Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Marantz SR6011 strieborno-zlatý

Zobraziť katalóg
Marantz SR6011 strieborno-zlatý
AV receiver 9.2 kanálov, 185W / kanál, Dolby Atmos, dts: X, automatická kalibrácia Audyssey MultiEQ, 7 + 1 HDMI IN s podporou 4K 60Hz HDR BT.2020 3D ARC, 2x HDMI OUT, HDCP 2.2, 1x RCA Phono MM, 1x USB A , slúchadlový výstup, tuner AM / FM, Dual Band WiFi, Bluetooth, HD audio streaming FLAC HD / WAV / DSD 2.8, 5.6 / ALAC, vTuner, Spotify, AirPlay, 2 zónový multiroom.
Kód:  MAR003i2 Produktové číslo:  SR6011 SG

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Marantz SR6011 strieborno-zlatý

Vychutnajte výhody moderného sieťového prehrávača od spoločnosti Marantz. Obľúbené bezdrôtovej technológie WiFi a Bluetooth vám pomôžu spárovať vaše zariadenie s prehrávačom, bez toho aby ste použili zbytočné káble. Jeho moderný vzhled s starostlivo leštenými prvkami bude vyzerať nádherne v každej miestnosti.Prehrajte si vašu hudbu ľahko, rýchlo a hlave bez starostí. Marantz pokračuje v inovácii svojho radu AV receiverov pre domáce kino a do rúk sa vám tak dostáva výrobok nesúci označenie SR6011 s výkonom 9 × 185 W. Na svoje si prídu milovníci stereofónneho aj priestorového zvuku.

kľúčové vlastnosti

  • AV receiver s podporou prehrávania cez WiFi, Bluetooth či LAN
  • Dolby Atmos, DTS: X, DTS Neural: X
  • Streaming formátov: MP3, WMA, AAC, DSD (až 5.6MHz), FLAC 192/24, WAV, ALAC 96/24
  • Audyssey MultEQ XT32 pre automatickú kalibráciu miestnosti
  • Funkcia Gapless pre formáty FLAC, WAV, ALAC a DSD
  • Podpora Airplay, internetové rádiá (vTuner), Spotify, DLNA 1.5
  • Plná podpora HDCP 2.2 na všetkých vstupoch aj výstupoch
  • 4K / 60p a 3D video
  • Aplikácia kompatibilná s Android / iOS / Kindle Fire

Úplne nová úroveň domáceho kina

Na prednej strane sa nachádza ovládacie prvky pre nastavenie hlasitosti, voľby vstupu a ďalšie. O stave prehrávanej hudby vás informuje malý, ale prehledný FL displej. Pre pohodlnejšie ovládanie si môžete stiahnuť dostupnú aplikáciu pre iOS aj Android. Vďaka novým aplikáciám sa váš tablet alebo telefón stávajú neoddeliteľnou súčasťou vášho systému domácej zábavy. 

konektivita zaručená

USB konektor ponúka ako možnosť pripojenia USB pamäti, ale aj digitálne pripojiť iPad, iPod alebo iPhone, hrať a súčasne nabíjať.Prehrávať možno prakticky čokoľvek od MP3 až po HighRes formáty ako FLAC alebo ALAC (24-bit / 192-kHz a DSD2.8/5.6). Okrem veľkého množstva možností počúvania možné prehrávač prepojiť s domácou bezdrôtovou sieťou a využívať ho napr. na prehrávanie hudobných zbierok uložených na domácom úložisku NAS alebo počítaču. Medzi konektorovú výbavou nechýba analógový vstup aj výstup, duálny optický vstup a 3,5 mm jack.

nové funkcie

Tento AV receiver zvládne tiežupscaling videa na 4K rozlíšenie, a disponuje funkciou Multi-Room, s ktorou možno dosiahnuť paralelného prehrávania do viacerých miestností.Túto moderné vychytávku si určite zamilujete. Vaša rodina teraz môže prehrávať čokoľvek, SR6011 im to umožnia. Môžete hrať 7.1-kanálový zvuk v hlavnej miestnosti a v rovnakú chvíľu iný zdroj v inej časti domu vášho domu. Všetko, čo potrebujete je dvojica reproduktorov, ktoré pripojíte na Multi-room reprosvorky alebo stereo zosilňovač k zónovým RCA výstupom a počúvanie vašich obľúbených tónov môže začať.Zosilnená sila dodáva 9 × 185 W výkon a bohato stačí aj na väčšie miestnosti.

DTS: X a Dolby Atmos

Úplne perfektný zvuk bol vždy výsadou len sál v multikinách, teraz však skutočný 3D zvuk prichádza aj do vašej obývačky. Vychutnanie tých najlepších holllwoodských trhákov tak dostane úplne nový rozmer. V kocke sa totiž jedná o výrazné zlepšenie vnímania všetkých priestorových efektov. Okrem klasických predných, zadných a v niektorých prípadoch aj bočných reproduktorov, sa novo pridávajú zvuky iz hornej časti miestnosti, ale bez nutnosti vŕtania do stropu. Postačí totiž zohnať dodatočné tweetery, ktoré budú zvuk zrkadliť smerom nahor do stropu, tam sa následne odrazí do priestoru a smerom k vašim ušiam.

Parametre a špecifikácia

Šírka
440 mm Hotovo!
Výška
398 mm Hotovo!
Hĺbka
161 mm Hotovo!
Hmotnosť
12,7 kg Hotovo!
Farba
Strieborná Hotovo!

Rozmery

Šírka
440 mm Hotovo!
Výška
398 mm Hotovo!
Hĺbka
161 mm Hotovo!
Hmotnosť
12,7 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Marantz SR6011 strieborno-zlatý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marantz SR6011 stříbrno-zlatý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Marantz SR6011 silber-gold. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Marantz SR6011 ezüst-arany.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií