AlzaPlus+ drogerie Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASTRID Perfect Skin CC krém OF 20 light 40 ml

Zobraziť katalóg
ASTRID Perfect Skin CC krém OF 20 light 40 ml
5 4 hodnotení
CC krém – pre všetky vekové skupiny - 76 €/1 l
Kód:  PLK289 Produktové číslo:  8592297000136 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASTRID Perfect Skin CC krém OF 20 light 40 ml Predaj skončil

ASTRID Perfect Skin CC krém OF 20 light 40 ml

Rokmi overená česká značka Astrid prináša recept na dokonalú pleť! CC krém Perfect Skin je hydratačný tónovací krém, ktorý poskytuje optimálne krytie a zjednocuje farebný tón pleti. Vďaka minerálnym pigmentom a rastlinným kmeňovým bunkám bude vaša pleť hebká a žiarivá po celý deň. Krém kryje nedokonalosti pleti, ako sú pupienky, škvrnky, známky únavy i jemné vrásky, rozjasňuje pleť a zdôrazňuje jej prirodzený vzhľad. Aktívna zložka Hydroviton Plus s mikrofragmentovanou kyselinou hyalurónovou vašu pleť okamžite hydratuje, na dobu až 24 hodín. Navyše disponuje aj OF 20, ktorý chráni pleť pred slnečným žiarením a predčasným starnutím.

Parametre a špecifikácie:

Odtieň:
light

Zloženie:Aqua,cCyclopentasiloxane, Octocrylene, CI 77891, Dimethicone, Glycerin, Dicaprylyl ether, Ricinus communis seed oil, Coco-glucoside, Cetearyl alcohol, Panthenol, Cetyl palmitate, Butyl methoxydibenzoylmethane, PEG-12 dimethicone, Ethylhexyl triazone, Coconut alcohol, Capryloyl glycine, Globularia cordifolia callus culture extract, Tocopheryl acetate, Copernicia cerifera cera, Cera alba, Pentylene glycol, Cydonia oblonga fruit juice, Fructose, Urea, Hydrogenated castor oil, Maltose, Hydrolyzed hyaluronic acid, Sodium PCA, Sodium lactate, Trehalose, Allantoin, Sodium hyaluronate, Glucose, Dimethicone crosspolymer, Hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, Parfum, Polyisobutene, Ethylhexylglycerin, Alcohol denat, Sodium glycerophosphate, Sorbitan isostearate, Tetrasodium EDTA, Polysorbate 20, Polysorbate 60, Citric acid, Sodium chloride, Mica, Polyacrylate-13, Sodium hydroxide, henoxyethanol, Potassium sorbate, Benzyl salicylate, Hexyl cinnamal, Limonene, Coumarin, Linalool, Butylphenyl methylpropional, Alpha-isomethyl ionone, CI 77492, CI 77491, CI 77499


Aktívna zložka:
Hydroviton Plus, kyselina hyalurónová

Vodný pre vek:
všetky vekové kategórie

 

Parametre a špecifikácia

Objem
40 ml Hotovo!
Typ pleti
Normálna Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Účinok
Tónovací Hotovo!
Vek
Pre všetky vekové kategórie Hotovo!

Objem

Objem
40 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Normálna Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Účinok

Účinok
Tónovací Hotovo!

Vek

Vek
Pre všetky vekové kategórie Hotovo!

Doba používania

Podľa doby používania
Denný Hotovo!

Typ

Typ produktu
CC krém Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASTRID Perfect Skin CC krém OF 20 light 40 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASTRID Perfect Skin CC Cream 3in1 OF20 Light 40 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASTRID Perfect Skin CC Cream 3 az 1-ben SPF 20 Light 40 ml.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií