AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

BABYMOOV Essential

Zobraziť katalóg
BABYMOOV Essential
Detská pestúnka s prenosom obrazu (video), dosah 250 m, prenos zvuku prebieha digitálne, rodičovskú jednotku napája sieť (230 V) a batéria, detskú jednotku napája sieť (230 V), s displejom, obojstranný prenos, optická indikácia úrovne hluku, regulácia hlasitosti, signalizácia mimo dosahu, indikácia slabej batérie, vox funkcia a nočné videnie
Kód:  BABY11187 Produktové číslo:  3661276153868

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BABYMOOV Essential

Užite si chvíľu odpočinku vďaka monitorovaniu aktuálneho diania v detskej postieľke. BABYMOOV Essential je detská pestúnka, ktorá dokáže prenášať ako zvuk, tak aj obraz. Garanciu jasne čistého zvuku máte vďaka tomu, že je prenášaný digitálne a dosiahne až do 250 m. Detská pestúnka má k dispozícii veľké množstvo kanálov a vysiela na vyššej frekvencii, preto je ideálna aj do miest a husto zasieťovaných oblastí, kde je všeobecne zvýšené riziko rušenia signálu. Ak náhodou signál stratíte, pestúnka vám to povie akustickým znamením. Zdroj, ktorý poskytuje energiu pre hlavnú, rodičovskú jednotku je sieť (230 v) a batéria. Detskej jednotke poskytuje energiu sieť (230 v). Za zmienku stojí tiež elegantné spracovanie prístroja, pestúnka tak rýchlo zapadne aj do vybavenia vášho domova.

Dôležité vlastnosti baby pestúnky BABYMOOV Essential

  • Obľúbená video pestúnka pre dohľad nad bábätkom
  • Digitálny prenos zvuku
  • Dosah pokrytia až 250 m
  • Zdroj hlavnej (rodičovskej) jednotky: Sieť (230 V) a batéria
  • Zdroj detskej jednotky: Sieť (230 V)
  • Štýlový dizajn detskej pestúnky

Ďalšie funkcie, ktoré ponúka detská pestúnka Babymoov

Vďaka moderným technológiám sa pestúnky využívajú aj na ďalšie pokročilé funkcie. Príjemnou funkcionalitou je aj režim nočného videnia, vďaka ktorému môžete sledovať potomka, aj keď je v izbe tma. Pestúnke nechýba ani režim obojstranného prenosu. Keď počujete, že dieťa plače, ponúka sa tak možnosť uspať ho prostredníctvom vášho hlasu. Vadiť nebude ani väčší ruch vo vašom okolí, stačí si len prispôsobiť hlasitosť na prístroji.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Batéria

Typ batérií
Lítiová dobíjacia Hotovo!
Počet batérií
1 ks Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Nie Hotovo!

Vlastnosti

Dosah
250 m Hotovo!
Napájanie rodičovskej jednotky
Sieť (230 V), Batéria Hotovo!
Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V) Hotovo!

Funkcie

Funkcie
S displejom, Obojstranný prenos, Optická indikácia úrovne hluku, Regulácia hlasitosti, Signalizácia mimo dosahu, Indikácia slabej batérie, Vox funkcia, Nočné videnie Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BABYMOOV Essential Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BABYMOOV Essential. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BABYMOOV Essential.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií