Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Marshall Minor II Bluetooth čierne

Zobraziť katalóg
Marshall Minor II Bluetooth čierne
5 2 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, pecky, uzatvorená konštrukcia, pripojenie Bluetooth, podpora aptX, s ovládaním hlasitosti, prijímanie hovorov, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, citlivosť 117 dB/mW, menič 14.2mm, výdrž batérie až 12h
Kód:  MRS015m Produktové číslo:  04092259 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Marshall Minor II Bluetooth čierne

Všetci hudobní fanúšikovia sa určite zhodnú, že pri slúchadlách nestačí len dobrý zvuk, ale tiež pohodlné nosenie. Ich uzavretá konštrukcia je zárukou výnimočnej izolácie ruchov okolitého prostredia. Slúchadlá disponujú aj mikrofónom na vybavenie hovorov. Pri porovnaní s podobnými slúchadlami sú odlíšené technológiou na bezdrôtový prenos, a tak vás neobmedzí žiadny drôt. S frekvenčným rozsahom 20 Hz až 20 kHz si môžete byť istí, že budete počuť všetky zložky svojej obľúbenej skladby. 

Zaujímavé výhody slúchadiel Marshall Minor II Bluetooth čierne

  • Váha slúchadiel 0,02 kg 
  • Bezchybná čierna farba 
  • Tlačidlá na ovládanie hlasitosti 

Marshall Minor II Bluetooth čierne zaujmú modrným mikrofónom 

Nielen herní nadšenci dozaista ocenia implementovaný mikrofón. Mikrofón slúchadiel Marshall zaobstará nerušenú virtuálnu komunikáciu s kýmkoľvek a kdekoľvek na WhatsAppe. 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Kôstky Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Kôstky Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.0 Hotovo!
Podporované kodeky
aptX Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
117 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
14,2 mm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Na kábli Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
12 h Hotovo!
Výdrž batérie (slúchadlá)
12 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
microUSB Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
22,5 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, na různých webech jsem četla, že tyto sluchátka ne úplně každému sedí v uchu. Když si tyto sluchátka zakoupím, vyzkouším a zjistím, že mi nevyhovují můžu je neporušené vrátit nazpět? Děkuji

Dobrý den, snažím se sluchátka spárovat se svým iPhone Xs a nedaří se. Sluchátka stále blikají bíle. Zkoušela jsem tlačítko zmáčknout podle návodu, dvakrát krátce. Pak i dvakrát dlouze a pak už všelijak. Tyto sluchátka již mám několik let a spárovat je nebyl vůbec žádný problém, narozdíl od těchto nových v podstatě totožných. Poradíte, prosím?

MARSHALL Minor II BT bezdrátová sluchátka Dobrý den, je možné k těmto sluchátkům dokoupit jen nabiječku? Ztratila jsem ji. Díky moc, B.

Dobrý, před Vánocemi jsem kupoval tyto sluchátka a zdá se mi že mají nějaký divný zvuk.. nevím jestli je to normální nebo jsou rozbité.. předtím jsem měl nějaké drátkové obyčejné za 800kc hráli lépe.. tak se chci zeptat jestli to půjde reklamovat.

Dobrý den, k Vánocům jsem dostala tyto sluchátka, ale nastal problém s připojením přes bluetooth - sluchátka jsem nabila, zapnula (vše podle návodu), ale můj mobilní telefon (Samsung galaxy j3 2017) toto příslušenství nebyl schopen ani vyhledat (i přes zřetelné a správné zapnutí sluchátek - signály informační diody). Proto se chci zeptat na důvod této anomálie, a jak by se dala odstranit. Děkuji předem za odpověď.

Kdo zajišťuje v ČR autorizovaný servis k těmto sluchátkům?

Dobry den, vztahuje sa aj na tieto sluchadla 14 dnova lehota na vratenie tovatu ako pri inych produktoch? V niektorych obchodoch mi pri tomto tovare vysvetlili ze z hygieickych dovodu nemozno in-ear slucahdla vratit ani vymeit. No ja nemam inu moznost ako si vyskusat zvuk a ergonomiu. Dakujem za odpoved

Dobrý den. Fungují tedy s Apple zařízeními nebo ne? Děkuji.

Dobry den, chcela by som sa opytat, aky dosah maju sluchadla od mobilu/laptopu. Dakujem

Dobrý den, pokud sluchátka nabiji, tak vydrži přiblizně 12 hodin hrát. Pokud je ovšem vypnu po řekněme hodině hraní a nechám je vyplé například 2 dny. Baterie je vybitá, je u těchto sluchátek normální, že si neudrží nabitou baterii ve vypnutém stavu? Díky za odpověď.

Diskusia a poradňa k Marshall Minor II Bluetooth čierne
Príslušenstvo pre Marshall Minor II Bluetooth čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marshall Minor II Bluetooth černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Marshall Minor II Bluetooth fekete.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií