DTS-HD Master Audio, DTS Neural: X, viackanálové stereo a Dolby Pro Logic II, 8× HDMI vstup a 1× výstup, 3× analógový vstup, 1× koaxiálny digitálny vstup, 2× výstup pre subwoofer, ARC, FM tuner (RDS), vTuner, USB, WiFi, Bluetooth, DLNA a AirPlay, Spotify, ovládanie cez smartfón, displej, diaľkový ovládač
Kód:  MAR003c92 Produktové číslo:  NR1609-N1SG

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Marantz NR1609 strieborno-zlatý Predaj skončil

Marantz NR1609 strieborno-zlatý

Spoločnosť Marantz predstavuje kompaktný 7.2-kanálový AV reciever NR1609, ktorý aj cez menšie rozmery poskytuje pozoruhodný výkon. Vďaka tomuto recieveru si budete môcť vychutnať špičkový zvuk vo vysokom rozlíšení zo zdrojov, ako sú Dolby Atmos, DTS:X a DTS Virtual:X . Marantz NR1609 v strieborno-zlatom vyhotovení disponuje celkom ôsmimi vstupmi HDMI, vrátane jedného na prednej strane, je tak kompatibilný so štandardmi videa 4K Ultra HD s podporou obsahu 60 Hz, sub-samplingu 4 : 4: 4 Pure Color, BT.2020. HDR a Dolby Vision. Marantz NR1609 disponuje výkonovým zosilňovačom, ktorý je osadený silnoprúdovými diskrétnymi tranzistormi na podporu zvuku s vysokým rozlíšením. 

Kľúčové vlastnosti AV receiveru Marantz NR1609 strieborno-zlatý

  • Podpora HEOS, Bluetooth, WiFi a AirPlay 2
  • 7-kanálový diskrétny zosilňovač
  • Marantz 2016 AVR Remote
  • Audyssey MultEQ na jednoduchú inštaláciu a audio kalibráciu
  • Duálny výstupy pre subwoofery
  • Konektivita Smart TV
  • Podpora vlastnej pokročilej inštalácie

Kompaktný 4K sieťový receiver bez kompromisov

Vďaka integrovanému multi-room systému sa tento AV Reciever Marantz môže stať centrom HEOS systému, ktorý doručí zvuk do každej miestnosti vo vašej domácnosti. Ľahko tak môžete prehrávať hudbu z vlastných knižníc, internetových streamingových služieb a tisícov internetových rozhlasových staníc a pohodlne ich ovládať cez mobilné aplikácie HEOS. Streamovať môžete tiež hudbu z flashdisku (USB port je na čelnom paneli). Podporované sú služby ako napr. Spotify, internetového rádia TuneIn, Amazon Music, SoundCloud, Tidal, Napster alebo Deezer a mnoho ďalších. 

Marantz NR1609 sa chváli DTS:X a Dolby Atmos

Úplne perfektný zvuk bol vždy výsadou len sál v multikinách, teraz však skutočný 3D zvuk prichádza aj do vašej obývačky s receiverom Marantz NR1609. Vychutnanie tých najlepších hollywoodskych trhákov tak dostane úplne nový rozmer. V kocke totiž ide o výrazné zlepšenie vnímania všetkých priestorových efektov. 


Ovládajte Marantz NR1609 hlasom

Marantz NR1609 možno tiež ovládať pomocou hlasovej asistentky Alexa od Amazonu. Stačí vysloviť príkaz a Alexa splní všetko, čo si budete priať – nastaví hlasitosť, preskočí na ďalšiu skladbu, prepne vstupy a mnoho ďalšieho, stačí si len stiahnuť aplikáciu HEOS Home Entertainment Skill, ktorá povolí hlasové ovládanie. Nové prepracované ovládanie taktiež ponúka aplikácie pre Android a iOS Marantz AVR Remote.

Ak ste milovníkom vinylov, tak Marantz NR1609 váš poteší, pretože disponuje priamym vstupom Phono. Tiež si bez problémov poradí s audio formátmi ako napr. ALAC, FLAC a WAV s vysokým rozlíšením až do 24bit/192 kHz či stopy DSD 2.8 MHz a 5.6 MHz.


Parametre a špecifikácia

Šírka
440 mm Hotovo!
Výška
376 mm Hotovo!
Hĺbka
105 mm Hotovo!
Hmotnosť
8,3 kg Hotovo!
Farba
Strieborná, Zlatá Hotovo!

Rozmery

Šírka
440 mm Hotovo!
Výška
376 mm Hotovo!
Hĺbka
105 mm Hotovo!
Hmotnosť
8,3 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná, Zlatá Hotovo!

Charakteristika

Počet kanálov
7.2 Hotovo!
Formáty priestorového zvuku
Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Surround, DTS: X, DTS-HD Master Audio, DTS Neural: X, Viackanálové stereo, Dolby Pro Logic II Hotovo!
Prehrávané formáty cez sieť
MP3, WMA, FLAC, WAV, AAC, AIFF, DSD Hotovo!
Prehrávané formáty z USB
MP3, WMA, FLAC, WAV, AAC, AIFF, DSD Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Marantz NR1609 strieborno-zlatý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marantz NR1609 stříbrno-zlatý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Marantz NR1609 Silber-Gold. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Marantz NR1609 ezüst-arany.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií