AlzaPlus+ děti MPLA316412

ATTITUDE Body Wash 355 ml

Zobraziť katalóg
ATTITUDE Body Wash 355 ml
1,0 1 hodnotení
Tekuté mydlo detské
Kód:  MYD053 Produktové číslo:  626232412093 Stránky výrobcu

ATTITUDE Body Wash 355 ml

Tekuté mydlo s nádhernou vôňou je určené pre detskú pokožku. Prvotriedna detská kozmetika Attitude je vyrobená v Kanade z tých najlepších a najšetrnejších ingrediencií, ktoré detská pokožka veľmi dobre znáša. V prípravku nie sú obsiahnuté žiadne dráždivé alebo škodlivé látky, zloženie prípravku je výhradne prírodné. Mydlo jemne, ale dôkladne čistí detskú pokožku, zanecháva ju hydratovanú, sviežu, zdravú a nádherne prevoňanú. Tento produkt značky ATTITUDE je hypoalergénny, bez nežiaducich látok, z rastlinných zdrojov a má certifikáciu ECOLOGO.

Kľúčové vlastnosti

  • Určené deťom
  • Obsahuje viac ako 95% biologicky rozložiteľných látok
  • Neobsahuje žiadne dráždivé ani škodlivé látky
  • Určené na každodenné umývanie
  • Certifikát EcoLogo
  • 100% recyklovateľný obal

Mydlo, ktoré poteší deti aj dospelých

Výrobky Attitude sa úspešne predávajú už vo viac ako 30 krajinách sveta. Táto značka ponúka veľmi šetrnú kozmetiku pre deti, ktorá je zaručene prírodná. Obsahuje viac ako 95% biologicky rozložiteľných látok, neobsahuje žiadne škodlivé látky, ako sú parabény, parfumy, farbivá alebo ftaláty. PH mydla je prispôsobené PH detskej pokožky a mydlo je preto vhodné aj na každodenné umývanie. Pri výrobe tohto prípravku mysleli výrobcovia aj na životné prostredie. Mydlo je uložené do 100% recyklovateľného obalu a certifikácia EcoLogo potvrdzuje šetrnosť prípravku k prírode. Neprítomnosť škodlivých látok je testovaná nezávislým laboratóriom. Doprajte svojim deťom prírodné mydlo, ktoré bude ich pokožku rozmaznávať!

Zloženie

aqua, sodium coco-sulfate, coco-glucoside, decyl glucoside, sodium chloride, glycerín, glyceryl oleate, citric acid, parfum/fragrance *, sodium gluconate, sodium benzoate, potassium sorbate, * derived from natural ingredients

Parametre a špecifikácia

Parfumovanie
Bez parfumovania Hotovo!
Balenie
Klasické Hotovo!

Parfumácia

Parfumovanie
Bez parfumovania Hotovo!

Balenie

Balenie
Klasické Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ATTITUDE Body Wash 355 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ATTITUDE Body Wash 355 ml.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií