Emise pro AP+ v app - všechny segmenty MPLA316412

AVIONAUT Isofix Glider 2 Royal 2019 – béžová/sivá

Zobraziť katalóg
AVIONAUT Isofix Glider 2 Royal 2019 – béžová/sivá
Autosedačka pre deti s hmotnosťou 9-25 kg, bezpečnostná skupina I a skupina II (podľa európskych noriem ECE), upevnenie sedačky zaisťuje systém ISOFIX, zabezpečenie dieťaťa zaisťuje 5-bodový pás, inštalácia v smere jazdy, nakláňanie sedačky do ľahu, ochrana proti bočnému nárazu, nastaviteľná poloha opierok, nastaviteľný bezpečnostný pás a snímateľný (prateľný) poťah, hmotnosť 12,5kg, farba sivá a béžová
Kód:  BABY8811 Produktové číslo:  5907603465531
AVIONAUT Isofix Glider 2 Royal 2019 – béžová/sivá Predaj skončil

AVIONAUT Isofix Glider 2 Royal 2019 – béžová/sivá

Kvalitná autosedačka pre vaše deti

Že deti musia byť počas cesty autom v čo možno najväčšom bezpečí je jasná vec. A preto tu máme autosedačku AVIONAUT Isofix Glider 2, ktorá do bodky spĺňa tvrdé bezpečnostné kritériá a ešte aj skvele vyzerá. Sedačka je vhodná pre deti od 9 mesiacov až po malých prieskumníkov, ktorí dosiahnu hmotnosť 25 kg. Určite oceníte najrôznejšie možnosti nastavenia sedačky, kedy budete môcť nastaviť náklon autosedačky, dĺžku popruhu päťbodového bezpečnostného pásu alebo výšku opierky hlavy pre zaistenie maximálneho komfortu a bezpečie vášho dieťaťa. Na uchytenie v automobile slúži systém Isofix. Ak vaše auto týmto systémom nedisponuje, tak môžete využiť bežný trojbodový pás a sedačku ukotviť týmto spôsobom. AVIONAUT Isofix Glider 2 je ergonomicky tvarovaná a vďaka použitiu príjemných materiálov čalúnenia aj nesmierne pohodlná. Lepší komfort zabezpečujú aj priedušné materiály, ktoré umožňujú dobrú cirkuláciu vzduchu.

Kľúčové vlastnosti autosedačky AVIONAUT Isofix Glider 2

  • Sedačka pre deti od 9 až do 25 kg
  • Kvalitné bezpečnostné prvky
  • Sedačka sa pýši podareným dizajnom v trendy farbách
  • Jednoduché nastavenie opierky hlavy, dĺžky pásu a náklonu sedačky
  • Priedušný materiál s dobrou ventiláciou
  • 5-bodové bezpečnostné pásy
  • Sedačku môžete uchytiť pomocou Isofix úchytov, alebo použiť klasický 3-bodový pás automobilu
  • Poťah autosedačky možno prať v práčke

Rozmery Š x V x H:
44 × 66 × 62 cm

Hmotnosť:
12,5 kg

Jedna sedačka namiesto dvoch

Vďaka širokým možnostiam úpravy a rôznych nastavení je autosedačka AVIONAUT Isofix Glider 2 vhodná pre deti od 9 mesiacov. Autosedačka disponuje homologáciou pre dve hmotnostné kategórie: 9 – 18 kg a 15 – 25 kg. Preto poskytne skvelý jazdný komfort deťom v širokom vekovom rozpätí.

AVIONAUT Isofix Glider 2 Royal 2019

Kvalitná opierka hlavy

Bezpečie vašej ratolesti je to hlavné, a preto má autosedačka zväčšené vystužené bočné chrániče, ktoré dieťa nielen chránia, ale poskytujú aj dostatočnú podporu hlave a ramenám. Kvalitná opierka hlavy zase chráni krčnú chrbticu dieťaťa. Autosedačka AVIONAUT Isofix Glider 2 je vyrobená z unikátneho materiálu EPP, ktorý dokáže v prípade nárazu absorbovať energiu.

AVIONAUT Isofix Glider 2 Royal 2019

Absolútne pohodlie

K sedačke AVIONAUT Isofix Glider 2 sa ponúka hneď niekoľko druhov kvalitných poťahov, ktoré boli vyrobené tak, aby boli pohodlné, šetrné k pokožke a spĺňali prísnu normu Oeko-tex štandard 100. Táto certifikácia je zárukou, že použité materiály neobsahujú žiadne škodlivé alebo nebezpečné látky.

AVIONAUT Isofix Glider 2 Royal 2019

Vydarený dizajn

Výrobca dbal nielen na to, aby bola autosedačka Glider vyrobená z kvalitných materiálov a disponovala čo najvyšším množstvom bezpečnostných prvkov, ale aby tiež skvele vyzerala. Moderný vzhľad jej dodáva použitie trendy farieb, ktorými sa nepochybne odlíši od konkurencie. Konštrukcia autosedačky je prispôsobená tak, aby zaisťovala optimálnu ventiláciu zvyšujúcu komfort vašej ratolesti.

AVIONAUT Isofix Glider 2 Royal 2019

Bezpečnosť na 1. mieste

AVIONAUT Isofix Glider 2 disponuje veľkými nastaviteľnými opierkami hlavy, ktoré sú vyrobené z kvalitného materiálu. Nielenže doprajú vášmu dieťaťu pohodlie, ale zároveň zaistia dobrú ochranu pri bočnom náraze.

AVIONAUT Isofix Glider 2 Royal 2019

Úprava opierky hlavy

Na dosiahnutie maximálnej bezpečnosti vášho dieťaťa slúži jednoduché a rýchle nastavenie výšky opierky hlavy, a to pomocou jedinej rukoväte. Ľahko ju tak možno prispôsobiť aktuálnej výške vašej ratolesti.

AVIONAUT Isofix Glider 2 Royal 2019

Možnosť nastavenia náklonu

Autosedačka AVIONAUT Isofix Glider 2 disponuje 6 pozíciami nastavenia náklonu. Sedačku môžete pohodlne prispôsobiť potrebám vášho dieťaťa tak, aby malo čo najlepší komfort.

Autosedačka zodpovedá norme ECE R44/04.


Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť
12,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Béžová, Sivá Hotovo!

Hmotnosť dieťaťa

Hmotnosť dieťaťa
9-25 kg Hotovo!

Vlastnosti

Zabezpečenie dieťaťa
5-bodový pás Hotovo!
Vlastnosti
Ochrana proti bočnému nárazu, Snímateľný poťah Hotovo!
Možnosť nastavenia
Sklonu operadla, Bezpečnostného pásu, Polohy opierok rúk Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AVIONAUT Isofix Glider 2 Royal 2019 – béžová/sivá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AVIONAUT Isofix Glider 2 Royal 2019 - béžová / šedá.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií