Emise pro AP+ v app - všechny segmenty AlzaEco Den Země - lokálka

ANGRY NORWEGIAN Čierna skrinka – súprava XL

Zobraziť katalóg
ANGRY NORWEGIAN Čierna skrinka – súprava XL
4,0 1 hodnotení
Kozmetická sada – obsahuje: olej na bradu 10ml+vosk na fúzy 10ml+mydlo na bradu a telo 100g+balzam na bradu 50ml+vosk na bradu 30ml+hrebeň na bradu+kefa na fúzy+hrebeň na fúzy+nálepky
Kód:  KSMU0244a Produktové číslo:  5637839113370
ANGRY NORWEGIAN Čierna skrinka – súprava XL Predaj skončil

ANGRY NORWEGIAN Čierna skrinka – súprava XL

Táto komplexná súprava starostlivosti o fúzy a bradu sa postará o perfektnú úpravu fúzov každého fúzatého muža. Súprava obsahuje olej na fúzy Incognito 10 ml, vosk na fúzy Beekeeper 10 ml, mydlo na fúzy a telo Macho 100 g, balzam na bradu Bumblebee 50 ml, vosk na bradu Exoskeleton 30 ml, hrebeň na fúzy z dreva, kefku na fúzy a bradu, hrebeň na bradu, návod na aplikáciu oleja a štýlové nálepky. Súprava Angry Norwegian čierna skrinka – súprava XL je vhodná ako darček.

Kľúčové vlastnosti súpravy ANGRY NORWEGIAN čierna skrinka - súprava XL

  • Komplexná súprava starostlivosť o fúzy a bradu
  • Súprava je vhodná ako darček
  • Súprava Angry Norwegian čierna skrinka súprava XL je určená všetkým mužom, ktorí o seba starajú
  • Obsahuje olej na fúzy, vosk na fúzy, mydlo na fúzy a telo, balzam na bradu, vosk na bradu, hrebeň na fúzy a bradu a kefku na fúzy a bradu
  • V balení je aj návod na aplikáciu oleja
  • Ako bonus štýlové nálepky

Súprava pre pravého muža

Vďaka súprave pánskej kozmetiky Angry Norwegian čierna skrinka – súprava XL budú aj dlhé fúzy a pestovaná brada vyzerať upravene. Dokonalú čistotu fúzov zaručí mydlo Macho 100 g. Používajte ho pred každou úpravou. Na úpravu fúzov a brady použite drevený hrebeň na fúzy a hrebeň na bradu, kefka na fúzy a bradu zase zabezpečí vyčesanie prachu a iných nečistôt. Ošetrujúci olej Incognito 10 ml sa postará o zdravé a krásne lesklé fúzy. O bradu sa stará balzam na bradu Bumblebee 50 ml a vosk na bradu Exoskeleton 30 ml. Fúzom dodáte lesk a upravenosť voskom Beekeeper 10 ml.

Zloženie:
Olej na fúzy: Mandľový olej, arganový olej, marhuľový olej, jojobový olej, glyceryl kaprylát (INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Prunus armeniaca Kerne Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Glyceryl Caprylate)
Vosk na fúzy: Včelí vosk, lanolín, glyceryl kaprylát (INCI: Cera Alba/Cera Flava, Lanolín, Glyceryl Caprylate)
Vosk na fúzy: Včelí vosk, lanolín, glyceryl kaprylát (INCI: Cera Alba/Cera Flava, Lanolín, Simmondsia Chinensis, Glyceryl Caprylate)
Balzam na bradu: Bambucké maslo, včelí vosk, lanolín, jojoba, glyceryl kaprylát (INCI: Butyrospermum Parkii, Cera Alba/Cera Flava, Lanolín, Simmondsia Chinensis, Glyceryl Caprylate)
Mydlo: 100 % Glyceril z rastlín

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ANGRY NORWEGIAN Černá skříňka – sada XL.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií