Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ARIEL Touch of Lenor 3in1 112 ks

Zobraziť katalóg
ARIEL Touch of Lenor 3in1 112 ks
Kapsuly na pranie univerzálne, odstránenie škvŕn pri praní a zachovanie intenzity farby, 112ks v balení - 0,21 €/pranie
Kód:  PPR198s

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ARIEL Touch of Lenor 3in1 112 ks

Neradi odmeriavate klasický prášok alebo gél? Vyskúšajte kapsule na pranie ARIEL Touch of Lenor 3in1 a budete milo prekvapení. Kapsule na pranie ARIEL Touch of Lenor 3in1 112 ks sú koncentrovanejšie ako sypký prací prostriedok a oveľa ľahšie sa dávkujú. Dosiahnete s nimi skvelé výsledky aj v náročných podmienkach. Tieto pracie kapsule zaručujú vynikajúce čistiace účinky aj pri praní na 30 °C. Každá kapsula obsahuje tri rozdielne zložky, ktoré čistia, odstraňujú škvrny a udržujú farby vašej bielizne jasné a živé. Kapsule na pranie ARIEL Touch of Lenor 3in1 sú vhodné pre farebnú i bielu bielizeň.

Kľúčové vlastnosti kapsúl na pranie ARIEL Touch of Lenor 3in1 112 ks

  • Najkoncentrovanejší prací prostriedok od Ariel
  • Perú, odstraňujú škvrny a rozjasňujú
  • Vynikajúce čistiace účinky počas prania už na 30 °C
  • Vopred pripravená dávka pre ľahké dávkovanie
  • Unikátny dizajn kapsúl Ariel
  • Čistá a svieža vôňa Lenoru
  • Pre farebnú aj bielu bielizeň

Kapsuly na pranie ARIEL Touch of Lenor 3in1

Výnimočné čistiace účinky v jednej malej kapsule. Gélové kapsule na pranie bielizne ARIEL Touch of Lenor majú unikátny dizajn, ktorý udrží zložky stabilne oddelené do doby než sa namočia, čím zaručujú super koncentrované čistiace účinky. Inovovaný obal sa úplne rozpúšťa v kontakte s vodou a uvoľňuje účinné látky, ktoré si poradia s celou škálou rôznych škvŕn. Kapsule na pranie ARIEL Touch of Lenor 3in1 sú tým najlepším tekutým pracím prostriedkom od Ariel s tým správnym dávkovaním. Vaše oblečenie bude mať po vypraní sviežu jarnú vôňu. Narozdiel od pracích práškov nezanechávajú Ariel kapsule na pranie žiadne zvyšky na oblečení.

Spôsob použitia:
Vložte kapsulu do zadnej časti bubna práčky, potom pridajte bielizeň.

Zloženie:
>30 % aniónové povrchovo aktívne látky, 5 – 15% neiónové povrchovo aktívne látky, mydlo, <5 % fosfonáty, enzýmy, optické zosvetľovače, parfumy, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool

Bezpečnostné varovanie:
Prípravok spôsobuje vážne poškodenie očí. Dráždi kožu. Škodlivé pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami. Uchovávajte mimo dosahu detí. Pri zasiahnutí očí: Opatrne niekoľko minút vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky ak sú nasadené a ak je ich vybranie možné. Následne pokračujte vo vyplachovaní. Pri styku s pokožkou: všetky kontaminované časti odevu okamžite vyzlečte a umyte veľkým množstvom vody. Pri požití: vypláchnite ústa, nevyvolávajte zvracanie a okamžite volajte toxikologické informačné stredisko/lekára.


Parametre a špecifikácia

XXL balení
Áno Hotovo!
Typ bielizne
Univerzálna Hotovo!
Vlastnosti
Odstránenie škvŕn pri praní, Zachovanie intenzity farby Hotovo!
Počet kusov
112 ks Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Áno Hotovo!

Použitie

Typ bielizne
Univerzálna Hotovo!
Vlastnosti
Odstránenie škvŕn pri praní, Zachovanie intenzity farby Hotovo!

Počet kusov

Počet kusov
112 ks Hotovo!
Poznámka:
» Všetky pracie prostriedky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

co je prosim lepší? 3v1 nebo All in one? děkuji

Diskusia a poradňa k ARIEL Touch of Lenor 3in1 112 ks
Príslušenstvo pre ARIEL Touch of Lenor 3in1 112 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ARIEL Touch of Lenor 3in1 112 ks. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ARIEL Touch of Lenor 3in1 112 db.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií