AlzaPlus+ děti AD homeoffice

ATTITUDE Foaming Hand Soap 295 ml

Zobraziť katalóg
ATTITUDE Foaming Hand Soap 295 ml
Tekuté mydlo detské na ruky s vôňou hruškovej šťavy
Kód:  MYD054 Produktové číslo:  626232440089 Stránky výrobcu
ATTITUDE Foaming Hand Soap 295 ml Predaj skončil

ATTITUDE Foaming Hand Soap 295 ml

Tekuté mydlo s nádhernou vôňou hruškovej šťavy je určené pre detskú pokožku. Prípravok je vhodný na umývanie rúk a môžu ho používať nielen deti, ale aj dospelí s citlivou pokožkou. Prvotriedna detská kozmetika Attitude je vyrobená v Kanade z tých najlepších a najšetrnejších ingrediencií, ktoré detská pokožka veľmi dobre znáša. V prípravku nie sú obsiahnuté žiadne dráždivé alebo škodlivé látky, zloženie prípravku je výhradne prírodné. Mydlo jemne, ale dôkladne čistí ruky detí, zanecháva pokožku hydratovanú, sviežu, zdravú a nádherne prevoňanú hruškou. Tento produkt značky ATTITUDE je hypoalergénny, bez nežiaducich látok, z rastlinných zdrojov a má certifikáciu Ecology.

Kľúčové vlastnosti

  • Dôkladne čistí ruky
  • Obsahuje viac ako 95% biologicky rozložiteľných látok
  • Neobsahuje žiadne dráždivé ani škodlivé látky
  • Certifikácia EcoLogo
  • Uložené do 100% recyklovateľného obalu
  • Hypoalergénne zloženie

Mydlo s hruškovou vôní, ktoré potešia deti aj dospelých

Výrobky Attitude sa úspešne predávajú už vo viac ako 30 krajinách sveta. Táto značka ponúka veľmi šetrnú kozmetiku pre deti, ktorá je zaručene prírodná. Obsahuje viac ako 95% biologicky rozložiteľných látok, neobsahuje žiadne škodlivé látky, ako sú parabény, parfumy, farbivá alebo ftaláty. PH mydla je prispôsobené PH detskej pokožky a mydlo je preto vhodné aj na časté umývanie rúk. Pri výrobe tohto lieku mysleli výrobcovia aj na životné prostredie. Mydlo je uložené do 100% recyklovateľného obalu a certifikácia EcoLogo potvrdzuje šetrnosť prípravku k prírode. Neprítomnosť škodlivých látok je testovaná nezávislým laboratóriom. Doprajte svojim deťom prírodné mydlo na ruky, ktoré bude ich pokožku rozmaznávať!

Zloženie

aqua, sodium coco-sulfate, coco-glucoside, decyl glucoside, glycerín, sodium chloride, glyceryl oleate, citric acid, sodium gluconate, sodium citrate, parfum / fragrance *, sodium benzoate, potassium sorbate, * derived from natural ingredients

Parametre a špecifikácia

Parfumovanie
S parfumovaním Hotovo!
Balenie
S pumpičkou Hotovo!

Parfumácia

Parfumovanie
S parfumovaním Hotovo!

Balenie

Balenie
S pumpičkou Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ATTITUDE Foaming Hand Soap 295 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ATTITUDE Foaming Hand Soap 295 ml.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií