Protiplnění

ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Frizz AM/PM Starter Kit

Zobraziť katalóg
ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Frizz AM/PM Starter Kit
Sada vlasovej kozmetiky – na vlasy, pre ochranu vlasov obsahuje: Bamboo Smooth AM Anti-Frizz Daytime Smoothing Balm 150ml (balzam pre fúkanie vlasov) + Bamboo Smooth PM Anti-Frizz Smoothing Treatment 150ml (nočná regeneračná kúra)
Kód:  KSDS0861 Produktové číslo:  873509025382
ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Frizz AM/PM Starter Kit Predaj skončil

ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Frizz AM/PM Starter Kit

Chcete docieliť hladký účes s dlhou výdržou? Vyskúšajte vlasovú kozmetiku pre ochranu vlasov Alterna v darčekovej súprave, ktorá obsahuje balzam na fúkanie vlasov a nočnú regeneračnú kúru. Táto dvojfázová starostlivosť sa stará o kučeravé, nepoddajné, hrubé a krepaté vlasy v noci, kedy perfektne vyživuje a vyhladzuje vlasové vlákna prostredníctvom nočnej vlasové kúry, a vo dne, kedy nastupuje druhá fáza starostlivosti v podobe balzamu na vlasy. Vaše vlasy tak budú chránené, vyživované a budú mať viditeľne hladší vzhľad až po dobu 72 hodín. Doprajte svojim nepoddajným vlasom špeciálnu starostlivosť Alterna Bamboo Smooth, budete príjemne prekvapení výsledkom!

Dôležité vlastnosti dvojfázovej starostlivosti:

  • Udržuje hydratáciu vnútri vlasov
  • Znižuje lámanie vlasov o 88 %
  • Chráni vlasy pred nežiaducimi účinkami tepelného stajlingu až do teploty 232 °C
  • Zaisťuje 3× hladší vzhľad vlasov ihneď po vyfúkaní až po dobu 72 hodín

Bamboo Smooth AM Anti-Frizz Daytime Smoothing Balm – balzam pre fúkanie vlasov (150 ml)

Denný uhladzujúci balzam pred fúkaním vlasov je ideálnym riešením starostlivosti o kučeravé, hrubé, nepoddajné a krepaté vlasy, ktoré vyžadujú účinné a dlhodobé riešenie. Balzam uhladzuje vlasovú kutikulu pomocou ochrannej bariéry zo živíc, táto bariéra udržuje vlhkosť vnútri vlasov. Predchádza tak lámaniu vlasov, ktoré zostávajú hladké, hydratované, nestrapkajú sa a sú prirodzene krásne. Balzam je druhým krokom dvojfázového systému starostlivosti Anti-Frizz Daytime/Overnight System, vďaka ktorému vám hladké vyfúkanie vydrží až 72 hodín. Pre hladký účes a dlhodobú ochranu vlasov používajte balzam Bamboo Smooth!

Aktívne látky:

  • SmoothSeal technológia – posilňuje, vyživuje a uhladzuje jednotlivé vlasové vlákna, chráni ich pred vzdušnou vlhkosťou

Bamboo Smooth PM Anti-Frizz Smoothing Treatment – nočná regeneračná kúra (150 ml)

Nočná regeneračná vlasová kúra je prvým krokom dvojfázového systému starostlivosti Anti-Frizz Daytime/Overnight System, vďaka ktorému vám hladké vyfúkanie vydrží až 72 hodín. Intenzívne pôsobí počas spánku na každé vlasové vlákno, ošetruje ho, vyživuje a uhladzuje. Táto starostlivosť dokonale pripravuje vlasy na ranný stajling. Bambucké maslo, Kendi olej a proteíny vlasy vyživujú a regenerujú, vlasy sú viditeľne lesklejšie, mäkšie a hladšie. Chráňte svoje vlasy pred vzdušnou vlhkosťou a nežiaducimi účinkami tepelného stajlingu, doprajte vlasom nočnú regeneračný kúru!

Aktívne látky:

  • Bambucké maslo – vyživuje a regeneruje vlasové vlákna, vyhladzuje ich a zmäkčuje
  • Kendi olej – intenzívne vlasy ošetruje, pôsobí proti blednutiu farby a strate lesku
  • Proteíny – majú antioxidačné, výživné a reparačné účinky, dodávajú lesk
 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Účinok
Regenerácia Hotovo!
Objem
300 ml Hotovo!
Účinok
Regenerácia Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Účinok

Účinok
Regenerácia Hotovo!

Objem

Objem
300 ml Hotovo!

Účinok

Účinok
Regenerácia Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Frizz AM/PM Starter Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Frizz AM/PM Starter Kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ALTERNA Bamboo Smooth kócmentesítő AM / PM Kezdőcsomag.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií