AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

AMBI PUR Spring 500 ml

Zobraziť katalóg
AMBI PUR Spring 500 ml
Osviežovač textílií – v spreji
Kód:  OSV302 Produktové číslo:  8001090567567 Stránky výrobcu

AMBI PUR Spring 500 ml

Máte pocit, že zakaždým, keď sa uvelebíte na vašej sedačke v obývačke, tak ucítite popcorn? Tú obľúbenú pochúťku vašich detí, bez ktorej sa nezaobíde sledovanie žiadne rozprávky? Tak s tým je koniec! S osviežovačom textílií Ambi Pur Spring Awakening vyčistíte v domácnosti všetko, čo ste doteraz nemohli. Osviežovač ľahko a rýchlo zbaví nepríjemných trvalých pachov všetky tkaniny vo vašej domácnosti, ktoré sa ťažko perú. Poťahy, koberce, záclony, plyšáky atď. Namiesto nepríjemných pachov zanecháva ľahkú vôňu inšpirovanú sviežosťou Lenora. Vďaka unikátnej technológii OdourClear sprej prenikne hlboko do tkaniny a aj ten najviac skrytý zápach eliminuje a premení vo sviežu vôňu.

Kľúčové vlastnosti osviežovača textílií Ambi Pur Spring Awakening

  • Osviežovač textílií s príjemnou sviežou vôňou pre celú domácnosť
  • Odstraňuje vytrvalé pachy usadené v ťažko prateľných textíliách
  • Vďaka technológii OdourClear pachy neprekrýva, ale skutočne eliminuje
  • Ambi Pur s novým vylepšeným rozprašovačom pre veľmi jemný sprej
  • Ľahká vôňa osviežovača textílií inšpirovaná sviežosťou Lenora
  • Dermatologicky testovaný prípravok, bezpečný pre mačky a psov

OdourClear všetko prevonia, zápachy zničí

Patentovaná technológia OdourClear je efektívna vďaka kombinácii účinkov 4 zložiek.

  1. Najskôr nastupuje pohlcovač zápachu (Odor Trappers). Ide o molekuly cyklodextrínu, molekuly kukuričného škrobu, ktoré do svojho centra vtiahnu pachové molekuly, uzamknú ich tam a bránia im v úniku.
  2. Meničmi pachov (Odor converters) sa naviažu na pachové molekuly a premenia ich tak na voňavé. Ide o reaktívne parfumové ingrediencie, ktoré eliminujú široké spektrum pachov.
  3. Potom príde na rad neutralizácia pH zlých pachov (Odor neutralizers). Kyselina citrónová obsiahnutá v citrusových plodoch zneutralizuje a odstráni nepríjemné pachy tým, že vyrovnáva ich pH s hodnotou vody.
  4. Nakoniec nastupuje polyaminový polymér, špeciálne vytvorený pre odstránenie zápachov z ťažko prateľných tkanín. Jeho molekuly fungujú ako magnety na zápachy (Odor magnets), prenikajú hlboko do textílie, naviažu na seba zlé pachy a odstránia ich z povrchu tkaniny.

Vďaka technológii OdorClear teraz prípravky Ambi Pur odstraňujú pachy lepšie ako kedykoľvek predtým.

Zloženie:
Cyklodextrín, Alcohol, Dimethicone, hydrogenated Castor Oil, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Maleic Acid, Benzisothiazolinone, Fragrance Perfume, Didecyl, Dimethyl Ammonium Chloride, dietylénglykol Glycol, Polyamine Polymer

Použitie:
Osviežovač textílií môžete použiť na všetky textílie, ktorých údržba je zložitejšia či pranie nie je možné. Použite na koberce, nábytok, čalúnenie, posteľná bielizeň, hračky, tašky do telocvične, obuv a pod.

Nevhodné použitie:
Prípravok nepoužívajte na textilné materiály, ktoré obsahujú hodváb, semiš a kožu. Ak si nie ste istí, vykonajte skúšku na malom priestore na skrytom mieste tkaniny.

Návod na použitie:
Otočte trysku rozprašovača do polohy Open a rovnomerne postriekajte celý povrch tkaniny. Povrch musí byť jemne vlhký, inak na odstránenie zápachu nedôjde. Textíliu potom nechajte vyschnúť. Ideálne používajte osviežovač textílií raz za týždeň.

Bezpečnostné varovanie:
Uchovávajte mimo dosahu detí.
Zabráňte styku s očami. Pri zasiahnutí očí dôkladne vypláchnite vodou.

Parametre a špecifikácia

Typ osviežovača
V spreji–manuálny Hotovo!

Typ osviežovača

Typ osviežovača
V spreji–manuálny Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AMBI PUR Spring 500 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMBI PUR Spring 500 ml.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií