Dvojročná záruka teraz aj pre firmy MPLA318265

AQUAINT darčeková sada 500 ml + obrúsky HAPPY PLANET Zadarmo

Zobraziť katalóg
AQUAINT darčeková sada 500 ml + obrúsky HAPPY PLANET Zadarmo
4,0 4 hodnotení
Darčeková sada – obsahuje: Univerzálny čistiaci prostriedok v spreji Aquaint a vlhčené obrúsky Happy Planet - 1,98 €/ks
Kód:  BABY11361 Produktové číslo:  8594019430238
AQUAINT darčeková sada 500 ml + obrúsky HAPPY PLANET Zadarmo Predaj skončil

AQUAINT darčeková sada 500 ml + obrúsky HAPPY PLANET Zadarmo

Zaistite čistotu sebe aj svojej rodine za pomoci prírodnej sily zabalenej v darčekovej súprave. Univerzálny čistiaci prostriedok v spreji Aquaint a vlhčené obrúsky Happy Planet vám skvele poslúžia doma i na cestách. Kdekoľvek ich môžete použiť a behom pár sekúnd očistiť celú rodinu. Mäkké a jemné obrúsky sú vhodné pri starostlivosti o bábätko. Obrúsky Happy Planet sú 100 % biologicky odbúrateľné a obsahujú čistú vodu a jablčný extrakt. Univerzálna voda Aquaint vám zase kedykoľvek vyčistí ruky a môžete ju nastriekať aj do detských ústočiek. Aquaint je totiž prirodzená voda bez parfumu a dokáže tiež výrazne znížiť zápach zavinený baktériami. S touto darčekovou sadou budete mať po ruke tie najlepšie eko prípravky, ktoré vám zaistia dokonalú čistotu, praktické použitie a navyše sú priateľské k životnému prostrediu i k vašej osobe.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady čistiacej vody Aquaint + obrúsky Happy Planet

  • S darčekovou sadou Aquaint zaistíte čistotu sebe aj svojej rodine
  • Čistiaca voda v spreji a vlhčené obrúsky vám skvele poslúžia doma i na cestách
  • Mäkké a jemné obrúsky Happy Planet sú vhodné na starostlivosť o bábätko
  • Univerzálna voda Aquaint vyčistí ruky a môžete ju nastriekať aj do detských ústočiek
  • Aquaint je prirodzená voda bez parfumu
  • Voda Aquaint dokáže výrazne znížiť zápach zavinený baktériami
  • S touto darčekovou sadou budete mať po ruke tie najlepšie eko prípravky

Aquaint voda v spreji s prirodzenou silou

Čistiaca voda Aquaint je 100 % prirodzená a vhodná na pokožku, ústa a ďalšie miesta vášho tela. Ide o ekologický prostriedok, ktorý neobsahuje alkohol ani parfum a je vhodný pre deti už od narodenia. Aquaint obsahuje iba vodu a HCIO (kyselinu chlórnu), ktorú si telo vie produkovať v rámci imunitného systému. Táto čistiaca voda krásne osvieži a vyčistí bez toho, aby ste ju museli utierať alebo oplachovať. Nie je vhodná ako náhrada vody pitnej.

Obrúsky Happy Planet sú priateľské k vám aj k životnému prostrediu

Vlhčené obrúsky Happy Planet sú ideálnou voľbou aj pre našich najmenších, ktorým poskytnú tú najjemnejšiu prírodnú starostlivosť. Obrúsky sú 100 % biologicky odbúrateľné, pretože sú vyrobené z celulózových rastlinných vlákien, ktoré sa vo vode rozpustia. Z 99,9 % obsahujú čistú vodu a jablčný ovocný extrakt bez toho, aby obsahovali alkohol či parfum. Hypoalergénne vlhčené obrúsky Happy Planet sú bez plastov a v balení je vám k dispozícii celkom 60 kusov.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AQUAINT dárkový set 500 ml + ubrousky HAPPY PLANET Zdarma. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AQUAINT ajándékcsomag 500 ml + ajándék HAPPY PLANET törlőkendők.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií