Motorola - splátky

Maxcom MM817

Zobraziť katalóg
Maxcom MM817
4,3 5 hodnotení
Mobilný telefón –
Kód:  MAX124ax Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Maxcom MM817

Mobilný telefón Maxcom MM817 Screen

Maxcom MM817 bez váhania identifikujete ako smartfón. Nie je preň problém surfovať po sieťach, nahrávať video a vyhotovovať fotky alebo sa zabávať hraním mobilných hier. RAM poteší kapacitou 4 GB. Taký výkon vám dovolí hrať hry aj spúšťať aplikácie súčasne. Smartphonu Maxcom MM817 dá potrebnú energiu batéria, ktorá má veľmi solídnu výdrž vďaka nie úplne bežnej kapacite 4800 mAh. Podstatnou súčasťou je rovnako aj konektorová výbava, tvorí ju USB-C. Konštrukciou svojho tela cieli na priaznivcov outdooru, pretože dobre odoláva nárazom. Smartfón MaxCom nemá žiadnu nadstavbu.

Kľúčové znaky smartfónu Maxcom MM817

  • Konfigurácia SIM kariet dual SIM + pamäťová karta
  • Pevná konštrukcia odolná proti nárazu
  • Operačná pamäť 4 GB a CPU Mediatek MT6761
  • Grafický akcelerátor IMG GE8300
  • NFC rozhranie na platenie a synchronizáciu
  • Rýchle a jednoduché zabezpečenie telefónu čítačkou odtlačkov prstov
  • 10 W rýchleho nabíjania
  • Mobil MaxCom má hlavný slot pre SIM kartu typu Nano SIM, pokiaľ ide o vedľajší, ten je typu Nano SIM
Mobilný telefón Maxcom MM817 Bočný pohľad

Smartfón Maxcom MM817 s parádnou výbavou

Smartfón dovoľuje využívať hneď 2 SIM karty, a to vďaka samostatným slotom, nezaberá sa tak miesto na pamäťovú kartu. O ochranu mobilného telefónu pred neoprávneným vniknutím do Maxcom MM817 sa stará obľúbená čítačka odtlačkov prstov umiestnená na tele zariadenia. Používateľsky obľúbené je NFC rozhranie nielen na pohodlné riešenie platieb. V parametroch narazíte okrem iného na označenie OTG, čo v tomto prípade znamená, že k smartfónu nebude problém pripojiť flash disk alebo externý HDD. Nemenej dôležitá je podpora rýchleho pripojenia k internetu a senzory nenahraditeľné pre hladký chod všetkých potrebných aplikácií.

Mobilný telefón Maxcom MM817 Možnosti pripojenia (porty)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Maxcom MM817 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Maxcom MM817. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Maxcom MM817. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Maxcom MM817. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Maxcom MM817.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií