Marshall SC212

Zobraziť katalóg
Marshall SC212
Reprobox gitarový, výkon 140W, stredobasový menič: 2× 12", impedancia 8 Ohm, hmotnosť 22.7kg
Kód:  MRS034h Produktové číslo:  M SC212 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Marshall SC212

SC212 je gitarový reprobox značky Marshall zo série Studio Classic. Primárne je určený na zapojenie so zosilňovačom SC20H alebo ako rozšírenie komba SC20C, dobre si ale poradí aj v spolupráci s inými aparátmi obdobných výkonov. Séria Studio Classic cieli na vyznávačov tradičného zvuku zosilňovača JCM800, v tomto duchu je koncipovaný aj kabinet SC212, ktorý dodá hi-gain zvuku zosilňovača rýdzi britský odtlačok. Či už ide o skvelý tón s bohatými detailmi alebo charakteristický dizajn, reprobox ctí klasiku značky a ponúka ju v štýlovej forme s dôrazom na jednoduchú eleganciu, odolnosť a bezchybnú funkčnosť.

Vlastnosti

Skelet so skosenou čelnou stranou je osadený dvoma dvanásťpalcovými reproduktormi Celestion V-Type v horizontálnej konfigurácii. Disponuje výkonom 140 W pri impedancii 8 Ohmov, na zapojenie slúži jediný jackový konektor 6,3 mm na zadnej strane. Okrem zvukových kvalít kladie výrobca dôraz aj na odolnosť pri častom používaní a sťahovaní aparatúry na koncertných šnúrach. Stabilitu zaisťujú nožičky z tvrdenej gumy, manipuláciu uľahčujú zapustené držadlá na bokoch kabinetu, ktorého rohy sú chránené plastovými krytmi. Tradičný vzhľad podčiarkuje čierna priezvučná tkanina s bielym lemovaním a výrazné ikonické logo na čelnej strane. Rozmery boxu sú 750 × 535 × 320 mm pri hmotnosti 22,7 kg.

O rade

Modelovým radom Studio sa Marshall vracia ku koreňom značky, teda k zosilňovačom, ktoré definovali rockový zvuk v šesťdesiatych, sedemdesiatych a osemdesiatych rokoch. Preverenú klasiku prináša výrobca v rámci série v zmenšených formátoch s výkonom 20 W a vstavanou redukciou na 5 W, nijako ale neuberá na legendárnom zvuku pôvodných aparátov. Rad Studio sa ďalej podľa svojich predlôh rozdeľuje na zosilňovače s označením Studio Classic (repliky JCM800), Studio Vintage (postavené na základe JMP 1959SLP) a Studio Jubilee (vychádza z aparátov Silver Jubilee uvedených na trh k 25. výročiu značky).

Špecifikácia

  • Typ: gitarový, skosený
  • Výkon: 140 W
  • Reproduktory: 2× 12“ Celestion V-Type
  • Konfigurácia: horizontálne
  • Impedancia: 8 Ohm
  • Rozmery: 750 × 535 × 320 mm
  • Hmotnosť: 22,7 kg

Parametre a špecifikácia

Šírka
535 mm Hotovo!
Hĺbka
320 mm Hotovo!
Výška
750 mm Hotovo!
Hmotnosť
22,7 kg Hotovo!
Určenie
Gitarové Hotovo!

Rozmery

Šírka
535 mm Hotovo!
Hĺbka
320 mm Hotovo!
Výška
750 mm Hotovo!
Hmotnosť
22,7 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
Gitarové Hotovo!

Charakteristika

Celkový výkon
140 W Hotovo!
Počet stredobasových meničov
2 Hotovo!
Priemer stredobasových meničov
12 " Hotovo!
Impedancia
8 Ohm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky gitarové reproboxy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Marshall SC212 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marshall SC212. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Marshall SC212.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií