AlzaPlus+ drogerie Opaľovacie prípravky

AXE Dark Temptation darčeková kazeta s plávajúcim reproduktorom

Zobraziť katalóg
AXE Dark Temptation darčeková kazeta s plávajúcim reproduktorom
5 4 hodnotení
Darčeková sada – obsahuje: AXE Dark Temptation Dezodorant sprej pre mužov 150ml + Axe sprchový gél Dark Temptation 250ml + plávajúci reproduktor
Kód:  VBAL0488 Produktové číslo:  8710447348550 Stránky výrobcu
AXE Dark Temptation darčeková kazeta s plávajúcim reproduktorom Predaj skončil

AXE Dark Temptation darčeková kazeta s plávajúcim reproduktorom

Prirodzeným sebavedomím spojeným s hravosťou a vtipom by mal disponovať každý muž. Presne na tento účel je stvorená darčeková súprava Axe Black s tromi výrobkami. Kazeta ukrýva AXE Dark Temptation Dezodorant sprej pre mužov 150 ml + Axe sprchový gél Dark Temptation 250 ml + plávajúci reproduktor. Všetky tieto kozmetické výrobky sa pýšia jemnými čokoládovými tónmi, ktoré vytvárajú jedinečnú arómu. Navodia príjemné pocity a nabudia všetky zmysly. Môžete tak vyraziť do nového dňa plného elánu a očakávania.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kazety Axe Dark Temptation

  • Kozmetické výrobky zanechávajú pokožku prevoňanú po celé hodiny
  • Vhodné pre všetky typy pokožky
  • Dezodorant zabraňuje poteniu a eliminujú nežiadúci pach
  • Poskytujú príjemné osvieženie
  • Príjemná čokoládová vôňa uchváti každú ženu
  • Balenie obsahuje aj plávajúci reproduktor

Čokoládová príťažlivosť v spreji

S antiperspirantom AXE Dark Temptation v spreji zažiarite v každej situácii. Nielenže budete celý deň krásne voňať čokoládou, ktorú ženy tak veľmi milujú, ale budete zároveň chránení proti poteniu a prípadnému telesnému pachu. Sprej tak vaše sebavedomie povzbudí, a vy sa môžete pustiť do nových výziev. Tento antiperspirant vás nesklame, preto ho majte vždy po ruke.

Použitie:
Sprej aplikujte na podpazušie a krk podľa potreby.

Zloženie:
Alcohol denat., Butane, Isobutane, Propane, Parfum, Amyl cinnamal, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool

Typy pokožky:
Súprava je vhodná pre všetky typy pletí.

Gél, ktorý vás nabudí na celý deň

Po úplne skvelej sprche s gélom AXE Dark Temptation sa budete cítiť výnimoční a ako znovuzrodení. O vašu pokožku sa s jemnosťou postará a zároveň ju zanechá vláčnu. Vďaka tomuto sprchovému gélu zregenerujete ako svoje telo, tak aj myseľ. S jeho nezameniteľnou vôňou čokolády podčiarknutou žltým a červeným korením, ktoré tejto výraznej vôni dodáva modernú podobu, sa vkradnete do mysle žien, ktorým sa priamo podlomia kolená. So sprchovým gélom AXE neurobíte krok vedľa a vždy vás po umytí povzbudí.

Použitie:
Sprchový gél naneste na mokrú pokožku, napeňte ho a následne dôkladne opláchnite.

Zloženie:                                                                            Agua, Sodium laureth sulfate, Parfum, Sodium chloride, Glycerin, PPG-12, Cocamide MEA, Maltodextrin, Citric acid, Sodium benzoate, Caramel, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, o aký reproduktor v balení ide?

Diskusia a poradňa k AXE Dark Temptation darčeková kazeta s plávajúcim reproduktorom
Príslušenstvo pre AXE Dark Temptation darčeková kazeta s plávajúcim reproduktorom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AXE Dark Temptation dárková kazeta s plovoucím reproduktorem.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií