AlzaPlus+ děti AlzaEco Den Země - lokálka

ATTITUDE Sparkling Fun na ruky 295 ml

Zobraziť katalóg
ATTITUDE Sparkling Fun na ruky 295 ml
Tekuté mydlo pre deti s vôňou a pumpičkou
Kód:  MYD087 Produktové číslo:  626232440096 Stránky výrobcu
ATTITUDE Sparkling Fun na ruky 295 ml Predaj skončil

ATTITUDE Sparkling Fun na ruky 295 ml

Jemné tekuté mydlo na ruky v podobe peny je určené deťom. Krásne vonia, má šetrné zloženie, a navyše každý deň bude deti vítať roztomilý obrázok na obale mydla. Čisto prírodná vôňa spolu s 95 % biologicky rozložiteľnými prírodnými zložkami rozmaznáva detskú pokožku, zanecháva ju jemnú, čistú a prirodzene hydratovanú. Prípravok neobsahuje žiadne škodlivé látky, parabény, ftaláty, farbivá alebo umelú parfumáciu. PH peny je prispôsobené pH pokožky, prípravok je preto vhodný na každodenné použitie aj pre citlivú pokožku. Tento produkt značky ATTITUDE je hypoalergénny, bez nežiaducich látok, z rastlinných zdrojov a má certifikáciu EcoLogo.

Kľúčové vlastnosti

  • Mydlo má konzistenciu peny
  • Krásne vonia a má prírodné zloženie
  • Zanecháva pokožku jemnú, čistú a hydratovanú
  • Je určené aj pre citlivú pokožku
  • Dodáva pokožke sviežosť a zdravý vzhľad
  • Certifikácia EcoLogo - potvrdzuje šetrnosť k životnému prostrediu

Tekuté mydlo je šetrné k pokožke detí aj k prírode. Šetrí vodu, vďaka penovej konzistencii nie je nutné pred použitím vlhčiť ruky, má 100 % recyklovateľný obal s praktickou dávkovacou pumpičkou, ktorá reguluje spotrebu lieku. Prírodné zloženie a neprítomnosť škodlivých látok sú testované nezávislým laboratóriom. Certifikácia EcoLogo potvrdzuje šetrnosť k životnému prostrediu. Kanadské hypoalergénne tekuté mydlo má prírodné zloženie a ďalšie skvelé vlastnosti, ktoré vaše deti ocenia. Doprajte deťom šetrné mydlo, ktoré udrží ich pokožku zdravú a sviežu!

Zloženie

aqua, sodium coco-sulfate, coco-Glucoside, decyl Glucoside, glycerín, sodium chloride, glyceryl Oleate, citric acid, sodium gluconate, sodium citrate, parfum / fragrance, sodium benzoate, potassium Sorbate,

Parametre a špecifikácia

Parfumovanie
Bez parfumovania Hotovo!
Balenie
S pumpičkou Hotovo!

Parfumácia

Parfumovanie
Bez parfumovania Hotovo!

Balenie

Balenie
S pumpičkou Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ATTITUDE Sparkling Fun na ruky 295 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ATTITUDE Sparkling Fun na ruce 295 ml.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií