AD homeoffice MPLA318265

ALTERNA Bamboo Luminous Shine Shampoo 250 ml

Zobraziť katalóg
ALTERNA Bamboo Luminous Shine Shampoo 250 ml
4,1 8 hodnotení
Šampón určenie: pre ženy, typ vlasov: farbené a normálne, účinok: lesk, hydratácia a výživa a regenerácia, zloženie: bez sulfátov - 54,76 €/1 l
Kód:  KSVL2440 Produktové číslo:  873509014867
ALTERNA Bamboo Luminous Shine Shampoo 250 ml Predaj skončil

ALTERNA Bamboo Luminous Shine Shampoo 250 ml

Šampón ALTERNA Bamboo Luminous Shine Shampoo je hĺbkovo čistiaci šampón, ktorý je šetrný k vašim vlasom a dodá im trblietavý lesk. Dôkladne odstráni z vlasov všetky nečistoty, ktoré sa na ne za celý deň nachytali, zvyšky stylingových prípravkov a prebytočný kožný maz. Jemný bambusový šampón je vhodný pre všetky typy vlasov, ocenia ho najmä používatelia, ktorí majú farbené a unavené vlasy bez lesku.

Všetky ingrediencie obsiahnuté v prípravkoch Alterna Bamboo sú dodávané z rastlinných certifikovaných Bio výťažkov. Tieto jedinečné Bio prísady vlasy vyživujú, posilňujú a chránia proti vonkajším škodlivým vplyvom. Do hĺbky vlasy a vlasovú pokožku hydratujú a zaisťujú im tak jemnosť, prirodzenú pružnosť a nádherný lesk. Extrakt z bambusu obnovuje regeneračnú schopnosť vlasov a dodáva vlasom hodvábny vzhľad. Všetky produkty z radu Bamboo sú vďaka svojmu zloženiu šetrné k životnému prostrediu aj k vašim vlasom.

Šampón jemne odstraňuje nečistoty z vašich vlasov, navracia im prirodzený lesk, jemnosť a je šetrný aj k vlasom farbeným. Prispieva k rýchlej obnove vlasov a do hĺbky ich hydratuje. Neobsahuje parabény, sulfáty, ftaláty ani syntetické farbivá, nijako vlasy nezaťažuje. Vaše vlasy budú po použití tohto šampónu jemné, pružné, hydratované a nádherne trblietavo lesklé.

  • Bio extrakt z bambusu – obnovuje regeneračnú schopnosť vlasov, dodáva im silu a pružnosť.
  • Color Hold Technology – pre zachovanie sýteho a žiarivého odtieňa vlasov.
  • Extrakt z Indického egrešu – vyživuje, hydratuje a dodáva vlasom lesk.
  • Vitamín C – chráni vlasy pred poškodením, dodáva im lesk a silu.

Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov, najmä pre farbené a unavené vlasy bez lesku.

Použitie:
Nanášajte na mokré vlasy, jemne masírujte až do vytvorenia peny a potom dôkladne opláchnite. V prípade potreby aplikáciu opakujte.

Objem:
250 ml

Zloženie:
Water (Aqua), Cocamidopropyl Betaine, Sodium Methyl 2-Sulfolaurate, Disodium 2-Sulfolaurate, Lauramide MEA, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Cetrimonium Chloride, PEG-150 Distearate, Glycerin, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Polysilicone-15, Superoxide Dismutase, Bambusa Vulgaris Extract, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Citrus Limon (Lemon) Peel Extract, Lactic Acid, Malic Acid, Citric Acid, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment, Saccharomyces/Iron Ferment, Moringa Oleifera Seed Oil, Phospholipids, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Phyllanthus Emblica Extract, Bambusa Vulgaris Water, Methyl Gluceth-10, Polyquaternium-7, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Laureth-2, IPDI/PEG-15 Soyamine Copolymer Dimer Dilinoleate , Panthenyl Hydroxypropyl Steardimonium Chloride, Silicone Quaternium-8, Panthenol, Amodimethicone, C11-15 Pareth-7, Laureth-9, Trideceth-12, Polyquaternium-55, Hydrogenated Castor Oil/Sebacic Acid Copolymer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil , PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Quaternium-95, Propanediol, Triethyl Citrate, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Sodium Benzoate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Fragrance (Parfum), Benzyl Salicylate, Linalool, Limonene, Geraniol, Citronellol.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Špecifické zloženie
Bez sulfátov Hotovo!
Typ šampónu
Tekutý (klasický) Hotovo!
Účinok
Lesk, Hydratácia, Regenerácia Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Zloženie

Špecifické zloženie
Bez sulfátov Hotovo!

Typ šampónu

Typ šampónu
Tekutý (klasický) Hotovo!

Účinok

Účinok
Lesk, Hydratácia, Regenerácia Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Farbené, Normálne Hotovo!

Objem

Objem
250 ml Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ALTERNA Bamboo Luminous Shine Shampoo 250 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALTERNA Bamboo Luminous Shine Shampoo 250 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Alterna Bamboo Luminous Shine sampon 250 ml.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií