AlzaPlus+ děti MPLA316412

AXE Black darčeková toaletná taška

Zobraziť katalóg
AXE Black darčeková toaletná taška
Darčeková sada – obsahuje: Axe Deo stick Black 50ml + AXE Black Deodorant sprej pre mužov 150ml + Axe sprchový gél Black 250ml
Kód:  VBAL0489 Produktové číslo:  8710522312834 Stránky výrobcu
AXE Black darčeková toaletná taška Predaj skončil

AXE Black darčeková toaletná taška

Prirodzeným sebavedomím spojeným s hravosťou a vtipom by mal oplývať každý muž. Presne na tento účel je stvorená darčeková súprava Axe Black s tromi kozmetickými výrobkami. Praktická taštička na zips ukrýva Axe Deo stick Black 50 ml + AXE Black Dezodorant sprej pre mužov 150 ml + Axe sprchový gél Black 250 ml. Všetky tieto výrobky sa pýšia základnými tónmi exotického polokra pačuli, pižma a cédrového dreva, srdce tvorí kardamón a frézie, doplnené ovocnou hlavou mandarínky, melóna, hrušky a bergamotu. So značkou Axe skrátka budete voňať, vyzerať a cítiť sa skvele v každej situácii. Každý muž v nej nájde zdravé sebavedomie.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy Axe Black

  • Praktická darčeková taštička na zips
  • V súprave Axe Black nájdete deo stick, dezodorant sprej a sprchový gél
  • Kozmetické výrobky zanechávajú pokožku prevoňanú po celé hodiny
  • Vhodné pre všetky typy pokožky
  • Dezodoranty zabraňujú poteniu a eliminujú nežiadúci pach
  • Poskytujú príjemné osvieženie

Zloženie jednotlivých kozmetických výrobkov darčekovej toaletnej tašky Axe Black

Axe Deo stick Black 50 ml:
Cyclopentasiloxane, Aluminum zirconium tetrachlorohydrex GLY, PPG-14 butyl ether, Stearyl alcohol, Hydrogenated castor oil, Talc, PEG-8 distearate, Parfum, BHT, Benzyl benzoate, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool.

Axe Black Deodorant sprej pro muže 150 ml:
Alcohol denat., Butane, Isobutane, Propane, Parfum, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl alcohol, Benzyl benzoate, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool. 

Axe sprchový gél Black 250 ml:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Sodium chloride, Glycerin, Cocamide MEA, Parfum, Citric acid, Disodium EDTA, Sodium benzoate, Alpha-isomethyl ionone, Butylphenyl methylpropional, Limonene, Linalool, CI 19140, CI 42090.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AXE Black darčeková toaletná taška Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AXE Black dárková toaletní taška.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií