Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Marantz SR6013 strieborno-zlatý

Zobraziť katalóg
Marantz SR6013 strieborno-zlatý
AV receiver 11.2 s výkonom 195W/kanál a s podporou 3D, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, DTS: X, DTS-HD Master Audio, DTS Neo: X, DTS Neural: X, Auro 3D a viackanálové stereo, 8× HDMI vstup a 3× výstup, 6× analógový vstup, 2× optický a 2× koaxiálny digitálny vstup, 2× výstup pre subwoofer, ARC, FM tuner (RDS), USB, WiFi, Bluetooth, DLNA a AirPlay, Spotify, TIDAL, ovládanie cez smartfón, displej, diaľkový ovládač
Kód:  MAR003j2 Produktové číslo:  SR6013-N1SG

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Marantz SR6013 strieborno-zlatý

Predstavujeme vám špičkový AV Receiver Marantz SR6013 v strieborno-zlatom vyhotovení s dekodérom Dolby Atmos, DTS: X a možnosťou inštalácie reproduktorov nad hlavou. Aj vďaka tomu pozdvihne domácu zábavu na úplne inú úroveň, než na akú ste boli doteraz zvyknutí. Ponúka diskrétne a vysokoprúdové výstupné zosilňovače s výkonom 185 W na každom z deviatich kanálov. Dokonalý zážitok z priestorového zvuku si môžete dopriať pri konfigurácii 7.1.2 alebo 5.1.4 bez externého zosilňovača. Ak pridáte ďalší zosilňovač, tak potom možno systém rozšíriť až na 7.1.4, pretože SR6013 ponúka 11.2-kanálové spracovanie. V jednoduchších surround konfiguráciách môžu byť dva kanály integrovaného zosilňovača priradené k reproduktorom v druhej zóne, kde môže byť prehrávaný iný zdroj ako v hlavnej miestnosti. 

Kľúčové vlastnosti zlatého 9.2-kanálového AV receivera Marantz SR6013

  • Kalibrácia Audyssey MultEQ XT32
  • Aplikácia MultEQ Editor – prezrite a upravujte nastavenia na detailné vyladenie zvuku
  • Duálne výstupy pre subwoofery
  • HDMI CEC (Consumer Electronics Control) – je možné ovládať pomocou diaľkového ovládača Smart TV
  • Možnosti externého ovládania
  • Vstavané Bluetooth, WiFi a AirPlay 2
  • Podpora Hi-Res audia (24-bit/192 kHz ALAC, FLAC, WAV, DSD 2,8 MHz a 5,6 MHz
  • DTS Virtual: X (priestorový zvuk bez inštalácie stropných reproduktorov)
  • Hlasové ovládanie Alexa od Amazon
  • Obraz v HD kvalite z existujúcich DVD diskov alebo analógových zdrojov
  • Pokročilý D/A prevodník 32-bit na všetkých kanáloch

4K sieťový receiver bez kompromisov

Marantz SR6013 disponuje hneď 8 HDMI konektormi, vrátane jedného na čelnej strane, ktoré podporujú štandard 4K Ultra HD, video obsah 60 Hz Full Rate, 4 : 4 : 4 Pure Color Sub-Sampling, BT.2020, HDR alebo je kompatibilný s HDCP 2.2. Vďaka pokročilému systému dvoch antén nie je problém ani streamovanie veľkého obsahu dát. Zabezpečená je kompatibilita s Apple AirPlay2, takže prehrávanie z iPadu alebo iPhonu je samozrejmosťou.

Aj napriek vysokému výkonu je prístroj veľmi úsporný, je totiž vybavený ECO režimom zobrazujúcim aktuálnu spotrebu na obrazovke. Režim navyše znižuje spotrebu elektrickej energie bez toho, aby znižoval kvalitu zvuku. Okrem toho sa pokročilý systém audio kalibrácie Audyssey MultEQ XT32 dokáže prispôsobiť akustickým podmienkam v danom priestore. Ak ste milovníkom vinylov, tak Marantz SR6013 vás poteší, pretože disponuje priamym vstupom Phono. 

Marantz SR6013 sa chváli DTS: X a Dolby Atmos

Vďaka integrovanému bezdrôtovému 3-zónového multi-room systému sa tento AV Receiver Marantz sa môže stať centrom HEOS systému, ktorý doručí zvuk do každej miestnosti vo vašej domácnosti. Ľahko tak môžete prehrávať hudbu z vlastných knižníc, internetových streamingových služieb a tisícok internetových rozhlasových staníc a pohodlne ich ovládať cez mobilné aplikácie HEOS. Streamovať môžete tiež hudbu z flashdisku (USB port je na čelnom paneli). Podporované sú služby ako napr. Spotify, internetového rádia TuneIn, Amazon Music, SoundCloud, Tidal, Napster alebo Deezer a mnoho ďalších.

Úplne perfektný zvuk bol vždy výsadou len sál v multikinách, teraz však skutočný 3D zvuk prichádza aj do vašej obývačky s receiverom Marantz SR6013. Vychutnanie tých najlepších hollywoodskych trhákov tak dostane úplne nový rozmer. V kocke totiž ide o výrazné zlepšenie vnímania všetkých priestorových efektov. Okrem klasických predných a zadných reproduktorov sa novo pridávajú zvuky aj z hornej časti miestnosti bez nutnosti vŕtania do stropu. Postačia totiž dodatočné tweetery, ktoré zvuk posielajú smerom k stropu, kde sa zrkadlí smerom k vám.

Ovládajte AV Receiver Marantz SR6013 hlasom

AV receiver Marantz SR6013 možno tiež ovládať pomocou hlasovej asistentky Alexa od Amazonu. Stačí vysloviť príkaz a Alexa splní všetko, čo si budete priať – nastaví hlasitosť, preskočí na ďalšiu skladbu, prepne vstupy a veľa ďalšieho. Stačí si len stiahnuť aplikáciu HEOS Home Entertainment Skill, ktorá povolí hlasové ovládanie. Nové prepracované ovládanie taktiež ponúka aplikácie pre Android a iOS Marantz AVR Remote. 

HDAM Marantz a prúdová spätná väzba

Marantz neznesie žiadne ústupky v reprodukcii, a preto využíva prvotriedne, starostlivo vyberané súčiastky presne na daný účel. Marantz patentované obvody HDAM v konfigurácii prúdovej spätnej väzby sú inžiniersky pokročilým riešením na zvýšenie kvality reprodukcie. Sekcia výkonového zosilňovača receivera Marantz SR6013 obsahuje na všetkých siedmich kanáloch identické vysokonapäťové obvody, takže je každý kanál reprodukovaný s presnosťou nezmenený ostatnými signálmi.

Parametre a špecifikácia

Šírka
440 mm Hotovo!
Výška
398 mm Hotovo!
Hĺbka
161 mm Hotovo!
Hmotnosť
12,8 kg Hotovo!
Farba
Strieborná, Zlatá Hotovo!

Rozmery

Šírka
440 mm Hotovo!
Výška
398 mm Hotovo!
Hĺbka
161 mm Hotovo!
Hmotnosť
12,8 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná, Zlatá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je tento receiver vhodný k repro sestavě Heco Metas 5.1? Nebo se mám poohlédnout po jiném? Např. Denon AVR-X3600H, který zde doporučujete pro uvedené bedny? Mám starší model Marantze, SR4300, a chtěl bych provést menší upgrade... :) Děkuji za odpověď.

Receiver mě láká ale jste si jisti že má Auro 3D? Nerad bych ho pak vracel.

Diskusia a poradňa k Marantz SR6013 strieborno-zlatý
Príslušenstvo pre Marantz SR6013 strieborno-zlatý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marantz SR6013 stříbrno-zlatý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Marantz SR6013 Silber-Gold. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Marantz SR6013 ezüst-arany.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií