Alza pre firmy

Marshall Major II - Pitch Black

Zobraziť katalóg
Marshall Major II - Pitch Black
4,7 40 hodnotení
Slúchadlá uzavreté, s mikrofónom, citlivosť 99 dB, rozsah 10 - 20 000 Hz, impedancia 64 ohm, odpojiteľná kabeláž, extra pohodlné náušníky
Kód:  MRS010d Produktové číslo:  MAJORIIPB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Marshall Major II - Pitch Black

novinka marec 2015: Reálny zvuk vo vysokom rozlíšení

Impozantný vývoj týchto slúchadiel posunul celkovú úroveň slúchadiel o niekoľko stupňov. Zlepšenie zvuku, vzhľadu, trvanlivosti a ergonómie prináša úplne novú úroveň počúvania. Slúchadlá poskytujú hlbšie basy a lepšie detaily výšok s vycibreným stredom rozsahu a celkovo nižším skreslením. Konštrukcia vám umožňuje vybrať si, na ktorej strane budete radšej nosiť kábel - odnímateľný obojstranný vinutý s odolnou vinylovou úpravou, s mikrofónom a diaľkovým ovládačom, vybavený L-konektorom, ktorý poskytuje lepšiu trvanlivosť a jednoduché prenášanie. Celkový vzhľad slúchadiel obsahuje viac zaoblených línií a novo tvarované závesy a čelenka zvyšujem flexibilitu náušníkov a prinášajú väčšie pohodlie pre dlhé hodiny počúvania. Ľahké prenášanie slúchadiel vám umožní ich veľmi kompaktné zloženie.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jsou kompatibilní s Playstationem?

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi sluchátky:Marshall Major II - Pitch Black - a mezi tímto modelem: Marshall Major II - Black. Cena je stejná. Děkuji Vaněk

Dobrý den, prosím máte v showroomu v Holešovicích více typů sluchátek Marshall na vyzkoušení? Děkuji.

Dobrý den, mají tyto sluchátka bluetooth připojení? Předem děkuji za odpověď

Dobrý deň, chcem sa spýtať akej farby je ten nápis na slúchtkách lebo na 1 obrázku strieborný a na 3 čierny

Dobrý den, když zapojím sluchátka do počítače (foobar2000) a začnu poslouchat jakoukoli písničku, vše v pořádku. Poté, co sluchátka připojím do telefonu Nokia 8, pustím tu samou písničku, sluchátka vibrují v pravé mušli, vždy při výraznějších a hlubších basech. Zkoušel jsem i jiné Marshall major II a opět stejné. Neznáte nějaké řešení? S takovými vibracemi se hudba nedá poslouchat.

Keď to zapojím do rozdvojky na slúchadlá tak to nekazi zvuk?

Komunikují s androidem? Jelikož na jiných stránkách se rozdělují na komunikaci s androidem a Ios

Dobrý den, skutečně je v balení obsažena redukce na 6,3 mm? Na obrázcích nikde není vidět. Děkuji

Diskusia a poradňa k Marshall Major II - Pitch Black
Príslušenstvo pre Marshall Major II - Pitch Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marshall Major II - Pitch Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Marshall Major II - Pitch Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Marshall Major II - Pitch Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Major Marshall II - Éjfekete.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií