AlzaPlus+ drogerie Opaľovacie prípravky

AHAVA Advent Calendar Holiday 2021

Zobraziť katalóg
AHAVA Advent Calendar Holiday 2021
Adventný kalendár – obsahuje: čistiacu masku 20ml, čistiace tonikum 30ml, krémovú masku 8ml, plátennú masku 17g, čistiace mydlo 30g, bahennú masku 6ml, sprchový gél 40ml, čistiacu masku 6ml, telové mlieko 40ml, peeling na tvár 8ml, esenciu 2ml, tekutú soľ 40ml, pleťový peeling 15ml, krém na pleť 15ml, čistiacu masku 8ml, sprchový gél 40ml, masku 8ml, šampón 40ml, plátennú masku 17g, celonočnú masku 6ml, krém na ruky 40ml, koncentrát – zmes minerálov z Mŕtveho mora 0.2ml, bahennú masku 15ml a plátennú masku 17g
Kód:  KSDS1385 Produktové číslo:  697045015184 Stránky výrobcu
AHAVA Advent Calendar Holiday 2021 Predaj skončil

AHAVA Advent Calendar Holiday 2021

Darčekové balenie kozmetiky v podobe adventného kalendára je určené všetkým priaznivcom kvalitných prípravkov na starostlivosť o pleť. Súprava AHAVA Advent Calendar Holiday 2021 obsahuje 24 kozmetických výrobkov z výhradne prírodných ingrediencií, testovaných na alergie, vhodných na citlivú pokožku a bez chemických konzervačných látok, ftalátov a ropných látok. Čistiaca kozmetika neobsahuje sulfáty. Minerálne prípravky z Mŕtveho mora vyrábané izraelskou spoločnosťou Dead Sea Laboratories Ltd sú obohatené o tradičné ingrediencie overené storočiami. V darčekovej kozmetickej súprave AHAVA Advent Calendar Holiday 2021 nájdete napríklad minerálnu bahennú masku s 24K zlatom, alebo tekutú soľ z Mŕtveho mora, ktorá prirodzene obnovuje vnútornú rovnováhu a prispieva k obnovovaniu pokožky.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej súpravy AHAVA Advent Calendar Holiday 2021

  • Minerálna kozmetika z Mŕtveho mora vyrábaná izraelskou spoločnosťou Dead Sea Laboratories Ltd
  • V podobe adventného kalendára s 24 kozmetickými výrobkami značky AHAVA
  • Súprava AHAVA Advent Calendar Holiday 2021 je výhradne z prírodných ingrediencií, testovaných na alergie a vhodných na citlivú pleť
  • Bez chemických konzervačných látok, ftalátov a ropných látok
  • Vegánske ako všetky výrobky AHAVA
  • Čistiaca kozmetika neobsahuje sulfáty
  • Darčeková súprava AHAVA s výrobkami obohatenými o tradičné ingrediencie overené storočiami

Čarovný advent s kozmetikou z Mŕtveho mora

Kozmetická súprava AHAVA Advent Calendar Holiday 2021 obsahuje tie najlepšie výrobky spoločnosti Dead Sea Laboratories Ltd. Môžete si tak vyskúšať a overiť účinky luxusného mydla, šampónu, krémov, masiek a ďalších kozmetických prípravkov. Každý produkt je vegánsky, tak ako všetky výrobky AHAVA. Darčeková kozmetická súprava AHAVA Advent Calendar Holiday 2021 je skvelou pozornosťou pre každú ženu.

Obsah balenia: 
Čistiaca bahenná maska 20 ml, čistiace tonikum 3 v 1 30 ml, hydratačná krémová maska 8 ml, Age Control rozjasňujúca hydratačná textilná maska 17 g, čistiace mydlo s prírodným bahnom z Mŕtveho mora 30 g, rozjasňujúca bahenná maska na citlivú pleť 6 ml, minerálny sprchový gél Sea Kissed 40 ml, čistiaca bahenná maska na akné a mastnú pleť 6 ml, Superfood telové mlieko Kurkuma & Toskánska kapusta 40 ml, obnovujúci chemický peeling na tvár 8 ml, Age Control Even Tone esencia 2 ml, tekutá soľ z Mŕtveho mora 40 ml, bahenný pleťový peeling 15 ml, denný hydratačný krém na normálnu až suchú pleť 15 ml, zlupovacia čierna čistiaca maska na akné a čierne bodky 8 ml, minerálny sprchový gél 40 ml, Extreme liftingová a protivrásková maska 8 ml, minerálny šampón 40 ml, Uplift protivrásková vyhladzujúca textilná maska 17 g, celonočná maska s účinkami prírodného botoxu bez použitia injekcií 6 ml, minerálny krém na ruky Sea Kissed 40 ml, Osmoter Jewels koncentrát – čistý 100 % Osmoter – zmes minerálov z Mŕtveho mora 0,2 ml, liftingová bahenná maska s 24 karátovým zlatom 15 ml a pRetinol textilná maska proti vráskam 17 g.

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AHAVA Advent Calendar Holiday 2021 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AHAVA Advent Calendar Holiday 2021. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AHAVA Adventi naptár Holiday 2021.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií