AP+ nový vizuál Opaľovacie prípravky

AXE Dark Temptation darčeková kazeta

Zobraziť katalóg
AXE Dark Temptation darčeková kazeta
5 2 hodnotení
Darčeková sada – obsahuje: Axe Dark Temptation voda po holení 100ml + Axe Dark Temptation dezodorant sprej pre mužov 150ml + Axe Dark Temptation sprchový gél 250ml
Kód:  VBAL0486 Produktové číslo:  8710522312391 Stránky výrobcu
AXE Dark Temptation darčeková kazeta Predaj skončil

AXE Dark Temptation darčeková kazeta

Prirodzeným sebavedomím spojeným s hravosťou a vtipom by mal oplývať každý muž. Presne na tento účel je stvorená darčeková súprava Axe Dark Temptation s tromi výrobkami. Kazeta ukrýva Axe Dark Temptation dezodorant sprej pre mužov 150 ml + Axe Dark Temptation sprchový gél 250 ml + Axe Dark Temptation vodu po holení. Všetky tieto kozmetické výrobky sa pýšia jemnými čokoládovými tónmi, ktoré vytvárajú osobitú arómu. Navodia príjemné pocity a nabudia všetky zmysly. Môžete tak vyraziť do nového dňa plného elánu a očakávania.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kazety Axe Dark Temptation

  • Kozmetické výrobky zanechávajú pokožku prevoňanú po celé hodiny
  • Vhodné pre všetky typy pokožky
  • Dezodorant zabraňuje poteniu a eliminuje nežiaduci pach
  • Poskytujú príjemné osvieženie
  • Príjemná čokoládová vôňa uchváti každú ženu
  • Balenie obsahuje sprchový gél, dezodorant a vodu po holení
  • Súprava Axe Dark Temptation je vhodná pre všetky typy pleti

Čokoládová príťažlivosť v spreji

S antiperspirantom Axe Dark Temptation v spreji zažiarite v každej situácii. Nielenže budete celý deň krásne voňať po čokoláde, ktorú ženy tak milujú, ale zároveň budete chránení proti poteniu a prípadnému telesnému pachu. Sprej tak vaše sebavedomie povzbudí a vy sa môžete pustiť do nových výziev. Tento antiperspirant vás nesklame, preto ho majte vždy po ruke.

Použitie:
Sprej aplikujte na podpazušie a krk podľa potreby.

Zloženie:
Alcohol denat., Butane, Isobutane, Propane, Parfum, Amyl cinnamal, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool

Gél, ktorý vás nabudí na celý deň

Po úplne skvelej sprche s gélom Axe Dark Temptation sa budete cítiť výnimoční a ako znovuzrodení. O vašu pokožku sa s jemnosťou postará a zároveň ju zanechá vláčnu. Vďaka tomuto sprchovému gélu zregenerujete ako svoje telo, tak i myseľ. S jeho nezameniteľnou vôňou čokolády podtrhnutou žltým a červeným korením, ktoré tejto výraznej vôni dodáva modernú podobu, sa vkradnete do mysle žien, ktorým sa priamo podlomia kolená. So sprchovým gélom Axe neurobíte krok vedľa a vždy vás po umytí povzbudí.

Použitie:
Sprchový gél naneste na mokrú pokožku, napeňte ho a následne dôkladne opláchnite.

Zloženie:
Agua, Sodium laureth sulfate, Parfum, Sodium chloride, Glycerin, PPG-12, Cocamide MEA, Maltodextrin, Citric acid, Sodium benzoate, Caramel, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool

Voda po holení pre sebavedomých mužov

Voda po holení Axe Dark Temptation je určená všetkým mužom, ktorí vedia, čo chcú, a neboja sa ísť si za svojím cieľom. Vzrušujúca orientálna vôňa upúta svojou čokoládovou zložkou, ktorá neunikne žiadnej žene. Voda po holení v sebe snúbi subtílnu vôňu čokolády so sviežimi gurmánskymi vôňami vrátane žltého a červeného korenia, ktoré dodá tejto vysoko sofistikovanej vôni modernú podobu. Používanie vody po holení eliminuje začervenanie pleti, dezinfikuje a osviežuje pleť. Zabraňuje tak nepríjemným pocitom stiahnutej pleti, pálenia či svrbenia, ktoré môžu po holení nasledovať. Neprehliadnuteľnou zložkou vody po holení je bezpochyby jej parfumácia. Preto je tu Axe Dark Temptation, aby podčiarkla vašu charizmu a sexappeal.

Zloženie:
Alcohol denat., Voda, Parfum, Glycerin, PEG-40 hydrogenated castor oil, Ethylhexyl methoxycinnamate, Butyl methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl salicylate, BHT, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AXE Dark Temptation darčeková kazeta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AXE Dark Temptation dárková kazeta.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií