AlzaPlus+ drogerie Opaľovacie prípravky

ANGRY BEARDS Shavetta Garrigue - Súprava

Zobraziť katalóg
ANGRY BEARDS Shavetta Garrigue - Súprava
5 4 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – súprava obsahuje holiaci gél s technológiou supersklzu, shavettu Garrigue s 5 žiletkami a balzam po holení s náplasťami, všetko je uložené v darčekovej škatuľke
Kód:  HOL666 Produktové číslo:  8594205593150 Stránky výrobcu
ANGRY BEARDS Shavetta Garrigue - Súprava Predaj skončil

ANGRY BEARDS Shavetta Garrigue - Súprava

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy Angry Beards Shavetta Garrigue Set

  • Kompletná súprava na holenie
  • Transparentný holiaci gél s technológiou supersklzu
  • Odľahčená minimalistická shavetta Garrigue so žiletkami
  • Delikátny balzam po holení s náplasťami
  • Všetko je uložené v darčekovej škatuli

Darujte svojej drahej polovičke všetko, čo potrebuje na holenie. V súprave nájdete gél na holenie, minimalistickú shavettu Garrigue spolu s piatimi žiletkami Derby Premium, balzam po holení a náplasti angry, keby náhodou došlo k nejakej nehode. Súprava je zabalená v darčekovej škatuli.

Nepodráždiť pokožku

Pri pravidelnom holení sa určite chcete vyvarovať poranení, ktoré sú na tvári jednoznačne viditeľné a už vôbec nechcete mať problémy s hlbokými ranami zaliatymi prúdmi krvi. So shavettou Angry Beards sa žiadneho krviprelievania nemusíte obávať. Vďaka ostriu žiletky, ktoré vyčnieva len 0,5 mm, sa minimalizuje možnosť porezania a tento klasický štýl holenia je vhodný aj pre úplných nováčikov, ktorí ešte britvu nevyskúšali.

Klasické holenie s nádychom moderny

S klasickou britvou Angry Beards sa ponoríte do starého dobrého štýlu holenia, ktoré závisí od istoty ruky. Namiesto jednoliatej čepele sú však bežné výmenné žiletky. Takže vám odpadá starosť o veľmi dôležitú ostrosť čepele. Shavetta Garrigue máte tak vždy a okamžite poruke, hocikedy, keď si spomeniete, že si chcete upraviť fúzy. Po rozbalení britvy Shavetta Garrigue nájdete v puzdre z vegánskej kože kvalitnú britvu, takže sa môžete pustiť do nezabudnuteľného holiaceho zážitku. V ruke vám odvedie skvelú prácu kvalitné drevo a oceľ, ktoré do seba dokonale zapadajú.

ANGRY BEARDS Saloon Balm upokojí pokožku

Po holení sa môže často stať, že pokožka bude podráždená a bude mať množstvo drobných raniek. Práve vtedy vám príde balzam ANGRY BEARDS Saloon Balm vhod, pretože upokojí pokožku a zacelí ranky. Balzam ANGRY BEARDS Saloon Balm tvorí celý rad rýchlo sa vstrebávajúcich hydratačných olejov a ovsené proteíny, vďaka čomu bude pokožka hebkejšia a pružnejšia. ANGRY BEARDS Saloon Balm obsahuje aj zmes Cellactive Men – phytoaktívne zložky, ktoré regenerujú pokožku a chránia ju pred teplotnými šokmi.

Kvalitný gél na holenieANGRY BEARDS

Angry Beards Saloon sa vyvíjal rok a pol a na tomto produkte to je poznať. Ide totiž o nepenivý a transparentný gél na holenie s pozitívnymi účinkami. Hlavné ale je, že Angry Beards Saloon perfektne kĺže a nedráždi pokožku.Na zastrihnutie a úpravu kontúr je tento transparentný a nepenivý gél ideálny, pretože celý čas vidíte na ruky. Navyše v kombinácii so shavettou alebo britvou dosiahnete výbornú presnosť. Môžete s ním pokojne holiť aj väčšie plochy, ale potom zas nevyužijete natoľko jeho výhody.

POUŽITIE:

Gél na holenie – natrite si ľahkú vrstvu gélu na kožu, ktorú chcete holiť. Jemne ho vmasírujte a vzápätí ohoľte pokožku, ale vždy iba v smere rastu. V kombinácii so shavettou alebo britvou je holenie veľmi jednoduché a to vďaka tomu, že celý čas vidíte, čo vlastne holíte. A aj keby ste si stále neboli istí, je pre vás pripravený článok s radami ako na to.

Shavetta – žiletku zlomte na polovicu (obe polovice môžete použiť), na konci shavetty odklopte poistku, rozdeľte listy ramena a vložte žiletku dovnútra. Potom na ňu priklopte rameno a potom poistku. A teraz hurá na úpravu kontúr a krku. Pri správnom vložení vyčnieva len malý kúsok žiletky (0,5 mm). Preto si ju môžu dovoliť aj úplný začiatočníci v holení s britvou.

Balzam po holení – na suchú a oholenú kožu naneste primerané množstvo balzamu ANGRY BEARDS Saloon Balm a rovnomerne rozotrite.

Zloženie

ANGRY BEARDS Saloon Balm:
Aqua, Coco-Caprylate/ Caprate, Glycerín, Glyceryl Stearate Citrate, Carbomer, Avena Sativa Meal Extract, Polysorbát 80, Mentol, Panthenol, Pantolaktón, Citric Acid, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Taurín, Chlorella Vulgaris / Lupinus Albus Protein Ferment, Acanthopanax Senticosus Root Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Coumarin, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Phenoxyethanol, Triethylene Glycol, Triethanolamín. 

ANGRY BEARDS Saloon Gél:
VODA, MOČOVINA, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, GLYCERÍN, CARBOMER, HYDROXYETHYLCELULÓZA, PANTHENOL, PANTOLACTÓN, KYSELINA CITRÓNOVÁ, Polyquaternium-7, PARFÉM, ZLOŽKY PARFÉMU (COUMARIN), FENOXYETHANOL, TRIETHYLENE GLYCOL, TRIETANOLAMÍN. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ANGRY BEARDS Shavetta Garrigue Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ANGRY BEARDS Shavetta Garrigue Set.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií