AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

ASTRID Beauty Elixir kazeta

Zobraziť katalóg
ASTRID Beauty Elixir kazeta
4,3 3 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: denný krém 50ml + čistiaci pleťový olej
Kód:  VBAL0549 Produktové číslo:  8592297003243 Stránky výrobcu

ASTRID Beauty Elixir kazeta

Darčeková súprava Astrid Beauty Elixir ponúka vo výhodnom balení denný krém a čistiaci pleťový olej. Hydratačný denný krém proti vráskam obsahuje komplex troch vzácnych olejov – arganového, makadamového a mandľového. Komplex Pro-Elaskin podporuje tvorbu kolagénu a elastínu v pokožke a zachováva ju pružnú a pevnú. Krém obsahuje UV filtre na ochranu pleti pred slnečným žiarením. Hodvábny čistiaci pleťový olej zbaví pleť nečistôt, vrátane odolného make-upu a posilní jej ochrannú vrstvu. Pleť nevysušuje vďaka obsahu pistáciového, marhuľového, olivového a mandľového oleja. Súprava Beauty Elixir je určená na všetky typy pleti.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy Astrid Beauty Elixir

  • Darčeková súprava Astrid Beauty Elixir
  • Hydratačný denný krém s obsahom vzácnych olejov
  • Komplex Pro-Elaskin na podporu pružnosti a pevnosti pokožky
  • UV filtre na ochranu pleti pred slnečným žiarením
  • Čistiaci pleťový olej so štyrmi vzácnymi olejmi
  • Určené na všetky typy pleti
  • Súprava obsahuje: denný krém 50 ml + pleťový olej 145 ml

Použitie:
Denný krém: Aplikujte denne ráno na dôkladne vyčistenú pleť tváre, krku a dekoltu. Vyhnite sa oblasti okolo očí. Krém sa ľahko vstrebáva a je ideálny ako podklad pod make-up.
Pleťový olej: Naneste 4 – 6 dávok oleja na suché ruky a jemne ho rozotrite na suchú tvár. Potom aplikujte na pleť jemnými masážnymi pohybmi vlažnú vodou, kým sa olej nepremení na ľahučké mlieko. Dôkladne opláchnite. Maximálne odstránenie očného make-upu dosiahnete tak, že ho zotriete pomocou vatového tampóna.

Zloženie:
Denný krém: Aqua, Ethylhexyl stearate, Glycerin, Caprylic/capric triglyceride, Polyglyceryl -3 methylglucose distearate, Cetearyl alcohol, Cetyl palmatine, Ethylhexyl methoxycinnamate, PEG-100 stearate, Glyceryl stearate, Dimethicone, Octocrylene, Sodium acrylates copolymer, Prunus amygdalus dulcis oil, BIS-diglyceryl polyacyladipate-2, Argania spinosa kernel oil, Macadamia ternifolia seed oil, Lecithin, Parfum, Propanediol, Allantoin, Butyl methoxydibenzoylmethane, Glycogen, Glycosaminoglycans, Sodium hyaluronate, Hydrolyzed elastin, Ascorbyl palmatine, Glyceryl laurate, Diethylhexyl syringylidenemalonate, Tetrasodium EDTA, PEG-8, Tocopheryl, Acetate, Tocopherol, Ascorbic acid, Citric acid, Phenoxyethanol, Sodium benzoate, Sorbic acid, Limonene, Linalool, Benzyl salicylate, Coumarin

Pleťový olej: Paraffinum liquidium, Caprylic/capric triglyceride, PEG-20 glyceryl triisostearate, Parfum, Pistacia vera seed oil, Prunus amygdalus dulcis oil, Olea europaea fruit oil, Prunus armeniaca kernel oil, Bisabolol, Tocopheryl acetate, BHT, Benzyl salicylate, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASTRID Beauty Elixir kazeta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASTRID BEAUTY ELIXIR Beauty Box. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASTRID Beats Elixir kazetta.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií