PET PET

Marshall Tufton Black

Zobraziť katalóg
Marshall Tufton Black
5 2 hodnotení
Bluetooth reproduktor - aktívny, s výkonom 80W, k mobilu, frekvenčný rozsah od 40 Hz do 20000 Hz, 3.5mm Jack, Bluetooth 5.0, certifikácia IPX2, výdrž batérie 20 h
Kód:  MRS030a1 Produktové číslo:  1001906 Stránky výrobcu

Marshall Tufton Black

Reproduktor Marshall Tufton s funkciou rýchleho nabíjania

Zháňate prenosný reproduktor, ktorý ponúka špičkový zvuk a dlhú dobu prehrávania? Bluetooth reproduktor Marshall Tufton patrí medzi spoľahlivé a prenosné reproduktory. Zariadenie podporuje Bluetooth 5.0. Dosah zariadenia je 10 metrov. Súčasťou je prenosné pútko určené k ľahkému prenášaniu. Reproduktor Marshall Tufton vydrží v prevádzke viac ako 20 hodín. Plne nabitý je za 2,5 hodiny, pokiaľ však využijete funkciu rýchleho nabíjania, môžete sa za 20 minút tešiť na ďalšie 4 hodiny kvalitnéhoprehrávania.

Špičkový zvuk aj 20 hodín nepretržitého prehrávania

Bluetooth reproduktor Marshall Tufton disponuje 80 W výkonom. Frekvenčný rozsah je 40 až 20 000 Hz. Jednoduché ovládanie zaistia multifunkčné gombíky. Môžete prehrávať, pozastavovať i preskakovať skladby. Ľahko tiež upravíte hlasitosť, basy alebo výšky. Reproduktor Marshall Tufton je vyrobený z kvalitného a odolného materiálu, ktorý je príjemný na dotyk. Na napájanie je potrebný konektor, ktorý nájdete v balení reproduktora Marshall Tufton.

Reproduktor Marshall Tufton v retro štýle

Užijete si štýlovosť klasického dizajnu s retro nádychom. Svojím vzhľadom pripomína koncertnú retro bedňu. Bluetooth reproduktor Marshall Tufton pracuje s technológiou viacsmerového zvuku a rozptyľuje tak zvuk do všetkých smerov. Zážitok kvalitnej hudby umocňuje aj 3-pásmový dizajn. Súčasne je možné k reproduktoru Marshall Tufton pripojiť dve zariadenia s technológiou Bluetooth a komfortne sa tak striedať pri prehrávaní.

Stav batérie reproduktora Marshall Tufton budete mať pod dohľadom

LED indikátor stavu batérie ponúka okamžitý prehľad, či je potrebné reproduktor Marshall Tufton dobiť. Zariadenie prehráva hudbu pomocou Bluetooth pripojenia. Vo výbave reproduktora Marshall Tufton nechýba ani 3,5 mm vstup na pripojenie audio kábla. Rozhranie Bluetooth 5.0 zabezpečí vysokú stabilitu prenosu, jednoduché párovanie a nízku energetickú náročnosť.

Kľúčové vlastnosti Bluetooth reproduktora Marshall Tufton

  • Prenosný reproduktor s praktickým pútkom na prenášanie
  • Nájdete tu odolnú a na dotyk príjemnú konštrukciu
  • Bluetooth reproduktor Marshall Tufton podporuje Bluetooth 5.0 s dosahom až 10 metrov
  • Prevádzka reproduktora je až 20 hodín nepretržitého prehrávania skladieb
  • Plné nabitie zariadenia za 2,5 hodiny
  • Využiť môžete funkciu rýchleho nabíjania
  • Reproduktor Marshall Tufton možno po 20 minútach nabíjania prehrávať ďalšie 4 hodiny
  • Model je vyrobený v retro štýle
  • Výkon reproduktora je 80 W
  • Pripojenie funguje aj za pomoci 3,5 mm jack konektora
  • Súčasne je možné pripojiť pomocou Bluetooth dve zariadenia
  • Frekvencia zariadenie pracuje v rozsahu 40 až 20 000 Hz
  • Multifunkčné gombíky zaistia jednoduché ovládanie hlasitosti
  • Stav nabitia možno sledovať pomocou LED indikátora
  • Bluetooth reproduktor Marshall Tufton je vďaka certifikácii IPX2 vodoodolný
  • Prístroj rozptyľuje zvuk do všetkých smerov
  • Súčasťou balenia je napájací konektor
Bluetooth reproduktor Marshall Tufton

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Odolné vyhotovenie využijete na cestách

Bluetooth reproduktor Marshall Tufton má celkovo odolný dizajn, pričom pred otlčením pri pádoch na hranu ho chránia zapustené krytky. Reproduktor si tak môžete vziať kamkoľvek so sebou.

Bluetooth reproduktor Marshall Tufton

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Bluetooth reproduktor Marshall Tufton je vodoodolný

Vďaka certifikácii IPX2 sa nemusíte obávať poškodenia vodou ani prachom. Reproduktor Marshall Tufton je preto ideálnym spoločníkom na rôzne vonkajšie aktivity. Odolá malému množstvu vody.

Bluetooth reproduktor Marshall Tufton

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Podpora viacerých zdrojov hudby

K bezdrôtovému reproduktoru Marshall Tufton sa môžu pripojiť aj dva inteligentné telefóny naraz. Môžete sa tak v prehrávaní obľúbenej hudby striedať so svojimi priateľmi a vypočuť si tak vaše obľúbené pesničky.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm jack Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm jack Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth
5.0 Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
80 W Hotovo!
Frekvencia od
40 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!

Stupeň krytia

Stupeň krytia
IPX2 Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
20 h Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
22,9 cm Hotovo!
Hĺbka
16,3 cm Hotovo!
Výška
35 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
4,9 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K mobilu Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jak dlouho se ceka na odpoved v poradne? Bina

Dobrý den, lze propojit se zařízením (mikrofonem) Samson XPDm Headset. Potřebujeme to při prezentacích, školení a cvičení. Děkuji za odpověď. Bína

Dobrý deň, Tufton sa nabíja vypnutý ako iné reproduktory (pričom svieti indikátor stavu nabíjania) alebo musí byť pri nabíjaní zapnutý, t.j. gombík hlasitosti musí byť zapnutý aspoň na prvom stupni? Zvažujem jeho kúpu, tak si zisťujem informácie. Ďakujem za odpoveď. Pekný víkend všetkým.

Zdravím, v popise sa neuvádza RMS výkon pri prevádzke na batériu, ani v poradni to nebolo zodpovedané. Plánujem kúpu kvalitného a výkonného reproduktora, ktorý budem viac prevádzkovať na batériu, preto ma to zaujíma. Videl (a počul) som video, kde sa porovnával Tufton 80W s JBL Boombox (60W na sieť, 40W na batériu), oba reproduktory boli pri rovnakej hlasitosti napájané z batérie. Tufton ma sklamal, JBL so 40W mal navrch. Z toho usudzujem, že Tufton pri prevádzke na batériu nemá ani 40W. Čo na to predajca? Nemám si radšej kúpiť JBL extreme 2 ako Tufton, keď reproduktor budem používať hlavne z batérie? Ďakujem za odpoveď.

Dobrý deň, dodávate s reproduktorom aj návod na použitie v slovenčine prípadne v češtine? Ďakujem za odpoveď.

Dobrý deň, aká je kapacita batérie? Myslím koľko má mAh, ak by som niekedy potreboval ju nabíjať z powerbanky. Reproduktor nemá funkciu powerbanky, nemýlim sa? Vďaka za odpoveď, pekný deň.

Dobrý deň, zaujíma ma, či je veľký rozdiel pri prevádzke reproduktora zo siete a na batériu, či reproduktor nehrá na batériu oveľa slabšie? Chcem ho používať najmä na batériu, preto má zaujíma názor vás, ktorí ste ho mali možnosť vyskúšať, používať. Ďakujem za všetky odpovede, všetko dobré prajem.

Dobrý deň, hľadám prenosný výkonný reproduktor fungujúci na batériu aj elektrickú sieť, aby ho bolo počuť aj v hlučnej dielni. Je vhodný tento Tufton, alebo ponúkate aj výkonnejší prenosný nabíjateľný reproduktor s rúčkou? Ďakujem za odpoveď.

Hrá aj počas nabíjania batérie? Dá sa pripojiť k Xiaomi Redmi Note 7? Vďaka za odpoveď.

Dobrý deň, zaujal ma tento reproduktor, mám niekoľko otázok: Píšete, že pri výške 35 cm má hĺbku len 16 cm, nemá preto pri hlasnom hraní problém so stabilitou? Aký má skutočný RMS výkon? Je lepší z hľadiska hlasitosti, hluku a výkonu ako JBL extreme 2? Ďakujem za odpoveď.

12
Diskusia a poradňa k Marshall Tufton Black
Príslušenstvo pre Marshall Tufton Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marshall Tufton Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Marshall TUFTON, fekete.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií