AlzaPlus+ drogerie Protiplnění

AIRWICK Life Scents sviečky Mix Pack (6x 185 g)

Zobraziť katalóg
AIRWICK Life Scents sviečky Mix Pack (6x 185 g)
5 4 hodnotení
Sviečka sviečok, 6 ks, rôzne vône
Kód:  SVI123 Produktové číslo:  5997321758602
AIRWICK Life Scents sviečky Mix Pack (6x 185 g) Predaj skončil

AIRWICK Life Scents sviečky Mix Pack (6x 185 g)

Obdarujte seba alebo svojich blízkych niečím krásnym. Neodolateľnú vôňu vám prinesie unikátna súprava Air Wick Life Scents Mix Pack, ktorá obsahuje 6 sviečok. Sviečky vám ponúknu celkom 5 vôní - Tyrkysovú lagúnu, Vôňu mamičkinho koláča (2×), Pohodlie pri krbe, Radostné leto a Vôňu vanilkového pečiva. Každá z týchto vôní vyčaruje jedinečnú atmosféru, ktorá prevonia váš domov.

Kľúčové vlastnosti súpravy Air Wick Life Scents sviečky Mix Pack

  • Jedinečná sada plná rozmanitých vôní
  • Vonné sviečky z kolekcie Life Scents od značky Air Wick
  • Príjemná vône morského vánku, pečenej hrušky, dreva, škorice, bielych kvetov a vanilky
  • Sviečky v elegantnej sklenenej nádobe s korkovým viečkom
  • Limitovaná vianočné edícia
  • Jedinečné sviečky s neustále sa meniacou vôňou
  • Vhodné ako darček pre vašich blízkych

Tyrkysová lagúna

Vonná sviečka od Air Wick z kolekcie Life Scents s názvom Tyrkysová lagúna vám prináša nádhernú morskú vôňu, ktorá vám pripomenie vašu letnú dovolenku či krásny exotický ostrov s piesočnou plážou a nádherným tyrkysovým morom. Krásna a neustále sa meniaca vôňa morskej vody, naplaveného dreva a teplého vánku u vás doma vyvolá útulnú atmosféru a hrejivá žiara tejto sviečky sa bude pomaly tiahnuť vašou obývacou izbou. Vonná sviečka v elegantnej sklenenej nádobe s korkovým viečkom je dostupná v limitovanej vianočnej edícii a je ideálna na dlhé zimné večery. Dodajte vášmu domovu príjemnú atmosféru a kúpte si nádherne voňajúcu sviečku Air Wick Life Scents.

Vôňa mamičkinho koláča

Vonná sviečka od Air Wick z kolekcie Life Scents s názvom Vôňa mamičkinho koláča vám prináša nádhernú sladkú vôňu pečenia, ktorá vám pripomenie vaše detstvo. Krásna a neustále sa meniaca vôňa pečeného hruškového koláča a vanilky u vás doma vyvolá útulnú zimnú atmosféru a hrejivá žiara tejto sviečky sa bude pomaly tiahnuť vašou obývacou izbou.Vonná sviečka v elegantnej sklenenej nádobe s korkovým viečkom je dostupná v limitovanej vianočnej edícii a je ideálna na dlhé zimné večery. Dodajte vášmu domovu príjemnú atmosféru a kúpte si nádherne voňajúcu sviečku Air Wick Life Scents.

Pohodlie pri krbe

Vonná sviečka od Air Wick z kolekcie Life Scents s názvom Pohodlie pri krbe vám prináša nádhernú vôňu, ktorá vám pripomenie vašu zimnú dovolenku a oddych pri praskajúcom krbe. Krásna a neustále sa meniaca vôňa dreva, škorice a pomaranča u vás doma vyvolá útulnú atmosféru a hrejivá žiara tejto sviečky sa bude pomaly tiahnuť vašou obývacou izbou. Vonná sviečka v elegantnej sklenenej nádobe s korkovým viečkom je dostupná v limitovanej vianočnej edícii a je ideálna na dlhé zimné večery. Dodajte vášmu domovu príjemnú atmosféru a kúpte si nádherne voňajúcu sviečku Air Wick Life Scents.

Radostné leto

Vonná sviečka od Air Wick z kolekcie Life Scents s názvom Radostné leto vám prináša nádhernú vôňu, ktorá vám pripomenie príjemnú letnú náladu. krásna a neustále sa meniaca vôňa  čerstvých bielych kvetov, sladkého melónu a jemných tónov vanilky u vás doma vyvolá útulnú atmosféru a hrejivá žiara tejto sviečky sa bude pomaly tiahnuť vašou obývacou izbou. Vonná sviečka v elegantnej sklenenej nádobe s korkovým viečkom je dostupná v limitovanej vianočnej edícii a je ideálna na dlhé zimné večery. Dodajte vášmu domovu príjemnú atmosféru a kúpte si nádherne voňajúcu sviečku Air Wick Life Scents.

Vôňa vanilkového pečiva

Vonná sviečka od Air Wick z kolekcie Life Scents s názvom Vôňa vanilkového pečiva vám prináša nádhernú sladkú vôňu, ktorá vám pripomenie vašu obľúbenú pekáreň. Krásna a neustále sa meniaca vôňa pripomínajúca cupcake s malinovou marmeládou a šľahačkou u vás doma vyvolá útulnú zimnú atmosféru a hrejivá žiara tejto sviečky sa bude pomaly tiahnuť vašou obývacou izbou. Vonná sviečka v elegantnej sklenenej nádobe s korkovým viečkom je dostupná v limitovanej vianočnej edícii a je ideálna na dlhé zimné večery. Dodajte vášmu domovu príjemnú atmosféru a kúpte si nádherne voňajúcu sviečku Air Wick Life Scents.

Sada obsahuje:
1× Air Wick Life Scents sviečka Tyrkysová lagúna 185 g
2× Air Wick Life Scents sviečka Vôňa mamičkinho koláča 185 g
1× Air Wick Life Scents sviečka Pohodlie pri krbe 185 g
1× Air Wick Life Scents sviečka Radostné leto 185 g
1× Air Wick Life Scents sviečka Vôňa vanilkového pečiva 185 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AIRWICK Life Scents sviečky Mix Pack (6x 185 g) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AIRWICK Life Scents svíčky Mix Pack (6x 185g).
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií