Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Marshall Monitor Bluetooth - Black

Zobraziť katalóg
Marshall Monitor Bluetooth - Black
5 8 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá uzavreté, s mikrofónom, skladacie, citlivosť 92 dB, rozsah 10 - 20 000 Hz, možnosť použitia ako handsfree, podpora bezstratového kodeku aptX, doba prehrávania na jedno nabitie až 30 hodín
Kód:  MRS003b Produktové číslo:  04091743 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Marshall Monitor Bluetooth - Black

Špičkové bezdrôtové slúchadlá od spoločnosti Marshall, ktoré sa radia na samotnú špičku v odbore, vydržia až 30 hodín na jedno nabitie. Svoju milovanú hudbu si tak užijete oveľa dlhšie, než je štandardom. Slúchadlá Marshall Monitor prinášajú hlboké basy a lepšie detaily výšok s vycibreným stredom rozsahu s celkovo nižším skreslením. Pomocou ľahko prístupného tlačidla možno ovládať hudbu i hovory, takže poslúži aj ako handsfree.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlové bezdrôtové uzavreté slúchadlá praktickým mikrofónom
  • Podpora kodeku aptX
  • Ovládací klobúčik pre nastavenie telefónnych hovorov a hudby
  • Výdrž na jedno nabitie až 30 hodín
  • Moderné technológie Bluetooth
  • Vysoko pohodlné náušníky pre dlhé počúvanie
  • Do detailu dotiahnutá konštrukcia a vycibrený dizajn

Univerzálny tlačidlo

So slúchadlami budete ľahko ovládať hudbu. Na náušníku našlo miesto ovládacie tlačidlo s funkciou Play, Pause, Shuffle a tiež s ovládaním hlasitosti. Po spárovaní s vaším smartphonom tiež umožňuje prijímať, odmietať alebo ukončovať telefónne hovory na pár stlačení. To všetko bez toho, aby ste museli vyberať svoj telefón z vrecka.

Pohodlné počúvanie zaručené

Slúchadlá dostaly vylepšený zvuk, vzhľad, ergonómiu aj trvanlivosť. Dizajn slúchadiel obsahuje viac zaoblených línií a novotvarované závesy a čelenka zvyšujú flexibilitu náušníkov. Stavané sú pre maximálne pohodlie aj pre dlhé hodiny počúvania. Pri bezdrôtovom počúvaní oceníte podporu bezstratového kodeku aptX, ktorý sa zaslúži o nízku latenciu a minimalizáciu problémov pri synchronizácii. V prípade vybitia batérií môžete použiť priložený kábel a pokračovať v počúvaní. Používateľov určite poteší aj zhotovená skladacia konštrukcia, ktorá prispieva k jednoduchému prenášanie slúchadiel.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Uvádíte, že jde o sluchátka na uši. Ve STEREO &VIDEO je uvedeno že jde o uzavřeny model kolem uších (circumauralni ) ! Tak jak to je? Rád bych věděl zda jsou sl. vybavena aktivním systémem potlačení okolního hluku, nebo zda je tato možnost pouze na přání.?

Je k nim krabicka pro noseni ve slozenem stavu?

Dobrý deň, chcem sa spýtať, že dokedy bude na tieto slúchadlá zľava. Ďakujem

Diskusia a poradňa k Marshall Monitor Bluetooth - Black
Príslušenstvo pre Marshall Monitor Bluetooth - Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marshall Monitor BT Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Marshall Monitor Bluetooth - Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Marshall Monitor Bluetooth - Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Marshall Monitor Bluetooth - fekete.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií