Alza pre firmy

Marshall KILBURN - čierny

Zobraziť katalóg
Marshall KILBURN - čierny
4,8 17 hodnotení
Reproduktor výkon 2x5W + 15W, 3.5" jack, Bluetooth 4.0 + EDR, vstavaná batéria - až 20 hodín prehrávania, hmotnosť 3 kg
Kód:  MRS029a Produktové číslo:  04091189 Stránky výrobcu

Marshall KILBURN - čierny

Patríte medzi milovníkov hudby, ktorí chcú svoju vášeň prevádzkovať kdekoľvek? Spoločnosť Marshall hrdo predstavuje výkonný, a predsa mobilný reproduktor Kilburn. Neutečie vám jediný akord, pretože je jeden z najhlasnejších reproduktorov vo svojej triede. Napriek tomu sa dá prenášať a prevádzkovať až 20 hodín na zabudovanú batériu. Kožený opasok umožňuje jednoduché a štýlové cestovanie.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľmi hlasný a kvalitný zvuk kdekoľvek
  • Klasický dizajn skrývajúci solídnu aparatúru
  • Až 20 hodín hrania mimo dosahu zásuvky
  • Cez Bluetooth použite smartfón, tablet, notebook, ..
  • Ostatné zdroje pripojíte cez 3,5mm vstup

Reprezentant Marshall

Aj keď má nezameniteľné retro poňatie, skrýva v sebe kus inžinierstva, pre ktoré sa Marshall stal značkou oslavovanou zástupmi profesionálnych muzikantov. Kilburn produkuje dobre vyvážený zvuk, ktorý má jasnú stredovú líniu a čisté výšky na správne podanie s dobre počuteľnou artikuláciou. Podľa vlastného ucha a osobných preferenciách si môžete zvuk doladiť klasickými analógovými gombíkmi.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, hele přítelkyně mi ztratila adaptér k nabíjení. Nejde nikde sehnat! :D Poradíte? Thx

Zdravim,neviem sa rozhodnut medzi dvomi repro bud tento marshall kilburn alebo jbl extreme,jbl ma celkovy vykon 40 oproti 25 marhallovi napr,a je aj vode odolny co sa moze hodit...neviem sa rozhodnut,pocuvam skor punk hardcore muziku a v tom by mohol byt marshall mozno lepsie neviem...poradte ak mate niekto aspon jeden z tychto repro...aky je zvuk a co ja viem?nejake postrehy skusenosti...dakujem

kilburn mám doma a batéria tam veru 10000mAh nieje. Je tam 14,8V Li-ion pack o kapacite 2200mAh tvorený zo 4 článkov 18650. Sám výrobca kapacitu batérie neuvádza, neviem teda kde sa k tomu alza dostala :D

Zdravím, hele přítelkyně mi ztratila adaptér k nabíjení. Nejde nikde sehnat! :D Poradíte? Thx

Diskusia a poradňa k Marshall KILBURN - čierny
Príslušenstvo pre Marshall KILBURN - čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marshall KILBURN - černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Marshall KILBURN - Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Marshall KILBURN - Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Marshall Kilburn - Fekete.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií