Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

APOTHECARY87 1893, 50 ml

Zobraziť katalóg
APOTHECARY87 1893, 50 ml
Olej na fúzy a bradu pre pánov, parfumovaný, účinky: hydratácia - 206 €/1 l
Kód:  HOL325 Produktové číslo:  5060401130534

APOTHECARY87 1893, 50 ml

Užívať si holenie ako príjemný rituál, na ktorý sa budete tešiť, bude vďaka oleju na fúzy APOTHECARY87 1893 jednoduché. A to aj, ak máte citlivú pokožku. Vzácne oleje a prírodné zložky pripravia fúzy na holenie a jemná vôňa navodí pocit psychického uvoľnenia. S použitím oleja APOTHECARY87 docielite hladšieho pohybu britvy alebo žiletky po pokožke a úprava fúzov pre vás bude oveľa jednoduchšia ako doteraz.

Kľúčové vlastnosti oleja na fúzy APOTHECARY87 1893

  • Olej na fúzy APOTHECARY87 nie je testovaný na zvieratách
  • Špeciálna receptúra fúzy zjemní a uľahčí tak čepeli ťažkú prácu
  • Pri poranení olej poskytuje prirodzene antiseptické vlastnosti
  • Unikátne zloženie fúzy hydratuje a zároveň regeneruje pokožku
  • Špeciálne navrhnutá vôňa APOTHECARY87 1893 na relaxáciu a uvoľnenie

Unikátne zloženie pre dvojaký účinok

Zloženie oleja APOTHECARY87 pokožku hĺbkovo hydratuje a fúzy zmäkčuje. Kombinácia najlepších prírodných olejov s antiseptickými účinkami pokožku veľmi rýchlo upokojí aj pri drobnom poranení alebo vyrážke. Konzistencia oleja je hustá a olej sa tak ľahko nanáša.

Aplikácia:
Pred holením – navlhčite fúzy teplou vodou, následne aplikujte niekoľko kvapiek oleja do dlaní. Olej zohrejte a jemne vmasírujte na oblasti, ktoré chcete oholiť. Potom môžete začať fúzy upravovať alebo použiť holiaci gél na mimoriadne hladké oholenie. Po holení – aplikujte niekoľko kvapiek oleja do dlaní alebo na prsty. Olej zohrejte a jemne vmasírujte do fúzov. Potom nechajte zložky pôsobiť a užívajte si zregenerovanú pleť a hydratáciu.

Zloženie:
Ricinus communis (Castor) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Parfum (Fragrance), Cedrus Atlantica (Cedarwood) Bark Oil, Tocopheryl Acetate, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Limonene, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Eugenol, Citronellol, Geraniol


Parametre a špecifikácia

Objem
50 ml Hotovo!
Parfumovanie
S parfumovaním Hotovo!
Typ produktu
Olej Hotovo!
Účinok
Hydratácia Hotovo!

Objem

Objem
50 ml Hotovo!

Parfumácia

Parfumovanie
S parfumovaním Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Olej Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratácia Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre APOTHECARY87 1893, 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si APOTHECARY87 1893, 50 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: APOTHECARY87 1893, 50 ml.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií