Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál PET

Marantz SR6015 strieborno-zlatý

Zobraziť katalóg
Marantz SR6015 strieborno-zlatý
AV receiver 9.2, výkon 185 W/kanál, minimálna impedancia 4 Ohm, 11× reproduktorový výstup, 2× výstup pre aktívny subwoofer, HDMI 7× vstup a 3× výstup, RCA/Cinch 7× vstup, 2× optický vstup, 1× gramofónový vstup, 1× vstup LAN, 2× vstup koaxiálne audio, 2× vstup komponentné video, 4× vstup kompozitné video, 2× vstup USB, 1× slúchadlový výstup, USB, WiFi, Bluetooth, DLNA a AirPlay 2, podpora Dolby Atmos, Dolby TrueHD, DTS: X, DTS-HD Master Audio a IMAX Enhanced, Spotify, TIDAL, eARC, TuneIn (internetové rádiá), HDR10+ a Dolby Vision, multiroom, diaľkové ovládanie
Kód:  MAR003j4 Produktové číslo:  SR6015/N1SG

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Marantz SR6015 strieborno-zlatý Predaj skončil

Marantz SR6015 strieborno-zlatý

Marantz SR6015 je moderný AV 9.2-kanálový receiver s online streamingom hudby

Spoločnosť Marantz predstavuje 9.2-kanálový AV reciever SR6015, ktorý poskytuje pozoruhodný výkon vo všetkých oblastiach. Vďaka tomuto recieveru si budete môcť vychutnať špičkový zvuk vo vysokom rozlíšení zo zdrojov, ako sú Dolby TrueHD a DTS-HD Master Audio. Užite si dokonalý video výkon vďaka najnovším technológiám HDMI, ako sú 8K/60 Hz pass-through a upscaling a podpore rôznych HDR formátov vrátane HDR10, HDR10+, Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma (HLG) a Dynamic HDR. Rozsiahle vyladený svetovo uznávanými zvukovými technikmi na najmodernejších zariadeniach, nový Marantz SR6015 využíva desaťročia skúseností v Hi-Fi na uvedenie výnimočnej audiofilskej kvality priestorového zvuku pre všetku vašu domácu zábavu.

Kľúčové vlastnosti AV receivera MarantzSR6015, strieborno-zlatý

  • 9-kanálový diskrétny zosilňovač
  • Podpora HEOS, Bluetooth, WiFi a AirPlay 2
  • Užite si vaše filmy v rozlíšení 8K s 8K/120 Hz pass-through alebo upscalingom
  • Podpora najpokročilejších 3D audio formátov v podobe Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS: X, DTS Virtual:X a IMAX Enhanced
  • Audyssey MultEQ na jednoduchú inštaláciu a audio kalibráciu
  • Vstavaný systém HEOS na streaming do viacerých miestností, hudobný streaming a hlasové ovládanie
  • Duálne výstupy pre subwoofery
  • Výkon 185 W na kanál so schopnosťou spracovať 11.2ch zvuk pre ďalšie rozšírenie systému.
  • 7 HDMI vstupov s plnou podporou HDCP 2.3
  • Podpora rozšíreného Audio Return Channel (eARC) HDMI
  • Konektivita Smart TV
  • Kompatibilita s celým radom hlasových asistentov
  • Hlasové ovládanie Amazon Alexa, Apple Siri alebo Google Assistant

Kompaktný 8K sieťový receiver bez kompromisov

Vďaka integrovanému multi-room systému sa AV reciever Marantz SR6015 môže stať centrom HEOS systému, ktorý doručí zvuk do každej miestnosti vo vašej domácnosti. Ľahko tak môžete prehrávať hudbu z vlastných knižníc, internetových streamingových služieb a tisícok internetových rozhlasových staníc a pohodlne ich ovládať cez mobilné aplikácie HEOS. Streamovať môžete aj hudbu z flashdisku (USB port je na čelnom paneli). Podporované sú služby ako napr. Spotify, internetového rádia TuneIn, Amazon Music, Sound Cloud, Tidal, Napster alebo Deezer a mnoho ďalších.

Receiver Marantz SR6015 podporuje kalibráciu miestnosti pomocou Audyssey MultEQ XT32

Preto, aby boli vaše zážitky úplne mimoriadne, tak AV receiver Marantz SR6015 podporuje dokonalé nastavenie podľa umiestnenia v miestnosti. S dodávaným meracím mikrofónom analyzuje MultEQ XT32 každý reproduktorový výstup (vrátane subwooferov) pri maximálne 8 meraniach a generuje precízne digitálne filtre, ktoré optimalizujú každý kanál pre správnu frekvenciu a odozvu časovej oblasti. Audyssey Dynamic Volume vyhladzuje rušivé skoky v hlasitosti (napríklad televízne reklamy) a umožňuje vám počúvanie s nízkymi úrovňami hlasitosti, ale pri zachovaní čistoty dialógov, hudby a zvuku.

Integrovaná funkcia Dual Speaker Preset Memory

Moderný AV receiver Marantz SR6015 je taký inteligentný, že podporuje ukladanie do pamäte dve komplexné nastavenia Audyssey. A pomocou ovládača je možné nachystané zvukové prostredie jednoducho prepínať. Ľahko si tak urobíte napríklad jeden profil na hry a druhý na sledovanie hollywoodskych bijakov. 

Pokročilá 8K HDMI konektivita

Jeden dedikovaný vstup 8K HDMI spĺňa najnovšie špecifikácie HDMI 8K/120 Hz a posúva domácu zábavu na najvyššiu možnú úroveň. Zažite filmy s krištáľovo čistým obrazom, s vynikajúcou čistotou a kontrastom – so všetkými aktuálnymi video formátmi vrátane HDR. Nový AV receiver Marantz SR6015 taktiež poskytuje najlepšie herné zážitky bez oneskorovania obrazu – s podporou 4K/120 Hz.

Marantz SR6015 disponuje Dolby TrueHD a DTS-HD Master

Úplne perfektný zvuk bol vždy výsadou iba sál v multikinách, teraz však skutočný 3D zvuk prichádza aj do vašej obývačky s receiverom Marantz SR6015. Vychutnanie tých najlepších hollywoodskych trhákov tak dostane úplne nový rozmer. V kocke totiž ide o výrazné zlepšenie vnímania všetkých priestorových efektov. 



Ovládajte Marantz SR6015 hlasom

Marantz SR6015 je možné tiež ovládať pomocou hlasovej asistentky Alexa od Amazonu. Stačí vysloviť príkaz a Alexa splní všetko, čo si budete želať – nastaví hlasitosť, preskočí na ďalšiu skladbu, prepne vstupy a mnoho ďalšieho, stačí si iba stiahnuť aplikáciu HEOS Home Entertainment Skill, ktorá povolí hlasové ovládanie. Nové prepracované ovládanie taktiež ponúka aplikácia pre Android a iOS Marantz AVR Remote.

Podpora tých najlepších audio formátov vrátane Dolby Atmos

Zažite všetky dimenzie zvuku v Dolby Atmos s konfiguráciou až 7.1.4, čo je úplne skvelá výbava aj pre náročných používateľov. S receiverom Marantz k tomu navyše dostanete aj podporu systému DTS: X, ktorý vytvára multidimezionálny zvuk. 

Reciever Marantz SR6015 má nízke prevádzkové náklady

ECO režim recieveru Marantz SR6015 zaisťuje úsporu energie. Tento praktický režim slúži na zníženie maximálneho výstupného výkonu alebo na prispôsobenie stratégií nízkeho výkonu v rôznych nastaveniach receivera Marantz SR6015. Kvalita zvuku zostáva v oboch prípadoch úplne nezmenená a vy si aj naďalej môžete užiť skvelé počúvanie.

Marantz SR6015 umožní bezdrôtové streamovanie

Reciever Marantz SR6015 je bezdrôtovou WiFi s podporou 2,4 aj 5 GHz pásma. Vďaka tomu je mimoriadne ľahké streamovať vaše obľúbené hudobné skladby bezdrôtovo prostredníctvom WiFi alebo Bluetooth. Zvukový systém taktiež ponúka rýchle a jednoduché chránené nastavenie WiFi pomocou tlačidla. 

AirPlay 2 a podpora Siri

Používatelia Apple produktov určite ocenia, že reciever Marantz SR6015 je vybavený štandardom AirPlay 2, vďaka ktorému je streamovanie na podporované zariadenia ešte jednoduchšie a rýchlejšie. Obľúbenú hudbu z Apple Music alebo Spotify tak spustíte kliknutím na jednu ikonku. Pohodlie potom ešte zvyšuje hlasové ovládanie pomocou Siri.

Marantz SR6015 podporuje technológiu IMAX Enhanced

Získajte úplne nové zážitky v domácom prostredí vďaka využitiu IMAX Enhanced. Ide o najmodernejšiu technológiu od DTS, ktorá nastavuje nové štandardy pre domáce kino (obraz, zvuk a čistota).

O značke Marantz

Spoločnosť Marantz založená v roku 1953 má dlhú a bohatú históriu v návrhu audio prístrojov využívaných milovníkmi hudby a náročnými poslucháčmi po celom svete. V duchu hesla „Because Music Matters“ (Pretože na hudbe záleží) nadväzuje receiver Marantz SR6015 na dlhú tradíciu spoločnosti Marantz v poskytovaní špičkových posluchových zážitkov hudby a domáceho kina.


Parametre a špecifikácia

Ethernet LAN
1 × Hotovo!
HDMI
7 × Hotovo!
Koaxiálne digitálne audio
2 × Hotovo!
Kompatibilné video
2 × Hotovo!
Kompozitné video
4 × Hotovo!

Vstupy

Ethernet LAN
1 × Hotovo!
HDMI
7 × Hotovo!
Koaxiálne digitálne audio
2 × Hotovo!
Kompatibilné video
2 × Hotovo!
Kompozitné video
4 × Hotovo!
Optické digitálne audio
2 × Hotovo!
Phono (gramofón)
1 × Hotovo!
RCA/Cinch
7 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Výstupy

Aktívny subwoofer (RCA/Cinch)
2 × Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
Reproduktorový výstup
11 × Hotovo!
Slúchadlový výstup
1 × Hotovo!
Zóna 2 (RCA/Cinch)
1 × Hotovo!
Zóna 2 (reproduktorový výstup)
1 × Hotovo!

Funkcie

Diaľkové ovládanie
Áno Hotovo!
displej
Áno Hotovo!

Rozmery

Šírka
440 mm Hotovo!
Výška
161 mm Hotovo!
Hĺbka
398 mm Hotovo!
Hmotnosť
12,8 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Charakteristika

Počet kanálov
9.2 Hotovo!
Výkon na kanál
185 W Hotovo!
Impedancia
4 Ohm, 6 Ohm, 8 Ohm, 16 Ohm Hotovo!
Formáty priestorového zvuku
Dolby Atmos, Dolby TrueHD, DTS: X, DTS-HD Master Audio, IMAX Enhanced Hotovo!
Prehrávané formáty cez sieť
MP3, WMA, FLAC, AAC, ALAC (Apple Lossless) Hotovo!
Prehrávané formáty z USB
FLAC, WAV, ALAC (Apple Lossless), DSD Hotovo!

Konektivita

Konektivita
USB, WiFi, Bluetooth, DLNA, AirPlay 2 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Marantz SR6015 strieborno-zlatý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marantz SR6015 stříbrno-zlatý.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií