Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ drogerie Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ARIEL Color 5,25 kg (70 praní)

Zobraziť katalóg
ARIEL Color 5,25 kg (70 praní)
5 13 hodnotení
Prací prášok – univerzálny, na farebnú bielizeň, odstránenie škvŕn pri praní, ochrana pred stratou tvaru, zachovanie intenzity farby, zmäkčuje bielizeň a na bežné pranie, z Česka, počet praní: 70, hmotnosť 5.25kg - 0,21 €/pranie - 2,68 €/1 kg
Kód:  PPR518 Produktové číslo:  8001841177496

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ARIEL Color 5,25 kg (70 praní)

Máte veľké množstvo farebnej bielizne a chcete, aby stále vyzerala ako nová a farby zostali žiarivé počas dlhej doby? ARIEL Color perfektne preniká do hĺbky vlákien a dokáže odstrániť aj tie najodolnejšie nečistoty. Hravo si poradí aj so zaschnutými škvrnami, zároveň zabraňuje usadzovaniu škvŕn a nečistôt do tkanín. Všetko zvládne vyčistiť a zároveň rozžiariť. Prášok sa rýchlo rozpúšťa a nezanecháva stopy na oblečení. Prípravok je účinný už od 30 °C. 

Kľúčové vlastnosti pracieho prášku ARIEL Color

  • Prací prášok dodá bielizni sviežu vôňu
  • Určený na farebnú bielizeň
  • Rýchlo sa rozpúšťa a nezanecháva zvyšky na bielizni
  • Ochráni krásu tkanín
  • ARIEL Color uchováva žiarivé farby bielizne
  • Účinný už od teploty 30 °C
  • Chráni proti vodnému kameňu

Zloženie:
5 – 15 % aniónové povrchovo aktívne látky, menej ako 5 % neiónové povrchovo aktívne látky, fosfonáty, polykarboxyláty, zeolity, enzýmy, parfumy

Bezpečnostné opatrenia:
Výrobok skladujte tak, aby nedošlo k zasiahnutiu očí alebo dokonca požitiu. Oči môže vážne poškodiť. Pri zasiahnutí ich čo najrýchlejšie opakovane vyplachujte vodou. Ak podráždenie bude naďalej pretrvávať, vyhľadajte lekársku pomoc. Pri požití a nevoľnostiach okamžite volajte TOXIKOLOGICKÉ CENTRUM alebo lekára. Obal alebo štítok výrobku majte v týchto situáciách vždy pri sebe!

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
5 250 g (5,25 kg) Hotovo!
Typ bielizne
Univerzálna Hotovo!
Farba bielizne
Na farebnú bielizeň Hotovo!
Vlastnosti
Odstránenie škvŕn pri praní, Ochrana pred stratou tvaru, Zachovanie intenzity farby, Zmäkčenie bielizne, Na bežné pranie Hotovo!
Počet praní
70 Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
5 250 g (5,25 kg) Hotovo!

Použitie

Typ bielizne
Univerzálna Hotovo!
Farba bielizne
Na farebnú bielizeň Hotovo!
Vlastnosti
Odstránenie škvŕn pri praní, Ochrana pred stratou tvaru, Zachovanie intenzity farby, Zmäkčenie bielizne, Na bežné pranie Hotovo!

Počet praní

Počet praní
70 Hotovo!

Vlastnosti

Podľa krajiny výroby
Z Česka Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ARIEL Color 5,25 kg (70 praní) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ARIEL Color 5,25 kg (70 praní). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ARIEL Color 5,25 kg (70 mosás).
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií