AlzaPlus+ drogerie Opaľovacie prípravky

ALMAWIN Pomerančový Extra silný 0,125 l

Zobraziť katalóg
ALMAWIN Pomerančový Extra silný 0,125 l
Čistiaci prostriedok
Kód:  CIS1703 Produktové číslo:  4019555705762
ALMAWIN Pomerančový Extra silný 0,125 l Predaj skončil

ALMAWIN Pomerančový Extra silný 0,125 l

Tento prípravok, rovnako ako ostatné produkty od značky AlmaWin, si zakladá na princípe harmonického vzťahu človeka a prírody. Aj extra silný pomarančový čistič je preto bez syntetických vonných látok, farbív a konzervantov a má ekocertifikáciu Ecogarantie a Vegan Society. Univerzálny prostriedok na čistenie všetkých typov povrchov AlmaWin slúži na ručné čistenie a odmasťovanie, odstraňuje odolné škvrny a pohlcuje pachy a jeho použitie je nielen ekologické, ale aj ekonomické. Pomarančový čistič je veľmi účinný na mastné fľaky a dokáže zázračne vyčistiť aj niekoľkoročné usadeniny . Dermatologicky testovaný prípravok AlmaWin navyše tiež pohlcuje pachy a poteší sviežou vôňou pomarančov.

Kľúčové vlastnosti extra silného čistiaceho prípravku AlmaWin pomarančový

  • Prírodné rozpúšťadlo pre náročné čistiace úlohy
  • Zo šupiek citrusových plodov, ktoré obsahujú pomarančové terpény
  • Odstraňuje pripáleniny, farby, laky, lepidlá, tuky, živice a podobne
  • Pomarančový AlmaWin pohlcuje pachy a príjemne vonia
  • Extra silný čistiaci prípravok zvládne aj extrémne odolné škvrny tam, kde iné prípravky zlyhali
  • Univerzálny čistič AlmaWin je ekologický a veľmi ekonomický
  • Dermatologicky testovaný prírodný koncentrát je možné používať neriedený aj riedený vodou
  • Prípravky AlmaWin neobsahujú syntetické vône, farbivá ani konzervanty
  • Prípravok na čistenie má ekocertifikáciu Ecogarantie a Vegan Society

AlmaWin nezaťažuje životné prostredie

Pretože sa AlmaWin dôsledne vyhýba syntetickým vôňam, farbivám a konzervačným látkam, nezaťažuje tento univerzálny vysoko koncentrovaný prípravok na čistenie životné prostredie. Vegan Ecogarantie klimaticky neutrálna fľaša je vyrobená zo 100% recyklovaného odpadového plastu a ďalej recyklovateľná, štítok aj z recyklovateľných materiálov je potlačený atramentmi bez minerálnych olejov. Aby ste ešte viac chránili životné prostredie, dodržujte dávkovanie a používajte striedmo.

Extra silný prípravok zvládne aj ťažké úlohy

Šupky z citrusových plodov obsahujú pomarančové terpény, čo je silné čisto prírodné rozpúšťadlo. Preto čistiaci prostriedok AlmaWin pomarančový odstráni v koncentrovanej forme aj zvyšky lepidiel, voskov, pečiatkovej farby, dechtové škvrny, pripáleniny, živice a mnoho ďalších znečistení. V zriedenej podobe je pomarančový čistič skvelý na všetky povrchy odolné vode . Jednoducho pridajte jedno viečko koncentrátu do 5 l teplej vody, ktorá tak získa mliečnu konzistenciu. V prípade silného znečistenia môžete dávkovanie zvýšiť.

Pomarančový AlmaWin si poradí so škvrnami na oblečení aj s ohradou pre zvieratá

Príjemne voňajúci prípravok skvele pohlcuje pachy. Je preto vhodný aj do chladničky, upratovanie odpadkových košov alebo na čistenie klietok a pelechov domácich maznáčikov. AlmaWin si však poradí aj s upratovaním priestorov pre hospodárske zvieratá mimo obytnej zóny. Skvele vám poslúži v domácnosti nielen pri bežnom alebo veľkom upratovaní, ale aj ako vynikajúci odstraňovač škvŕn na biele alebo stálofarebné textílie . Tkaniny po ošetrení vyperte.

Možno použiť napríklad na:
zvyšky lepidiel, voskov, pečiatkovej farby, dechtové škvrny, pripáleniny, živice, stvrdnuté živočíšne a rastlinné tuky, žuvačku, gumové šmuhy na podlahe, škvrny od guľôčkového pera a fixiek, lak na nechty a olejové farby, škvrny na čalúnenie a kobercoch a všetky druhy odolných škvŕn v domácnosti

Upozornenie:
Pred použitím overte odolnosť materiálu a jeho farebnú stálosť. Textílie po ošetrení vyperte. Pre vysokú koncentráciu odmasťujúcich zložiek je nutné pri práci používať ochranné rukavice. Môže spôsobiť poškodenie pľúc a vyvolať zápaly očí. Uchovávajte v uzavretej nádobe mimo dosahu detí.

Zloženie

> = 30 % alifatických uhľovodíkov (prírodné terpény z pomarančovej kôry), > =5 % <15 % neiónových povrchovo aktívnych látok (emulgátor na rastlinnej báze a povrchovo aktívne látky na báze cukru). Obsahuje: limonén, citral, linalool, citronellol, geraniol, farnezol. Ďalšie zložky: etanol, bylinný extrakt. PH-VALUE: 0,0

Parametre a špecifikácia

XXL balení
Nie Hotovo!
Určenie
Univerzálne Hotovo!
Typ čističa
Tekutý Hotovo!
Objem
125 ml Hotovo!
Určenie
Univerzálne použitie Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Nie Hotovo!

Určenie

Určenie
Univerzálne Hotovo!

Typ

Typ čističa
Tekutý Hotovo!

Objem

Objem
125 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Univerzálne použitie Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Ekologické, Univerzálne Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Ekologické Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky vstavané sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ALMAWIN Pomerančový Extra silný 0,125 l Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALMAWIN Čistič Pomerančový Extra silný 0,125 l. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ALMAWIN Narancssárga tisztítószer extra erős 0,125 l.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií