Mascom MC2022 HDCI-USB

Zobraziť katalóg
Mascom MC2022 HDCI-USB
5 1 hodnotení
Satelitný prijímač DVB-S/S2, FullHD 1920x1080, HDMI, dekordér Irdeto Skylink Ready CI+, USB PVR, USB MediaPlayer, PC export, Timeshift, vrátane CI modulu
Kód:  SAT082b Produktové číslo:  MC2022 HDCI-USB

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mascom MC2022 HDCI-USB

Satelitný set-top-box vyrábaný v Českej republike vám ponúka vynikajúci filmový zážitok v SD i Full HD kvalite s rozlíšením až 1080p. Vďaka CI vstupu s vloženým CAM dekodérom Skylink Ready Irdeto Cl+ je zaručený bezproblémový príjem pri použití kariet Skylink ICE, Skylink Irdeto, CS Link Irdeto a FreeSAT. Na zariadení sú integrované tunery DVB-S a DVB-S2. Možné je pripojenie prostredníctvom HDMI zariadenia k televízii prostredníctvom HDMI kábla. Rozmery len 270x170x50 mm a hmotnosť 1,5 kilogramu mu dáva veľkú kompaktnosť. Pomocou diaľkového ovládania môžete ľahko prepínať jednotlivé programy či prezerať teletext.

Veľké množstvo funkcií

Samostatný prijímač bez vloženej dekódovacej karty môže byť použitý ako herné zariadenie. Hry možno stiahnuť na internete. Vo chvíli sa z pasívneho pozorovateľa filmov stane aktívny hráč zábavných hier, ktoré dokážu skvelo vyplniť voľné chvíle trávené v pohodlí domova. V pamäti produktu je možné uložiť až 8000 rozhlasových a televíznych staníc podľa vášho vkusu. Zoznam programov podporuje vytváranie vlastných zoznamov, nastavenie zámku či zrušenie programu. Inštalácia nových verzií softvér je veľkou výhodou, ktorá rozširuje využitie funkcií v budúcnosti. Menu prístroja je v celom svojom rozsahu v slovenčine.

Obsah balenia:

  • prijímač Mascom MC 2200HDCI USB
  • modul Skylink Neotion Irdeto CI+
  • diaľkové ovládanie
  • 2x AAA batérie
  • český návod na obsluhu

Parametre a špecifikácia

Tuner
DVB-S2, DVB-S Hotovo!
Čítačka kariet - dekódovanie
Irdeto Hotovo!
Záznam na
Externý disk, flash disk Hotovo!
Multimédia
Video, Foto, Hudba Hotovo!

Tuner

Tuner
DVB-S2, DVB-S Hotovo!

Dekódovanie

Čítačka kariet - dekódovanie
Irdeto Hotovo!

Multimédiá

Multimédia
Video, Foto, Hudba Hotovo!

Vstupy/Výstupy

Vstupy/Výstupy
HDMI, SCART, USB Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Vlastný Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mascom MC2022 HDCI-USB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mascom MC2022 HDCI-USB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mascom MC2022 HDCI-USB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mascom MC2022 HDCI-USB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mascom MC2022 HDCI-USB.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií