AlzaPlus+ drogerie MPLA320999

ARIEL Color 2× 4,55 l (2× 70 praní)

Zobraziť katalóg
ARIEL Color 2× 4,55 l (2× 70 praní)
Sada drogérie – celkovo 140 praní. Skvelo odstráni škvrny už pri prvom praní. Pomáha uchovávať žiarivé farby farebnej bielizne. S vylepšenými zjasňovačmi a sviežou vôňou. - 11,15 €/ks
Kód:  PPR220s Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ARIEL Color 2× 4,55 l (2× 70 praní) Predaj skončil

ARIEL Color 2× 4,55 l (2× 70 praní)

Tekutý prací prostriedok Ariel s aplikačným uzáverom výborne odstráni škvrny už počas prvého vypratia. Pružné lamely so špeciálnou úpravou povrchu aplikačného uzáveru umožňujú ošetriť škvrny už pred praním, zapracujú prací prostriedok do tkaniny, čím dôjde k odstráneniu škvŕn. Ďalšou výhodou je presné dávkovanie pracieho prostriedku. Dokonalý výsledok docielite tým, že naplnený uzáver vložíte do bubna práčky. V prípade, ak chcete zvýšiť intenzitu sviežej vône a hebkosti, použite spolu s avivážou Lenor. Žiarivé farby tak budú vďaka Ariel Color ešte viac žiariť.  

Kľúčové vlastnosti

  • Pomáha uchovávať farby žiarivé
  • Ošetruje škvrny už pred praním
  • Vhodný na všetky druhy farebnej bielizne
  • Tvrdý ku škvrnám

Parametre a špecifikácie:

Zloženie:
Phosphonates, 5 – 15 % anionic surfactants, <5 % non-ionic surfactants, soap, enzymes, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone, perfumes, alpha-Isomethyl ionone, citronellol, geraniol. 

Bezpečnostné pokyny:
Tekutý prací prostriedok. Varovanie. Spôsobuje vážne podráždenie očí. Uchovávajte mimo dosahu detí. Pri zasiahnutí očí: Opatrne niekoľko minút vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené, a ak je možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Ak pretrváva podráždenie očí: Vyhľadajte lekársku pomoc. Pri požití: Ak sa necítite dobre, volajte toxikologické informačné stredisko/ lekára. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku.

 

Parametre a špecifikácia

Farba bielizne
Na farebnú bielizeň Hotovo!
Vlastnosti
Zachovanie intenzity farby Hotovo!
Počet praní
140 Hotovo!

Použitie

Farba bielizne
Na farebnú bielizeň Hotovo!
Vlastnosti
Zachovanie intenzity farby Hotovo!

Počet praní

Počet praní
140 Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ARIEL Color 2× 4,55 l (2× 70 praní) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ARIEL Color 2×4,55 l (2×70 praní).
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií