Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ děti Aplikace

ATTITUDE Krém na bradavky Blooming Belly s arganom 75 g

Zobraziť katalóg
ATTITUDE Krém na bradavky Blooming Belly s arganom 75 g
Krém – prírodný
Kód:  DKO232 Produktové číslo:  626232181302 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ATTITUDE Krém na bradavky Blooming Belly s arganom 75 g Predaj skončil

ATTITUDE Krém na bradavky Blooming Belly s arganom 75 g

Prírodný krém na bradavky Attitude Blooming Belly je špeciálne určený pre mamičky v období dojčenia ich dieťatka. Popraskané bradavky sú veľmi bolestivé a bývajú jedným z dôvodov, prečo žena prestáva dojčiť. Krém stará o namáhané, popraskané a boľavé bradavky. Jeho jemná textúra sa do pokožky veľmi rýchlo vstrebáva. Tento produkt značky ATTITUDE je hypoalergénny, bez nežiaducich látok, z rastlinných zdrojov a má certifikáciu Ecology.

Kľúčové vlastnosti

  • Regeneračné účinky
  • Rýchle vstrebanie
  • Príjemná prírodná vôňa
  • Hypoalergénne zloženie
  • Certifikácia EcoLogo – potvrdzuje šetrnosť k životnému prostrediu

Jeho zloženie je obohatené o vzácny arganový olej a bambucké maslo,   ktoré vynikajú svojimi výbornými regeneračnými účinkami, obnovujú prirodzenú vláčnosť pokožky a zanechávajú ju jemnú a hebkú. Prípravok nemá žiadnu vôňu, neovplyvňuje chuť bradavky, nemusíte tak mať strach, ak dieťa krém prehltne, alebo že bude dojčenie odmietať. Prípravok jednoducho naneste na bolestivé a popraskané bradavky kedykoľvek podľa svojej potreby.

Zloženie

Cocos nucifera (coconut) oil, glycine soja (soybean) oil, Butyrospermum parkii (shea) butter, hydrogenated vegetable oil, Argania spinosa (argan) kernel oil, Rosmarinus officinalis (rozmarín) leaf extract, Helianthus annuus (sunflower) seed oil

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ATTITUDE Krém na bradavky Blooming Belly s arganom 75 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ATTITUDE Krém na bradavky Blooming Belly s arganem 75 g.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií