AlzaPlus+ drogerie Aplikace

BabyOno Vysielačka dvojsmerná

Zobraziť katalóg
BabyOno Vysielačka dvojsmerná
Detská pestúnka klasická (audio), dosah 300 m, prenos zvuku prebieha digitálne, rodičovskú jednotku napája batéria, detskú jednotku napája batéria, obojstranný prenos a vox funkcia
Kód:  BABY8695 Produktové číslo:  5901435405468

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BabyOno Vysielačka dvojsmerná

Užite si chvíľu odpočinku vďaka monitorovaniu aktuálneho diania v detskej postieľke. BabyOno Vysielačka dvojsmerná je detská pestúnka, ktorá vie zabezpečiť len zvukový prenos, ide teda o bežnú pomôcku vhodnú pre mamičky. Prenos zvuku je realizovaný digitálne a hravo dosiahne až do 300 m. Túto detskú pestúnku charakterizuje veľký počet kanálov a od analógových pestúnok sa líši fungovaním na vyšších frekvenciách, preto ju uplatníte aj v mestách, kde je väčšia možnosť nežiaduceho rušenia signálu. Zdroj, ktorý poskytuje napájanie pre rodičovskú jednotku je batéria. Napájanie detskej jednotke poskytuje batéria. Ak ste s deťmi často na cestách, uvítate praktické napájanie jednotiek na batérie. Páčiť sa vám bude aj elegantné spracovanie, ktorý pestúnke pasuje a stane sa tak štýlovým doplnkom vášho interiéru.

Rozhodujúce funkcie baby pestúnky BabyOno Vysielačka dvojsmerná

  • Detská audio pestúnka na stráženie bábätka
  • Digitálny prenos zvuku
  • Dosah pokrytia až 300 m
  • Zdroj rodičovskej časti detskej pestúnky: Batéria
  • Zdroj detskej jednotky: Batéria
  • Vkusný dizajn

Obľúbené vychytávky detskej pestúnky BabyOno

Vďaka moderným technológiám sú pestúnky doplnené novými funkciami. Pestúnke nechýba ani možnosť obojstranného prenosu. Ak tak dieťa začne byť mrzuté a plače, môžete ho najprv skúsiť uspať svojím hlasom.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Dosah
300 m Hotovo!
Napájanie rodičovskej jednotky
Batéria Hotovo!
Napájanie detskej jednotky
Batéria Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BabyOno Vysielačka dvojsmerná Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BabyOno Vysílačka dvousměrná. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BabyOno kétirányú bébiőr.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií