AP+ nový vizuál Vyhraj lístky na EURO 2024

Marshall Major FX - White

Zobraziť katalóg
Marshall Major FX - White
5 3 hodnotení
Slúchadlá uzavretá, s mikrofónom, extra basy, citlivosť 99dB, rozsah 20 - 20 000Hz, impedancia 47 ohm
Kód:  MRS001d Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Marshall Major FX - White

Marshall Major FX sú veľmi štýlová uzavreté slúchadlá s mikrofónom, ktorá vám umožní vychutnávať si hudbu v tej najvyššej kvalite.Táto jedinečná slúchadlá vynikajú vysoko komfortným spracovaním s príjemným mäkkým polstrovaním, vďaka ktorému ich môžete pohodlne nosiť dlhé hodiny.Ďalšou výhodou je skladacia konštrukcia, ktorá zaručuje ich pohodlné prenášanie.Môžete ich pripojiť aj k mobilnému telefónu a pomocou ovládacieho prvku na kábli potom prijímať alebo odmietať hovory.Verzia FX je navyše vybavená tlačidlami pre reguláciu hlasitosti.Mikrofón aj ovládanie hlasitosti je certifikované firmou Apple.Tieto slúchadlá sú kompatibilné s akýmkoľvek hudobným prehrávačom s 3,5 mm konektorom.V balení nájdete navyše adaptér 6,3 mm umožňujúce pripojiť slúchadlá napríklad k zosilňovaču alebo tunera.

Parametre a špecifikácie:

Frekvenčný rozsah:
20 Hz - 20 kHz

Impedancia:
47 Ohmov

Citlivosť:
98,9 dB

Priemer meniča:

40 mm

Konektor:
3,5 mm/6,35 mm jack

Dĺžka kábla:
1,2 m

Farebné prevedenie:
Biele

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Marshall Major FX - White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marshall Major FX - White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Marshall Major FX - White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Marshall Major FX - White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Marshall Major FX - White.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií