AP+ nový vizuál Vyhraj lístky na EURO 2024

Marantz SR5009 čierny

Zobraziť katalóg
Marantz SR5009 čierny
AV receiver 7.1 kanálov, 100W/kanál, DTS HD Master Audio, FM tuner, HDMI, LAN, Wifi, Bluetooth, USB, Audyssey MultEQ XT, AirPlay
Kód:  MAR003e4 Produktové číslo:  SR-5009/N1B

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Marantz SR5009 čierny

Sieťový AV prijímač Marantz SR5009 ponúka vynikajúcu funkčnú výbavu a nekompromisnú zvukovú kvalitu. Fanúšikovia prenosných zariadení, napríklad kamier, chytrých telefónov či tabletov, iste ocenia vstupmi HDMI a USB na čelnom paneli pre uľahčenie konektivity a okamžitého prehrávania. Portom USB pripojíte bez problémov nielen rôzne pamäťové úložisko, ale aj priamo digitálne váš iPod/iPhone a pri prehrávaní ho budete rovno nabíjať.

Plnohodnotná výbava

Marantz SR5009 môžete využívať režime pre sedemkanálové domáce kino s až dvoma subwoofermi . V prípade päť kanálov inštalácie možno zvyšné pár reproduktorových svoriek využiť pre zlepšenie stereofónneho obrazu zdvojnásobením príkonu predných reproduktorov (bi-amp), alebo pre počúvanie z ďalších reprosústav v inej miestnosti (druhá zóna). Pomocou intuitívneho rozhrania na obrazovke (MCACC) a dodávaného mikrofónu navyše nastavíte optimálne vyváženie reprosústav v niekoľkých málo krokoch.

Osem vstupov HDMI

Prijímač má samostatné dekodéry pre stratové aj bezstratové zvukové formáty vrátane Dolby True HD a DTS Master Audio. Nechýba ani podpora pokročilého algoritmu Dolby Pro Logic IIz, ktorý dokáže vytvoriť 7kanálový výstup z klasickej päť kanálov stopy. Pre pripojenie zdrojov s vysokým rozlíšením budete mať k dispozícii osem vstupov HDMI (vrátane jedného na čelnej strane). Výstupný port HDMI potom podporuje funkciu spätného kanálu audia , Takže s ním môžete tiež prijímať zvuk z televízora, napríklad pri použití zabudovaného televízneho tunera. Samozrejmosťou je tiež zachovanie priechodných portov HDMI aj v pohotovostnom režime receivera.

Bezdrôtová konektivita

Marantz SR5009 sa môže tiež pochváliť podporou širokej palety sieťových prvkov. Zabudované technológie Bluetooth, WiFi a Airplay vám uľahčí prehrávanie z ľubovoľného zariadenia z okolia receivera. Samozrejmosťou je tiež aplikácia pre intuitívne ovládanie receivera priamo z vášho chytrého zariadenia s operačným systémom Android alebo iOS (iPhone/iPod). Ako zdroj audia vám môže slúžiť tiež niektorá z tisícoviek internetových rádiových staníc.

Výbava budúcnosti

HDMI porty receiveru sú priechodné pre 3D a rozlíšenie 4K/60 Hz , Navyše však dokážu navýšiť rozlíšenie z bežných zdrojov práve až na 4K. Prístroj využíva tiež úspory energie vďaka režimu Smart ECO, ktorý automaticky šetrí v prípade, keď nie je potrebné, plná spotreba.

Parametre a špecifikácie:

Zvukové charakteristiky:
Počet kanálov: 7.2
Výstupný výkon (8 ohmov, 20 Hz - 20 kHz, 0,08%, budenie 2 kanálov): 100 W
Výstupný výkon (6 ohmov, 1 Hz, 0,7%, budenie 2 kanálov): 140 W
Minimálne 70% výkonu pri budení všetkých kanálov

Dekodéry:
DTS HD Master/DTS 5.1/DTS ES/DTS 96/24
Dolby TrueHD/Dolby Digital EX/ProLogic IIx/Dolby ProLogic IIz
Viackanálové stereo
Maximálne 7kanálové spracovanie predzosilňovača kanálov
Zdokonalenie komprimovaných súborov MDAX2

Zdokonalenia zvuku:
Diskrétne výkonový zosilňovač/topológie prúdovej spätnej väzby/Hyperdynamické zosilňovacie moduly (HDAM)/Technológia Pure Direct/Audio komponenty vysokej kvality/Audyssey MultEQ XT/Audyssey Dynamic EQ a Dynamic Volume

Vstupy:
2 + 1x kompozitný video (1x na čelnom paneli)
2x komponentné video
7 + 1x HDMI v1.4 (1x na čelnom paneli)
4x analógové audio
2x optické digitálne audio
2x koaxiálny digitálny audio
1x 7.1-kanálový analógový
1x čelný port USB (spolupracuje s iPhone/iPod/USB audio)
1x RJ-45 (ethernet LAN)

Výstupy:
1x kompozitný
1x komponentný video
2x HDMI v1.4 (1x s ARC)
1x analógový výstup
1x analógový pre ďalšiu miestnosť
1x 7.2kanálový predzosilnený (2x predzosilnený pre subwoofer)
7x reproduktorové skrutkovacie terminály (Bi-amp/reproduktory A/B)

Sieťové funkcie:
Certifikácia DLNA v1.5
Zvuk cez sieť: MP3/WAV/AAC/FLAC/ALAC/WAV
DSD Audio Streaming
FLAC HD 192/24, WAV 192/24, ALAC 96/24, AIFF 192/24
Fotografie cez sieť: JPEG
AirPlay
Windows Playtech/certifikácia Windows 8
Internetová rádia (vTuner)
Spotify
Aplikácia pre ovládanie smartfónmi iOS/Android
Ethernet/WiFi/Bluetooth

Funkcia HDMI:
Konverzia videa analóg -> HDMI/upscaling až na 4K 24/25/30 Hz/3D priechodná/4K 60 Hz priechodná/HDMI priechodná v pohotovostnom režime/spätný kanál audia/auto Lipsync/CEC/redukcia šumu/picture adjust

Viaczónové prehrávanie:
Počet zón: 2
Zdroj zvuku: sieť, USB, analog
Výstup: repro, predzosilnený výstup
Ovládanie IP, RS 232, Webom, ovládanie applikace
Marantz remote bus
DC Trigger output

Ostatné:
Automatická konfigurácia reproduktorov pomocou mikrofónu/FL Display/Graphic User Interface - GUI (grafické užívateľské nastavenie)/Setup Assistent (asistent nastavenie)/Update firmware cez sieť či USB/Regulovateľná výhybka/optimized Bass Redirection/automatické vypnutie/časovač uspania/režim ECO/FM tuner s RDS

Napájanie:
Prevádzková spotreba: 650 W
Režim bez zvuku (ECO zap./Vyp): 45/75 W
Spotreba v pohotovostnom režime/CEC/Network: 0,2 W/0,5 W/2,7 W

Prevedenie:
Farba: čierna
Rozmery: 440 x 346 x 161 mm (Š x H x V)
Hmotnosť: 10,3 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Marantz SR5009 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marantz SR5009 černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Marantz SR5009 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Marantz SR5009 černý.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií