AlzaPlus+ drogerie Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BABYMOOV YOO-Moov

Zobraziť katalóg
BABYMOOV YOO-Moov
5 2 hodnotení
Detská pestúnka – s prenosom obrazu (video), dosah 300 m, prenos zvuku prebieha digitálne, s displejom, senzor teploty, obojstranný prenos, optická indikácia úrovne hluku, regulácia hlasitosti, signalizácia mimo dosahu, indikácia slabej batérie, vox funkcia, nočné videnie a uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia), detská jednotka sa nabíja zo siete a rodičovskú jednotku nabíja sieť alebo batéria (1× Lítiová dobíjacia batéria)
Kód:  BABY11191 Produktové číslo:  3661276155633

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BABYMOOV YOO-Moov

Detská pestúnka BABYMOOV YOO-Moov Bočný pohľad

Doprajte si chvíľu pokoja a zabezpečte neustále monitorovanie detskej postieľky vášho potomka. BABYMOOV YOO-Moov je detská pestúnka, ktorá zvládne prenos zvuku aj obrazu. Prenos jasne čistého zvuku je vyriešený digitálne a dosahuje až 300 m. Výhodou tejto detskej pestúnky je vyšší počet kanálov a na rozdiel od analógových pestúnok funguje na vyššej frekvencii, hodí sa teda do mesta, kde je zvýšené riziko rušenia signálu. A aj keď o signál predsa len prídete, pestúnka sa pripomenie počuteľným zvukom. Zdroj, ktorý slúži ako napájanie pre rodičovskú jednotku je sieť (230 v) a batéria. Energiu detskej pestúnke obstará sieť (230 v). Prístroj nadchne taktiež veľmi pekným spracovaním, vďaka ktorému sa detská pestúnka stane nenápadným doplnkom interiéru.

Základné vlastnosti baby pestúnky BABYMOOV YOO-Moov

  • Praktická video pestúnka pre dohľad nad bábätkom
  • Digitálny prenos zvuku
  • Dosah pokrytia až 300 m
  • Zdroj rodičovskej časti pestúnky: Sieť (230 V) a Batéria
  • Napájanie detskej časti pestúnky: Sieť (230 V)
  • Elegantný dizajn
Detská pestúnka BABYMOOV YOO-Moov Vlastnosti/technológia
Detská pestúnka BABYMOOV YOO-Moov Vlastnosti/technológia

Funkcie detskej pestúnky Babymoov

V súčasnosti prichádzajú opatrovateľky s množstvom praktických funkcií. Detská pestúnka má k dispozícii aj režim nočného videnia, vďaka ktorému dieťatko môžete kontrolovať, aj keď je v izbe zhasnuté. Medzi funkciami nesmie chýbať ani obojstranný prenos. Ak počujete, že sa bábätko prebúdza, ponúka sa tak riešenie upokojiť ho tak, že na neho budete cez pestúnku hovoriť. Prekážkou nebude ani vysoký hluk v miestnosti, jednoducho hlasitosť na pestúnke zreguluje, ako potrebujete. Praktický režim uspávania povyšuje pestúnku na univerzálneho pomocníka. Prístroj teda bábätko nielen stráži, ale môže mu pred spaním pustiť tiež napríklad uspávanku.

Parametre a špecifikácia

Batéria

Typ batérií
Lítiová dobíjacia Hotovo!
Počet batérií
1 ks Hotovo!

Vlastnosti

Dosah
300 m Hotovo!
Napájanie rodičovskej jednotky
Sieť (230 V), Batéria Hotovo!
Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V) Hotovo!

Funkcie

Funkcie
S displejom, Senzor teploty, Obojstranný prenos, Optická indikácia úrovne hluku, Regulácia hlasitosti, Signalizácia mimo dosahu, Indikácia slabej batérie, Vox funkcia, Nočné videnie, Uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BABYMOOV YOO-Moov Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BABYMOOV YOO-Moov. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BABYMOOV YOO-Moov.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií