Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

Marantz SR6012 čierny

Zobraziť katalóg
Marantz SR6012 čierny
AV receiver – 9.2 kanálov, 185W/kanál, Dolby Atmos, dts X, automatická kalibrácia Audyssey MultiEQ XT32, 7+1 HDMI IN s podporou 4K 60Hz HDR, 2× HDMI OUT, HDCP 2.2, 1× RCA Phono MM, 1× USB A, slúchadlový výstup, tuner AM/FM, Dual Band WiFi, Bluetooth, HD audio streaming FLAC HD/WAV/DSD2.8, 5.6/ALAC, TuneIn, Tidal, Spotify Connect, Deezer, AirPlay, 3-zónový multiroom
Kód:  MAR003i7 Produktové číslo:  SR6012-N1B

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Marantz SR6012 čierny

Hustú atmosféru sprostredkuje správne servírovaný zvuk. Marantz SR6012 rozprestrie zvuk vo vysokom rozlíšení aj 3D formáty s kanálom výšky, ktoré sú u najnovších Blu-ray filmov. Zvuk aj obraz privediete k receiveru celým radom HDMI portov a ďalšími typmi rozhraní vrátane WiFi a Bluetooth, takže sa stane centrom pre všetky prístroje. Z každého zariadenia dostanete perfektný vizuálny i audio zážitok. Nižšie rozlíšenie vylepší až 4K Ultra HD a zo zvuku vydoluje maximum. Čierny Marantz SR6012 má oproti predchodcovi hlavne pridanú podporu Multi-room systému HEOS, HDMI eARC, priepust pre Dolby Vision a po chystanej aktualizácii tiež HLG a DTS Virtual.

Kľúčové vlastnosti čierneho receivera Marantz SR6012

  • Špičkový receiver pre „plnotučné“ vyznenie priestorového 9.2 aj stereo zvuku vo vysokom rozlíšení
  • Možnosť rozšírenia na 7.1.4 (11.2) s prídavným 2-kanálovým zosilňovačom
  • Gramofónový vstup a výstup 2. zóny
  • Nastavovanie reproduktorov pomocou automatickej kalibrácie Audyssey MultiEQ XT
  • Podpora Dolby True HD a DTS HD Master, DTS:X, Dolby Atmos a po aktualizácii DTS Virtual a DTS Neural:X
  • Lokálny streaming cez WiFi (2,4 a 5 GHz), Bluetooth, Airplay, DLNA 1.5
  • Internetové rádiá, Pandora, Spotify, Amazon Prime Music, iHeartRadio, SiriusXM, SoundCloud, Tidal, Napster, Deezer ...
  • HDMI výstup až 4K Ultra HD @ 60 Hz, BT.2020, HDR, eARC, HDCP 2.2, Dolby Vision a HLG (po aktualizácii)
  • Audyssey Dynamic Volume pre zrozumiteľný hlas a efekty aj v prípade veľmi nízkej hlasitosti
  • Zvýšenie rozlíšenia prichádzajúceho signálu až na 4K (30/25/24 Hz)
  • Komfortné ovládanie pokročilých funkcií cez aplikáciu (Android a iOS)

Majstrovské spracovanie

Marantz neznesie žiadne ústupky v reprodukcii, a preto využíva prvotriedne, starostlivo vyberané súčiastky presne pre daný účel. Marantzom patentované obvody HDAM v konfigurácii prúdovej spätnej väzby sú inžiniersky pokročilým riešením pre zvýšenie kvality reprodukcie. Sekcia výkonového zosilňovača receivera Marantz SR6012 obsahuje na všetkých siedmich kanáloch identické vysokonapäťové obvody, takže je každý kanál reprodukovaný s presnosťou nezmenenou ostatnými signálmi.

V sieti ako ryba vo vode

Receiver Marantz SR6012 má rozšírené bezdrôtové rozhrania Bluetooth a WiFi, a tak si môžete užívať multimédiá bez ohľadu na úložisko. Ponúka certifikáciu DLNA 1.5 pre bezproblémový prístup k ostatným úložiskám vo vašej domácej sieti, ale aj internetové rádiá alebo službu Spotify Connect. Samozrejme podporuje AirPlay, vďaka čomu je prehrávanie akejkoľvek hudby z Apple zariadení skutočnou hračkou.

DTS:X a Dolby Atmos

Úplne perfektný zvuk bol vždy výsadou len sál v multikinách, teraz však skutočný 3D zvuk prichádza aj do vašej obývačky s receiverom Marantz SR6012. Vychutnanie tých najlepších hollywoodskych trhákov tak dostane úplne nový rozmer. V kocke totiž ide o výrazné zlepšenie vnímania všetkých priestorových efektov. Okrem klasických predných a zadných reproduktorov sa novo pridávajú zvuky aj z hornej časti miestnosti bez nutnosti vŕtania do stropu. Postačia totiž dodatočné tweetery, ktoré zvuk posielajú smerom k stropu, kde sa zrkadlia smerom k vám.

Parametre a špecifikácia

Šírka
440 mm Hotovo!
Výška
161 mm Hotovo!
Hĺbka
398 mm Hotovo!
Hmotnosť
12,8 kg Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
440 mm Hotovo!
Výška
161 mm Hotovo!
Hĺbka
398 mm Hotovo!
Hmotnosť
12,8 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Marantz SR6012 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marantz SR6012 černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Marantz SR6012 schwarz.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií