Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ drogerie MPLA310401 - SK

ARIEL Color 3in1 28 ks

Zobraziť katalóg
ARIEL Color 3in1 28 ks
4,8 5 hodnotení
Kapsuly na pranie na farebnú bielizeň, zachovanie intenzity farby - 0,26 €/pranie
Kód:  PPR223 Produktové číslo:  8001090309556 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ARIEL Color 3in1 28 ks

Neradi odmeriavate klasický prášok alebo gél? Vyskúšajte kapsule na pranie Ariel Color All in 1 a budete milo prekvapení. Kapsule sú koncentrovanejšie ako sypký prací prostriedok, oveľa ľahšie sa dávkujú. Získate skvelé výsledky aj v náročných podmienkach. Zaručujú vynikajúce čistiace účinky aj pri praní na 30 °C. Každá kapsula obsahuje 3 rozdielne zložky, ktoré čistia, odstraňujú škvrny a udržujú farby vašej bielizne jasné a živé. Bielizeň vás prekvapí svojou dokonalou čistotou vďaka technológii Complete 7.

Hlavné prednosti

  • Najkoncentrovanejší prací prostriedok od ARIEL
  • Perú, odstraňujú škvrny a rozjasňujú
  • Vynikajúce čistiace účinky počas prania už pri 30 °C
  • Vopred pripravená dávka pre ľahké dávkovanie
  • Unikátny dizajn kapslí
  • Čistá a svieža vôňa
  • Technológia Complete 7

Technológia Complete 7

  • zmäkčuje vodu
  • obsahuje aktívne látky, ktoré účinne pôsobia už pri 30 °C
  • zjemňuje a ochraňuje bavlnené vlákno vďaka obsiahnutým enzýmom
  • povrchové aktívne látky odstraňujú škvrny
  • udržuje sviežosť
  • obsahuje bieliace polyméry
  • dodáva hebkosť

Kapsule na pranie Ariel

Výnimočné čistiace účinky v jednej malej kapsule. Gélové kapsuly na pranie bielizne Ariel All in 1 majú unikátny dizajn, ktorý udrží zložky stabilne oddelené do doby, než sa namočia, takže zaručuje super koncentrované čistiace účinky. Inovačný obal sa úplne rozpúšťa v kontakte s vodou a uvoľňuje účinné látky, ktoré si poradia s celou škálou rôznych škvŕn - je to najlepší tekutý prací prostriedok od Ariel s tým správnym dávkovaním. Vaše oblečenie bude mať po vypraní sviežu jarný vôňu. Na rozdiel od pracích práškov nezanechávajú kapsule na pranie bielizne Ariel žiadne zvyšky. 

Špecifikácia:

Spôsob použitia:
Vložte kapsulu do zadnej časti bubna práčky, potom pridajte bielizeň.

Zloženie:
> 30% aniónové povrchovo aktívne látky, 5-15% neiónové povrchovo aktívne látky, mydlo, <5% fosfonáty, enzýmy, optické zosvetľovače, parfumy, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Linalool

Bezpečnostné varovanie:
Spôsobuje vážne poškodenie očí. Dráždi kožu. Škodlivý pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami. Uchovávajte mimo dosahu detí. Pri zasiahnutí očí: Opatrne niekoľko minút vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené, a ak je možné, odstráňte ich pokračujte vo vyplachovaní. Pri styku s pokožkou: všetky kontaminované časti odevu okamžite vyzlečte a umyte veľkým množstvom vody. Pri požití: vypláchnite ústa, nevyvolávajte zvracanie a okamžite volajte toxikologické informačné stredisko/lekára.

Parametre a špecifikácia

Farba bielizne
Na farebnú bielizeň Hotovo!
Vlastnosti
Zachovanie intenzity farby Hotovo!
Počet kusov
28 ks Hotovo!

Použitie

Farba bielizne
Na farebnú bielizeň Hotovo!
Vlastnosti
Zachovanie intenzity farby Hotovo!

Počet kusov

Počet kusov
28 ks Hotovo!
Poznámka:
» Všetky pracie prostriedky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ARIEL Color 3in1 28 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ARIEL Color All in 1 28 ks. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ARIEL Color 3in1, 28 db.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií