AlzaPlus+ děti MPLA315842

ANGRY BEARDS Súprava olejov na bradu – 5× 10 ml

Zobraziť katalóg
ANGRY BEARDS Súprava olejov na bradu – 5× 10 ml
4,5 2 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – pre mužov, obsahuje 5 druhov olejov na fúzy a bradu po 10 ml, Jack Saloon, Christopher the Traveller, Khalifa the Sheikh, Bobby Citrus a Todd Herbalist, pre výživu a zmäkčenie fúzov a brady
Kód:  KSDS1501 Produktové číslo:  8594205593143 Stránky výrobcu
ANGRY BEARDS Súprava olejov na bradu – 5× 10 ml Predaj skončil

ANGRY BEARDS Súprava olejov na bradu – 5× 10 ml

Darčeková sada ANGRY BEARDS obsahuje set 5 olejov na fúzy, ktoré neprinášajú len očarujúce vône, ale predovšetkým prináša vašej pýche potrebnú starostlivosť. Každý z olejov predstavuje elixír minerálov a vitamínov, ktoré dokážu fúzy vyživiť a zmäkčiť. Oleje ANGRY BEARDS takmer okamžite zbavia pocitu suchej pokožky a svrbenia . Vyživí a hydratuje samotné fúzy aj pokožku pod nimi. Vôňa olejov sa pohybuje od jemnej a ľahkej - Bobby Citrus, sviežo mintovej - Todd Herbalist cez stredne silnú drevitú bylinnú vôňu - Christopher the Traveller až k silnejším a ostrejším vôňam - Jack Saloon a Khalifa the Sheikh. V sete olejov na fúzy ANGRY BEARDS si vyberie vôňu každý muž.

Kľúčové vlastnosti setu olejov na fúzy ANGRY BEARDS

  • Sada ANGRY BEARDS obsahuje 5 olejov prinášajúcich starostlivosť o fúzy a omamnú vôňu
  • Každý z olejov predstavuje elixír minerálov a vitamínov
  • Oleje ANGRY BEARDS fúzy aj pokožku pod nimi vyživia a hydratujú
  • Okamžite zbaví suchej pokožky a pocitu svrbenia
  • Set olejov ponúka škálu vôní od najjemnejšej po najsilnejšiu
  • Darčeková sada olejov na fúzy ANGRY BEARDS urobí každému fúzačovi radosť

Použitie:
Nakvapkajte primerané množstvo oleja do rúk a votrite ich do fúzov. Najdlhšie fúzy potrebujú aj dvojitú dávku. Plňovú fúz premasírujte, aby sa olej dostal aj na pokožku pod fúzmi. Aplikujte 1-2× denne alebo podľa potreby.

Zloženie

Jack Saloon:
MANDĽOVÝ OLEJ, COCO CAPRYLATE/CAPRATE, ARGANOVÝ OLEJ, AVOKÁDOVÝ OLEJ, OVESNÝ OLEJ, PARFÉM, ZLOŽKY PARFÉMU (CINNAMAL, coumarin, LIMONENE, LINALOOL, APLHA-ISOMETHYL IONONE), VITAMÍN E.

Christopher the Traveller:
MANDĽOVÝ OLEJ, COCO CAPRYLATE/CAPRATE, ARGANOVÝ OLEJ, AVOKÁDOVÝ OLEJ, PARFÉM, OVESNÝ OLEJ, VITAMÍN E, BERGAMOTOVÁ SILICA, ZLOŽKY PARFÉMU A SILICE (CITRAL, EUGENOL, LIMONENE, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL).

Khalifa the Sheikh:
MANDĽOVÝ OLEJ, COCO CAPRYLATE/CAPRATE, ARGANOVÝ OLEJ, AVOKÁDOVÝ OLEJ, OVESNÝ OLEJ, VITAMÍN E, SILICA YLANG YLANG, PAČULOVÁ SILICA, ZLOŽKY SILIC (EUGENOL, ISOEUGENOL, BENZYLSALICYLÁT, GERANIOL, FARNESOL, LINALOOL, LIMONENE, BENZYL BENZOATE).

Bobby Citrus:
MANDĽOVÝ OLEJ, COCO CAPRYLATE/CAPRATE, ARGANOVÝ OLEJ, AVOKÁDOVÝ OLEJ, OVESNÝ OLEJ, PARFÉM, ZLOŽKY PARFÉMU A SILICE (BENZYLSALICYLÁT, CITRAL, CITRONELLOL, EUGENOL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL, APLHA-ISOMETHYL IONONE), VITAMÍN E, BERGAMOTOVÁ SILICA. 

Todd Herbalist:
MANDĽOVÝ OLEJ, COCO CAPRYLATE/CAPRATE, ARGANOVÝ OLEJ, AVOKÁDOVÝ OLEJ, OVESNÝ OLEJ, VITAMÍN E, ČAJOVNÍKOVÁ SILICA, PEPRNOMÁTOVÁ SILICA, ZLOŽKY SILIC (CITRAL, EUGENOL, HYDROXYCITRONELLAL, BENZYLSALICYLÁT, coumarin, LINALOOL, LIMONENE, APLHA-ISOMETHYL IONONE). 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ANGRY BEARDS Set olejů na vousy - 5 × 10 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ANGRY BEARDS szakállolaj szett - 5 × 10 ml.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií