Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 PET

Marantz UD7007 čierny

Zobraziť katalóg
Marantz UD7007 čierny
5 1 hodnotení
Blu-ray prehrávač – 3D, YouTube/Netflix, výstup XLR/RCA, profil BD-Live 2.0, DVD-A/V, SACD, True 1080p/24 FPS, DLNA 1.5, DivX HD, MP3, WMA, FLAC HD, AVCHD, 257MHz/12- bit video prevodník, audio DAC 32-bit/192kHz, režim Pure Direct audio, upsampler 1080p, display dimmer, komponentný výstup, DLNA 1.5, 2× HDMI OUT
Kód:  MAR002e Produktové číslo:  UD7007 B

Marantz UD7007 čierny

Užívajte si fantastickú kvalitu Blu-ray videa alebo streamujte audio (vrátane FLAC) alebo i video (vrátane DivX plus HD) zo svojej domácej siete alebo internetu. UD7007 dokáže toľko ponúknuť vďaka kombinácii BD, DVD a sieťového streamera. Pre zaistenie tej najvyššej kvality pri prehrávaní CD a SACD sú vstavané HDAM zvukové moduly a špeciálne optimalizované súčiastky na všetkých zvukových obvodoch. Vybrať si možno medzi symetrickým XLR a nesymetrickým cinch prepojením.

Kľúčové vlastnosti

  • Podpora digitálneho 3D signálu
  • Mimoriadne pevná konštrukcia a odtienená elektronika pre obmedzenie rušenia
  • Zdieľanie audia i videa z rôznych zariadení
  • Podpora širokej škály audio/video formátov
  • Fantastická kvalita zvuku s podporou SACD diskov

Kvalitná výbava

Rýchlo pracujúca vysoko kvalitná mechanika je tienená horným hliníkovým panelom a spodným oceľovým šasi. Telo prístroja je mimoriadne pevné a dodatočný spodný plát ešte viacej spevní prístroj pre obmedzenie prípadných vibrácií. Elektronika je rozdelená na celkom päť samostatných sekcií pre obmedzenie interferencií a zlepšenie kvality. Výstup sa navyše realizuje pomocou dvoch HDMI 3D konektorov a flexibilnému zapojeniu teda skutočne nič nebráni. S podporou takejto výbavy vás potom asi neprekvapí možnosť „Pure Direct“ režimu pre vychutnanie jemných nuáns CD s SACD diskov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím. Jak zvládá přehrávání H.264 *.mkv z NASu? Díky.

Diskusia a poradňa k Marantz UD7007 čierny
Príslušenstvo pre Marantz UD7007 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marantz UD7007 černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Marantz UD7007 schwarz.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií